maanantai 21. maaliskuuta 2016

SPR:N JA YLEN SUOMALAISTEN VASTAINEN VIIKKO ALKOI

Yle ja SPR islamistien asialla.


Yle vyöryttää peräti kuuden artikkeliuutisen voimalla suomalaisten vastaista vihaa, jolle SPR:n rasismin vastainen viikko on antanut mitä parhaimman tekosyyn. Psykologisen sodankäynnin tapaan Yle käyttää härskisti tunteisiin vetoavaa propagandaa, kun se haastatteli neekeripoikaa, joka väitti etteivät bussikuskit, joista Helsingissä puolet on ulkomaalaisia, ota häntä kyytiin mikäli hän on yksin bussipysäkillä. Tämä tarina (Presidentti Niinistö järkyttyi 11-vuotiaan Valtterin kokemuksista) on saanut jopa maamme presidentin "järkyttymään", mikä on tietenkin onnenpotku suomalaisvihamieliselle medialle ja Suomen Punaiselle Ristille.

Neekeripojan kertomat kokemukset ovat varmasti yksilötasolla ikäviä mikäli edes osa niistä on totta, mutta todellinen pääsyyllinen tässä on hänen äitinsä, joka ei eksotiikan nälkäisenä toiseudenhalaajana halunnut adoptoida suomalaislasta. Ainoa eettisesti kestävä ratkaisu olisi tässä ollut, että äiti olisi jäänyt näyttelyesineensä kanssa Etelä-Afrikkaan, eikä tuonut tätä suomalaisten veronmaksajien vaivaksi ja lisäksi sekoittamaan geenipooliamme.  Suomalaiset ovat pieni uniikki populaatio Suomenlahden pohjoisrannalla eikä se tule säilymään, mikäli sitä bastardisoidaan jatkuvasti mustan Afrikan kognitiivisesti haasteellisella ylijäämäväestöllä ja sisäsiittoisuudesta kärsivillä arabeilla. Kuten syväekologi ja entinen vihreiden kansanedustaja Eero Paloheimo on todennut, kulttuurien ja etniteettien monimuotoisuutta voidaan vaalia vain, jos populaatiot säilyvät itsenäisinä kokonaisuuksina. Tätä taas ei halua valkoisia vihaavat SPR:n rasistit, jotka kierolla "rasisminvastaisuudellaan" ja "pakolaisten" auttamisella haluavat Euroopasta sekarotuisen juurettoman monokulttuurimassan. Tätä SPR:n levittämää kansallismasokistista vihaa lietsoo myös Yle tuoreissa jutuissaan:


1) Somessa tsempataan rasismista kärsivää 11-vuotiasta Valtteria – "Liian kauan on vaan hiljaa hyssytelty"
2) 
Rasismi on arkipäivää 11-vuotiaan Valtterin elämässä: "Sitä on tapahtunut sen verran useasti, etten jaksa välittää"
3) Kerro: Miten lapsiin kohdistuvaa rasismia voisi torjua?
4) HSL lupaa selvittää Valtterin tapauksen – Pysäkin ohi ajamisesta valitettu 660 kertaa alkuvuonna
5) Lapsiasiavaltuutettu huolestui lapsiin kohdistuvasta rasismista

Miksi Yle haluaa ajaa täysin kritiikittömästi sellaisen poliittisesti latautuneen järjestön kuin SPR:n asiaa? Alun perin sodassa haavottuneita uhreja auttamaan keskittynyt Suomen Punainen Risti toimi vielä parikymmentä vuotta sitten omalla tontillaan, kun se keräsi rahaa maailman eri sotapesäkkeiden sotilas- ja siviiliuhreille. Tänään se on Amnesty Internationalin tapaan länttä vihaavien kulttuurimarxilaisten soluttama painostusorganisaatio, joka edistää suomalaisvastaista monikultturismia, johon kuuluu mm. pakolaiskeskusten perustaminen laittomille maahantunkeutujille.

SPR:n johto koostuu kyynisistä rahanahneista suomalaisvihaajista, mutta ruohonjuuritasolla mukaan mahtuu jos jonkinlaista aktivistia, joiden auttamismotiivit saattavat poiketa huomattavasti toisistaan. Mukana on varmasti kansalaisia, jotka ovat auttamassa aivan vilpittömistä syistä, mutta jotka eivät naiviudessaan ymmärrä olevansa pelkkiä hyödyllisiä idiootteja, joiden "hyvät teot" on kivetty tie helvettiin. Koska suuri osa SPR:n ammattiempaatikoista on naisia, saattaa heillä olla myös seksuaalisia motiiveja auttaa miesvaltaista maahantunkeutujalaumaa. Järjestöä ovatkin ravisuttaneet viime syksystä lähtien lukemattomat seksiskandaalit, kun viidakkokuumetta potevat lähiövalaat ovat päässeet toteuttamaan bestiaalisia fantasioitaan. Kolmas merkittävä ryhmä SPR:ssä ovat rasistit, siis he, jotka vihaavat Suomea ja suomalaisia, ja jotka hyysäystoiminnallaan haluavat edesauttaa Suomen neekeröitymistä, joka on eräs matalan intensiteetin kansanmurhan ilkeimmistä muodoista.

Kun Yle ja SPR puhuvat rasismista, sen taustalla on rasistinen lähtöoletus, että rasisteja ovat vain valkoiset. Laajalle levinnyttä meemiä lainatakseni, heidän  edistämä "antirasismi" on koodisana valkoisten vastaiselle rasismille. Tosiasiassa rasismin uhreja Euroopassa ja Suomessa ovat kantaväestö. Tästä on yllin kyllin tilastotietoa, mutta valtamediat kuten Yle ei halua nostaa asiaa esille, koska se rikkoisi mediajätin hellimmän oletuksen, että valkoinen ei voi olla rotuvihan uhri.

Seksuaalinen väkivalta on tyypillistä miesvaltaisten miehittäjäjoukkojen keskuudessa etenkin Afrikassa. Eurooppaan kohdistuneen invaasion seurauksena sama kulttuuri näkyy myös täällä. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitos tietääkin kertoa, että Euroopan ulkopuoliset "siirtolaiset" raiskaavat 17 kertaa suomalaisia enemmän. Monet sota-alueilta tulleet maahantunkeutujat ovat olleet itse joko sotilaita tai poliiseja, jonka vuoksi heillä tuntuu olevan väkivalta verissä, josta kertoo jatkuvat keskinäiset kahinat pakolaiskeskuksissa sekä hanakkuus etsiä yhteenottoja suomalaisten miesten kanssa. Pöyristyttävintä tässä on se, että eräät suomalaiset urheiluseurat antavat näille alemmuudentuntoisille rotuvihaajille ilmaista taistelulajien koulutusta, jotta he voisivat käyttää näitä taitojaan kaduilla suomalaisia vastaan!

Nykypäivän farisealaisten mainostama rasisminvastainen teemaviikko on herättänyt luonnollisesti myös vastareaktion, sillä sen verran häikäilemätöntä suomalaisvihaa SPR sen avulla lietsoo. Esimerkiksi Vastarintaliikkeellä on tällä hetkellä meneillään Vastustan kansanmurhaa -niminen kampajana. SVL:n politiikasta voidaan olla montaa mieltä, mutta heidän kampanjansa on kannattamisen arvoinen asia, sillä siinä tuodaan esille tosiasioita, jotka suomalaisvihamielinen media ja SPR haluavat painaa villaisella.


                                                      *****************************

Yle pääsee jankuttamaan lisää rasismista ja "viharikoksista" kun se uutisoi lahtelaisen performanssitaitelijan viime syksyisestä tempauksesta jutussaan Poliisi epäilee Hennalan kaapumiestä laittomasta naamioitumisesta. Koska 
kaapuhumoristimme sai myös kansainvälistä huomiota ja pilasi maamme johdon mielestä Suomen neekeriparatiisi-maineen, on syyttäjälaitos poliittisen johdon painostuksesta yrittänyt löytää harmittomalle tempaukselle mitä raskaimmat syytteet. Kaapumiestä epäillään mm. julkisesta kehottamisesta rikokseen, Suomen lipun häpäisemisestä ja laittomasta naamioitumisesta.

Äärivasemmistolaiset ovat lukuisia kertoja, näkyvästi ja tarkoituksella, häpäisseet Suomen lippua, mutta he ovat saaneet niistä äärimmäisen harvoin tuomioita. Samoin on laittoman naamioitumisen suhteen, sillä anarkomarkot ovat esiintyneet lukuisissa mielenosoituksissa kasvot peitettyinä, mutta yleinen syyttäjä ei ole nähnyt velvollisuudekseen nostaa heitä vastaan syytteitä. Jälleen kerran yksi laki punaräähköille ja toinen laki kansallismielisille.


                                                        *******************************


Yle TV1, 21.3. 2016 klo 19:00, Historia: Mustien faraoiden nousu 

Noin 800 eKr. Kushin valtakunta valloitti mahtavan Egyptin ja asetti valtaan omat faraonsa, jotka hallitsivat lähes sata vuotta. Asiantuntijat selvittävät näiden mustien faraoiden historian. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.


Saharan eteläpuoliset neekerit eivät ole luoneet itsenäisesti ainuttakaan korkeakulttuuria, mutta kun sivilisaatio etenee rappeutumisvaiheeseen, he ovat saattaneet astua historian näyttämölle ikävissä merkeissä. Tai mulatit kuten esimerkiksi Yhdysvaltojen presidentin tapauksessa.Yle TV1, 21.3.2016 klo 21:30, Dokumenttiprojekti: Tuntematon pakolainen 

Suomalainen koomikko Ali Jahangiri matkaa Kreikkaan rantautuvien pakolaisten kanssa halki Euroopan. Dokumenttielokuva rakentuu pakolaisten tarinoista ja kohtaamisista, joita uutiskuvat eivät tavoita. O: Hamy Ramezan HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille

"Suomalainen koomikko....?" Ja nimi oli Ali Jahangiri. Olisiko Ali japanilainen, jos hän muuttaisi pariksi vuodeksi Japaniin? Jälleen yksi todiste siitä, kuinka pitkälle poliittisesti korrekti eli valheellinen orwellilainen uuskieli on levinnyt keskuuteemme.

Valhe on huipussaan silloin kun totuus on ilmiselvästi päinvastainen, mutta siitä huolimatta sitä toistetaan röyhkeän itsepintaisesti. Kuinka monta kertaa olemmekaan kuulleet valtavalhemedioiden toistelevan, että pakolaiset itse eivät pääse ääneen, vaikka he ovat jatkuvasti mediassa toistamassa nyyhkytarinoitaan. Puhumattakaan niistä kymmensistä päivystävistä desanteista ja kolumnisteista, jotka yrittävät murtaa kansalaisten vastarinnan puhumalla vain jonkun yksilön tragediasta samalla kun he vaikenevat muukalaisten hyökyaallon peruuttamattomista demografisista vaikutuksista. Turvapaikkasiirtolaisten ja heitä puolustavien kansanvihollisten ääntä media on pullollaan, mutta se ryhmä, jonka ääni sivuutetaan systemaattisesti, on tavallisten suomalaisten, jotka kokevat nahoissaan tämän vihamielisesti orkestroidun invaasion.


Yle TV1, 21.3.2016 klo 22:55, Varsovan vakoojat  


Uusi vakoilutrilleri. 1/2. Vuonna 1937 Euroopassa uumoillaan uutta suursotaa ja Saksan liikkeitä seurataan tarkkaan. Varsovassa kohtaavat tiedustelutietoja myyvät ja ostavat tahot, ja peli on armoton. T: BBC HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus)

Vaihteeksi taas BBC:n eli Bullshit Broadcast Companyn pakkomielteistä natsitarinaa.

2 kommenttia:

  1. Käynnissä on historian laajamittaisin rikos ihmisyyttä vastaan, valkoisten kansanmurha, ja sen terminaalivaiheen alkusoitto. Rasismin vastainen viikko on tätä vasten peilaten irvokkuudessaan ja oksettavuudessaan vailla vertaa, ja niinhän se on, että "rasismin vastainen" tarkoittaa todellisuudessa valkoisen rodun vastaista, kun ilmaus käännetään kulttuurimarxilaiselta kieleltä suomen kielelle.

    VastaaPoista
  2. Olen asioista kanssasi suurimmaksi osaksi samaa mieltä, mutta välillä teksteistäsi tulee naisvihamielinen fiilis. Esimerkiksi "viidakkokuumetta potevat lähiövalaat", häh?

    VastaaPoista