perjantai 8. heinäkuuta 2016

DALLASISSA MURHATTU 5 POLIISIA - MITÄ YLE WATCH KIRJOITTIKAAN EILEN?

Micah Johnson, toinen surmatuista
murhaajista. Hän oli rasistisen
Mustat Pantterit järjestön aktiivi.

Länsimaiden yksi suurimmista ongelmista on kantaväestön apatia ja välinpitämättömyys omiensa kohtalon suhteen. Konkreettisimmin tämä näkyy silloin kun valkoisille vihamielisen hallituksen väkivaltakoneisto eli poliisi tappaa valkoisia, eikä kukaan reagoi mitenkään, varsinkaan kollektiivisesti.

Sanotaanpa Amerikan mustista mitä tahansa, he eivät ainakaan aio alistua teuraslampaiksi kun virkavalta surmaa heikäläisen, vaikka tämä olisi yleisesti halveksuttu rikollinen. Musta yhteisö kokee heidän jäseneensä kohdistuneen väkivallan kollektiivisesti ja on siksi valmis näyttämään tukensa uhrille, yleensä väkivaltaisesti. Totta kai heidän tapansa polttaa korttelit maan tasalle ja ampua takaisin poliiseja on primitiivistä heimoajattelua, mutta pitkällä tähtäimellä se on silti voima, joka pitää yhteisön hengissä. Kunpa valkoisetkin olisivat saman suuttumuksen vallassa kun mielivaltainen valtiokoneisto sortaa omia veljiään ja siskojaan!

Yle uutiset kertoi tänä aamuna, että Dallasissa tarkka-ampuja on murhannut väijytyksessä viisi [valkoista] poliisia. Uusimmassa jutussa  Mitä tiedämme toistaiseksi: Dallasin poliisi surmasi epäillyn kerrotaan yksiselliteisesti mikä motivoi mustaa surmaajaa:
Poliisipäällikkö Brown kertoi epäillyn sanoneen ennen kuolemaansa, että hän on pettynyt poliisiin. Brownin mukaan epäilty kertoi "halunneensa tappaa valkoisia poliiseja". Epäilty oli kertonut toimineensa yksin.
Yhdysvaltojen esimerkki osoittaa jälleen kerran, että monikulttuurisuuteen on sisäänrakennuttuna väistämätön etninen konflikti. Yhteiskuntarauha voidaan saavuttaa vain keskinäisen ymmärryksen segregaatiolla, jossa hylätään kerralla pakotettu "diversiteetti". Aikaa sitten on käynyt selväksi, että mustien ja valkoisten käyttäytyminen, koko olemisen tapa, poikkeaa toisistaan niin paljon, että rauhallinen yhteiselo on käytännössä mahdotonta. Siksi Yle Watchin oli helppo ennustaa eilen, että mustat tulisivat reagoimaan omiensa kuolemiin väkivaltaisesti:
Ei tarvitse olla suuri ennustaja tietääkseen, että piakkoin USA:n eri kaupungeissa syntyy rotuvihaa lietsovia Black Lives Matter -mellakoita. Poliisijohto toivoo varmaan hiljaa mielessään, että surmattu aseenheiluttelija olisi ollut valkoinen, sillä näin se olisi säästynyt median ja poliitkkojen noitavainolta eikä kortteleita poltettaisi maan tasalle.
Ikävä kyllä tämä realismi ei ole tarttunut politiikkojen eikä varsinkaan "asiantuntijoiden" mieliin, josta hyvänä esimerkkinä tämänpäiväinen Turun Sanomien (8.7.2016) uutinen Louisianan episodista. Lyhyessä jutussa oli haastateltu Turun yliopiston sosiologian (heh) yliopisto-opettaja Johanna Nurmea, jonka vanhentuneet patenttiselitykset ovat noloa luettavaa, aivan kuin kyseessä olisi marxilainen ensimmäisen vuoden opiskelija:
-Taustalla on syvä eriarvoisuus, institutionaalinen rasismi, etninen profilointi ja rodullistaminen [sic].
Valkoisen punaliberaalin tapaan Nurmi kohtelee mustia rasistisesti aikuisina lapsina, ei-vapaina toimijoina, jotka eivät kykene ottamaan vastuuta teoistaan, jonka vuoksi vastuu pitää eri tekosyin siirtää poliisille ja rasistisille rakenteille ym.

Omissa selityksissä Turun Sanomat noudattelee A
merikan vasemmiston eli Demokraattien asekammoisia kantoja, sillä lehti tietää kertoa, että "oma roolinsa on Yhdysvaltojen asekulttuurilla". Yle sentään tiesi kertoa, että toinen amupujista, Micah Xavier Johnson, oli rasististen New Black Panther Party ja Nation of Islam -järjestöjen aktiivi, joten syitä hyökkäyselle voi etsia sieltä suunnalta.

Sekä Nurmi että Turun Sanomat ovat väärässä. Jos me suomalaiset Euroopassa haluamme oppia jotain Amerikan viime aikojen tapahtumista ja ehkäistä ne tulevaisuudessa, meidän on luovuttava ajatuksesta, että tänne on väkisin rakennettava monikulttuurinen, vihamielistä etnistä nollasummapeliä synnyttävä yhteiskunta.

2 kommenttia:

  1. Hyvä kirjoitus.

    Tässä Riika Nykäsen oksennuksessa Iltasanomissa Micah Johnsonin riehumiselle hateaan selitystä hänen kuulumisestaan asekerhoon.

    Kyllä - asekerhon jäsenyys aiheuttaa rasistisessa vasemmistolaisessa neekerissä halun tappaa valkoisia perheellisiä miehiä, joten kielletään aseet valkoisilta perheellisiltä miehiltä.

    VastaaPoista
  2. Micah Xavier Johnson oli valkoisia vihaava rasisti, mutta koska nykydiskurssin mukaan musta ei voi olla rasisti, täytyy syitä väkivallalle etsiä syytää asekerhoista...

    VastaaPoista