keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

YLEN TUTKIVA JOURNALISMI: YKSI LAKI ANARKOMARKOILLE, TOINEN LAKI ODINEILLE
Yle TV1, 16.3.2016 klo 21:05, 
A-studio 

Soldiers of Odinin tausta paljastettu, studiossa Supon 
Supon turvallisuus- ja alueyksikön päällikön Kari Harju. Näppylöitä ja vanhempien työpoissaoloja: kannattaako vesirokkorokote ottaa omaan piikkiin? Juontajana Susanne Päivärinta #yleastudio HD

Jutun ingressissä ja studiohaastattelussa yritetään paljastaa "äärioikeistolaista salaliittoa" ja saada katuturvallisuuden puolustaminen näyttämään rikolliselta toiminnalta. On kuvottavaa tekopyhyyttä, että valtava mediamonopoli ottaa suurennuslasinsa alle pienen laillisen ruohonjuuritason kansalaisliikkeen, mutta ei tee elettäkään paljastaakseen todelliset kansan vastaiset vallankäyttäjät ja heidän salaiset suljetut ryhmänsä.  


Mikäli Ylen Watchin lukija ei viitsi katsoa A-studion haastattelua Areenasta, sama propaganda löytyy Ylen verkkosivuilta jutussa Supon yksikönpäällikkö: Soldiers of Odin -järjestössä on hyvinkin vahvaa muukalaisvastaisuutta. Saman mutta hieman toisin voi sanoa Suposta ja Ylestä: niistä löytyy hyvinkin vahvaa suomalaisvastaisuutta.


                                                     *****************************Nilkkimäisen vihjailevasti kirjoitettu Ylen uutisjuttu Soldiers of Odinin johdon salaiset Facebook-viestit: Aseita, natsitunnuksia, kytkös MV-lehteen saa veronmaksajien kustantaman tiedotusjätin näyttämään säälittävältä Hymy-lehdeltä, joka yrittää väkisin nostaa "kohuja" poliittisia vihollisia vastaan. Mediamonopoli ei ole päässyt yli MV-lehdestä lähteneestä tiedottamishaasteesta, vaan on nöyryytettynä valmis rypemään samassa sikolätissä vaihtoehtomedioiden kanssa. Yle ei vain kerta kaikkiaan malta olla huomioimatta herhiläisinä toimivia mediahaastajia, jonka vuoksi se haluaa kostaa lapsellisesti jokaisen kokemansa loukkauksen aina kun siihen suodaan mahdollisuus. Tällä kertaa todellista perustetta uutisoinnille ei ollut lainkaan, vaan moralisoiva "kohu" piti vääntää kansalaisjärjestön privaattikeskusteluista!

Valtavalhemedian omertalle alistunut kympin tyttö Sara Rigatellin juttu todistaa, että monia naisia ei oikeasti tunnu häiritsevän mitenkään potentiaaliset muukalaisraiskaajat, sillä tärkeämpää on kasvattaa naisten seksuaalista markkina-arvoa 
miesvaltaisen turvapaikkamaahanmuuton avulla. Käytännössä näiden marxilaisten femakko-emakkojen matukiiman motiivina on näyttää keskisormea suomalaisille miehille ja katsoa sadistisesti vierestä kukkotappeluja.

On myös syytä kysyä, miksi Yle on ottanut maamme kaikista järjestöistä silmätikuksi juuri Soldiers of Odin -katupartiointiryhmät, vaikka ne eivät ole syyllistyneet tähän mennessä yhteenkään Suomen laissa merkittyyn rikokseen? Netti ja some on pullollaan erilaisten anarkistien ja muiden äärivasemmistolaisen militanttien suljettuja ryhmiä, mutta yleläiset eivät ole nähneet tarpeelliseksi nuuskia niitä, soluttautua niiden sisään ja tehdä niistä "suuria paljastuksia". Syykin on selvä. Punaräähköjen väkivaltaa lietsovat yksityiskeskustelut eivät ole poliittisesti hyödyllisiä lyömäaseita Ylen agendassa. Ylen taktiikkana onkin olla puuttumatta ongelman syihin, kansan tahdon vastaiseen muukalaisinvaasioon, ja kääntää kaikki huomio väistämättömiin reaktioihin, joista eräs on katuturvallisuutta vaaliva Soldiers of Odin.

