sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

KOLME POLIISIA AMMUTTU USA:SSA - MITÄ MUSTAT KUVITTELVAT SAAVUTTAVANSA MURHILLA?

Kuva fiktivivisestä elokuvasta Apinoiden planeetta.
Tämän jutun kanssa kuvalla ei ole suoraa yhteyttä
.

Yle uutisoi tänään Yhdysvaltojen poliisimurhista, jotka tapahtuivat jo aiemmin levottomuuksien riivaamassa Baton Rougen kaupungissa Louisianan osavaltiossa. Vanhentuineiden tietojen varassa olevassa jutussa Useiden poliisien pelätään kuolleen ammuskelussa Baton Rougessa Yhdysvalloissa, kerrotaan kahden poliisin kuolleen, vaikka jo nyt tiedetään kolmannenkin menehtyneen. Kuolonuhreja saattaa tulla vielä lisää, sillä Ylen jutun mukaan seitsemän poliisia on tällä hetkellä kriittisessä tilassa.

Sopii kysyä, mitä mustat rasistit kuvittelevat voittavansa näillä terroriteoilla. Mikäli he haluavat segregaatiota ja autonomisia mustia alueita ilman valkoista virkavaltaa, menettävät he kaiken taloudellisen ja koulutuksellisen hyödyn, jonka he ovat saaneet integraation avulla. Suuri osa mustista on täysin riippuvaisia valkoisilta saaduista tulonsiirroista ja positiviisesta syrjinnästä, jossa värillisiä suositaan valkoisten ohi pelkän etniteetin perusteella. Mikäli segregaatio toteutuisi, hyödyttäisi se eniten valkoisia, sillä näin he pääsisivät eroon taloudellisista rasitteista ja väestönosasta, jota on vuosia yritetty turhaan sivistää ihmisten tavoille. Samalla rikollisuus laskisi murto-osaan eikä valkoisten tarvitsisi segregoituneilla alueilla pelätä enää mustia raiskaajia ja ryöstömurhaajia.

Ensi katsomalta mustien olisi järkevintä olla vain tyytyväisiä valkoisten kärsivälliseen hyväntahtoisuuteen eikä purra syöttävää kättä. Jos nimittäin mustat jäisivät oman onnensa nojaan, muuttuisi heidän hallinnoimmat alueet afrikkalaisen kaaoksen ja heimosotien vyöhykkeiksi. Ehkä se olisi myös heille parasta, sillä silloin he voisivat toteuttaa vapaasti omaa luonnettaan, ilman, että sitä yritettäisiin kahlita valkoisen sivistyksen pakkopaidalla. Näin dystopiaksi muuttuneen pakkointegraation lopettamisesta hyötyisivät sekä valkoiset että mustat.

Yhdysvaltojen tapahtumista suomalaiset voivat oppia ainakin sen, että on tuhoisaa varta vasten rakentaa monietnistä yhteiskuntaa.

********************************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti