perjantai 4. maaliskuuta 2016

STILLER: EUROOPAN PITÄÄ AVATA RAJAT MUTTA EI ISRAELIN

Israelilla on oikeus puolustaa geenipooliaan, mutta ei valkoisilla eurooppalaisilla.


Yle TV1, 4.3.2016 klo 20:00, 
Pressiklubi 

Ääripäät, mitkä ääripäät? Vaikuttaako päätoimittajien jyrähdys julkiseen keskusteluun? Studiossa Elina Grundström, Reijo Ruokanen ja Jouni Tervo
.

Kuulepa nyt Ruben Stiller, monomaaninen vitsisi, jossa kaikki liittyy siihen, että Suomi pitää täyttää mahdollisimman nopeasti kognitiivisesti haastellisilla Afrikan maahantunkeutujilla, alkaa pikku hiljaa jo väsyttää. Kuinka sinä okein kehtaat noukkia viikosta toiseen aina sen (j)uutisen, jonka saat koplattua maahanmuuttoon? Tällä kertaa studioissa on Julkisen sanan neuvoston uusi puheehnjohtaja Elina Grundstöm, tuo punavihreä muodollisesti pätemätön punavihreä khmeri, joka on ottanut tehtäväkseen jahdata vaihtoehtomedoita, koska ne paljastavat ikäviä tosiasoita, joista valemediat eli valtamediat eivät kerro.

Aika velikulta, mutta teikäläisiltähän tuo chutzpah sujuu. One law for them and other law for us. [juttu kesken, tulee päivitys kunhan YW on nähnyt ohjelman]
                                                           *******************************


Yle uutiset kertoi eilen tv-uutisissaan ja verkkosivuillaan, kuinka pumpulissa elävät suomalaisvihamieliset tahot saavat viha eli totuuspostia kansalaisilta. Eräs kansalaiskeskustelija kommentoi Ylen juttua tavalla, johon myös Yle Watch voi mielellään yhtyä:
Tämäkin lihava ja todennäköisesti myös alkoholisoitunut plösäys muka viestintäasiantuntija, joo-o. Ihan ovat BÄÄtoimittajatkin reagoineet asiaan, nyt kyllä ja jukra vieköön! Kuulepas possu: päätoimittajat ansaitsevat noin 20 000/kk mediasta riippuen, paljon joka tapauksessa. Jos ilmenee, että Yle, Mtv, HS, Hbl ym. eivät kerrokaan ihan kaikkea kaikesta, vaan jopa muokkaavat tietyn tyyppisiä uutisia tiettyyn suuntaan (jos oikeasti olet muutakin kuin vain lehtien satunnainen lukija, niin tiedät, että sanakikkailulla voi asiat saada näyttämään aivan muilta kuin mitä ne ovat), niin silloin alkaa BÄÄtoimittajankin palli heilua (useimmiten se, millä hän istuu, onkin hänen ainoa pallinsa). Tilanne on sama, jos levikit alkavat draamaattisesti pudota, kuten nyt on jo tapahtunut. MV sen sijaan on kerännyt itselleen mainostuloja (mainostajat kun menevät aina sinne, minne ihmisetkin), koska lukijamäärät kasvavat jatkuvasti. 
Maailman vanhin ja alhaisin temppu on yrittää syödä kilpailija pois väittämällä, että se valehtelee. Väittävätkö arvon BÄÄtoimittajat, että myös Daily Mail, Allgemeine Zeitung ja Jyllandsposten valehtelevat? Nimittäin näistäkin lehdistä voi lukea juttuja, joista mm. MV kirjoittaa. Hesarista, Kauppalehdestä ja Husiksesta niitä sen sijaan ei löydy! 
Edes nyt, kun valtamedia paskoo housuihinsa nopeammin kuin se niitä ehtii siivota, se ei voi olla rehellinen. Viimeiseen asti ja lakiin ja totuuteen (kas kun ei jumalaan) vedoten se yrittää pitää itsellään hiipuvan lukija-, kuulija- ja katsojakuntansa. Teillä on vielä mahdollisuus: myöntäkää avoimesti, että olette jutuissanne 90-luvulta asti järjestelmällisesti pyrkineet tukemaan yhteiskunnan monikulttuuristumista ja se on myös vaikuttanut paitsi juttujen laatuun, myös siihen, mitä ja mistä ylipäätään kirjoitetaan. Sitten teidän tulee mitä nöyrimmin pyytää lukijoiltanne, katsojiltanne ja kuulijoiltanne anteeksi ja luvata vastaisuudessa kertoa asioista totuus ja vain totuus, mitään lisäämättä, muuttamatta tai pois jättämättä. Silloin voisitte, ehkä, palauttaa menettämänne luottamuksen. Mutta ettehän te sitä tee, se olisi liian karvas pala nieltäväksi, eikö totta. 
En tiedä kumpi teitä BÄÄtoimittajia huolettaa enemmän: se, että menetätte lokoisan ja taloudellisesti tuottoisan suojatyöpaikkanne, vai se, että yhteisesti, mutta pienessä piirissä (ehkä Bilderberg), sovittu multikultiagenda valuu kuin kusi ränniin. Toki te voitte linjat kuumina soitella poliitikkokamuillenne ja pyytää sananvapautta kahlitsevia ja sensuuria lisääviä lakialoitteita, mutta ne eivät kovin kauas kanna - korkeintaan ensi vaaleihin! Vaikka en ole ennustaja, niin rohkenen sanoa: tämän taistelun te häviätte!

                                  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti