maanantai 14. maaliskuuta 2016

YLE YLISTÄÄ ENNALTA ARVATTAVASTI UUTTA LAPUALAISOOPPERAA "AJANKOHTAISUUDESTA"

Lapulalaisooppera 50 v. Kommunismi elää ja voi hyvin,
eikä vähiten siksi, että Yle antaa sille myönteistä  julkisuutta.

Kaikki keinot, joilla julkisrahoitteinen Yle voi taistella kansallismielisyyttä vastaan, myös käytetään. Jo kauan sitten laitokseen on pesiytynyt vuoden 1918 valkoisen Suomen perintöä vihaavia kommunistisia ja kulttuurmarxilaisia häviäjiä, jotka eivät vieläkään ole päässeet yli punakapinan tappiosta ja kommunistien kyydityksistä 1930-luvulla. Nyt on pitänyt kaivaa jo vanha Lapualaisoopperakin naftaliinista, jotta sen rauhan kaapuun kätketyllä marxilaisella vihasanomalla voitaisiin antaa oikeutus tämän päivän muukalaisinvaasiolle.

Ylen klo 18.00 tv-uutisissa (kohdasta 13.09" eteen päin) kerrotaan, että Lapualaisooppera sai ensi-iltansa 50 vuotta sitten ja se loi pohjan poliittiselle laululiikkeelle. Tosin uutistenlukija jätti kertomatta, että poliittisuudella tarkoitetaan tässä yhteydessä kommunismia. Juhlavuoden kunniaksi Lapualaisooppera esitetään uudelleen lahtelaisen Teatteri Vanhan Jukon toteuttamassa juhlakonsertissa samassa paikassa kuin alkuperäinen esitys eli Vanhalla ylioppilastalolla Helsingissä. Mukaan on kuulemma saatu alkuperäisessä esityksessä olleita kulttuurin punamädättäjiä.

1960-luvulla puhuttiin isäkapinasta, mutta uuden polven näyttelijät toistavat kiltisti samoja arvoja ja valheita kuin vanhempi nyt vallassa oleva sukupolvi, jonka maailmankuvasta on tullut hegemoninen pakkopaita Ylessä, Helsingin Sanomissa ja julkisessa keskustelussa ylipäätään. Todelliset haastajat on yritetty ajaa marginaaliin, mutta paine sieltä suunnalta alkaa olla niin suuri, että virallisia, kulttuuribolsevismille tuoksahtavia "kansainvälisiä arvoja", on alettu kyseenalaistaa laajasti kaikissa kansankerroksissa.

Sanna Vilkmanin toimittamassa jutussa haastateltu ohjaaja Linda Wahlgren yhdisti rivien välistä Lapuan liikkeen kommunistikurituksen tämän päivän eurooppalaisiin liikkeisiin, jotka vastustavat eliitin masinoimaa vihamielistä invaasioita sydänmaillemme. Hämmästystä teeskennellen Wahlgren päivtteli, että "ihmiskunnan kyky olla oppimatta historiasta on häkellyttävä". Ilmeisesti hänen mielestään antautuminen satoihin miljooniin nousevaan barbaaristen vapaamatkustajien invaasiolle olisi sitä historiasta oppimista. Tällaisten hyväosaisten punaporvarien on turha puhua mistään historian oppitunneista, niin kauan kun he itse kannattavat ideologiaa, jonka yhteiskuntakokeiluissa kuoli yli satamiljoonaa ihmistä, kun niissä yritettiin tuhota itsenäiset kansalliset kulttuurit ja populaatiot internationalismin nimissä. Nyt tämän saman ideologian mutaatio on saanut uuden muodon monikultturismissa, jossa vieraita ihmisvirtoja seikoittamalla ja massainvaasioon hukuttamalla pyritään tuhoamaan etenkin valkoisia kansoja.

Samaisessa uutisjuttussa uuden Lapualaisoopperan toinen ohjaaja, pahamaineinen äärivasemmistolainen agitaattori Lauri Maijala vertasi Lapuan liikkeen retoriikkaa netissä vellovaan "vihapuheeseen", jolla hän viittasi kulttuurimarxilaisesti tietysti vain kansallismieliseen osapuoleen. Maijala oli tässä kohtaa luultavasti samoilla linjoilla kuin Li Andersson, jonka mielestä "vasemmistolaisten väkivalta on vain parempaa".

Yle Watch
arvasi jo heti uutisen ingressin nähtyään, että jutussa joku uuspunikki-ohjaaja tulee varmuudella sanomaan, että Lapualaisoopperan sanoma on vielä tänään ajankohtainen 
 näitä ennalta arvattavan väsyneitä hyväkkäitä kun voidaan lukea kuin avointa Maon punaista kirjaa. Jutun lopussa toimittaja Sanna Vilkman näytti olevan yhtä mieltä Linda Wahlgrenin kanssa siitä, että Lapualaisoopperan sanoma on ajankohtaisuudessaan kannatettava; Wahlgren totesi, että esitys pitää sisällään rauhan sanoman, keskustelun, keskinäisen ymmärryksen ja solidaarisuuden. Näköjään hyödylliset idiootit osaavat myös tänään toistella kauniita sanoja, joiden taakse kätkeytyy jotain aivan muuta. Heille keskustelu ja ymmärrys tarkoittaa sitä, että kansallinen oppositio pitää suunsa kiinni, koska vihapuhe. Solidaarisuus taas koskee vain kolmannen maailman eksoottista toiseutta, eikä maamme tuulipukukansaa, noita inhottavia rasisteja ja luokkapettureita.

Päivitys: Yle julkaisi tv-jutusta myöhemmin nettiversion nimellä 50-vuotias Lapualaisooppera herää taas henkiin: "Valitettavasti juttu on ajankohtaisempi kuin ikinä". Kunka noloa, ne tosiaan tekevät sen itse...ja Yle Watch lukee kulttuurimädättäjien matalamielisiä aivoituksia kuin avointa kirjaa

(
Lyhyt esittely uudesta Lapulaisooppersta löytyy tästä)

2 kommenttia:

  1. Turhaan komukat ovat huolissaan. Ei lmmaskana heitä vastaan nouse. Jos jotainnapinaa onkin, on se otettu haltuun ja muutettu perussuomalaiseksi sionistiroskaksi. Se taas suunaa lähes kaiken kaiken kaunan "natseja" vastaan. Tietysti musutkin närlästyttävät, mutta siis ollaan osa "dekoraattista prosessia".

    VastaaPoista
  2. Siis piti olla lammaskansa, demokraattista prosessia.

    Perussuomalaiset neokonservatiivit ovat tavallaan samaa kommunismia. Kansa on iin punikki ja mätä, että se ei kommunismistaan pääse.

    VastaaPoista