Jutussa annettiin pelkän Ylen varassa eläville pelokkaille eläkeläisille mielikuva, että "rasistinen" eli roturealistinen ajattelu olisi sinänsä rikos (Suomen laissa se ei ole), jonka vuoksi myös Odinin sotilaiden täytyy olla vähintään ajatusrikollisia. Samaa kaavaa toistetaan myös muissa medioissa kuten paikallislehti Turkulaisessa, jonka jutussa Mäenpään hupparishowta ei paineta villaisella kaupunginvaltuutetut väittävät Soldiers of Odinin olevan rasistinen ja siten muka lain vastainen organisaatio. Jutussa Kokoomuksen valtuuston 1. varapuheenjohtaja Lauri Kattelus valehtee päin naamaa kun hän väittää, että "Mäenpään on turha luikerrella irti siitä, että ihmisryhmien välistä levottomuutta lietsova katupartion tunnusten näkyvä ja julkinen kantaminen ei olisi rasistinen teko". Kattelus luikertelee itse, sillä Soldiers of Odin toimii täysin laillisesti, eikä Suomen laki tunne sellaista rikosta kuin rasistinen teko. Kansanryhmän vastainen kiihotus toki laissa tunnetaan, mutta se on eri asia kuin rasistisen tosiasiaväitteen kuten "afrikkalaistaustaiset mustat ovat pikajuoksussa nopeampia kuin valkoiset" tai että "Saharan eteläpuoliset mustat saavat keskimäärin heikompia äo-tuloksia kuin itäaasialaiset ja eurooppalaiset". Jostain syystä suuri joukko Ylen ja koululaitoksen pelottelemia kansalaisia uskoo edelleen valheeseen, että ideologinen ja tieteellisiin tosiasioihin perustuva "rasismi" olisi itsessään rikos. Ei se ole, piste.

Varsinaista rikollista mielikuvaa Ylen jutussa pyritään vahvistamaan katupartion organisaatiomuodolla, jolla on yhteneväisyyttä moottoripyöräkerhojen kanssa. Järjestön organisaatiomuoto ei ole minkään valtakunnan "rikos", mutta asiaa korostamalla se saatiin linkitettyä mc-kerhoihin ja siten rikollisuuteen.

Salaliittomaisten aasinsiltojen rakentamisen puolelle toimittaja Rigatelli menee silloin kun hän katsoo Tampereella pidetyn muistomarssin olleen itse asiassa kunnianosoitus Horst Wesselille, jonka kunniaksi marssittiin sattumoisin samana päivänä Saksassa (!). Eh, siis mitä helvettiä?

Soldiers of Odin järjesti helmikuun lopussa toistaiseksi suurimman kokoontumisensa Tampereella. Marssille osallistui noin 150 henkilöä. S.O.O:n mukaan he marssivat edesmenneen jäsenensä muistolle. Samana päivänä Saksassa kuitenkin uusnatsit tekivät perinteisen marssinsa natsi-ikoni Horst Wesselin kunniaksi. Horst Wessel on myös Suomen Vastarintaliikkeen tunnustama sankari.
Kansalaisia palvelevan Ylen pitäisi toimia suomalaisten intressiä ajavana tiedotuskanavana, joka paljastaa yhteiskunnallisen korruption. Sitä vastoin se toimii omia kansalaisiaan vastaan sotivan valtiovallan puhetorvena ja syyttää kaikkia niitä, jotka ymmärtävät tavallisia kansalaisia ja heidän huoliaan Suomen tulevaisuudesta. Siksi Yle ei uutisoinut sanallakaan sen oman toimittajan, Jessikka Aron, huumetuomioista, vaikka vaihtoehtomediat kuten MV-lehti kertoivat niistä rikostuomioistuimien dokumentteihin viitaten. Mikäli Aro olisi takavuosina "syyllistynyt" vaikkapa sanavapautta puolustavaan "viharikokseen" ja Yle olisi saanut tämän selville, olisi hänet potkittu näyttävästi ulos saatesanoin: "Tällaiset rikokset ihmiskuntaa vastaan ovat arvojamme vastaan ja niillä on meidän työyhteisössä nollatoleranssi". Sen sijaan narkomania nähdään vain nuoruudenhaksahduksena, josta ei kannata tehdä sen suurempaa numeroa, paitsi jos siihen on syyllistynyt poliittinen vihollinen eli nationalisti. Silloin moralisoinnin määrällä ei ole mitään rajaa. 

Koska MV-paljasti maahanmuuttomyönteisen Jessikka Aron huumetaustan, Yle piti tätä poliittisena vainona ja nosti Aron yhtiönsä "sankaritoimittajaksi". Siksi ei ole yllättävää, että juutalaisen Bonnierin Suuri Journalistipalkinto meni entiselle pirinistille kuten kerrotaan uutisjutussa "Venäjän trollit eivät vaienna minua" – CIA:n agentiksi väitetty Ylen toimittaja Jessikka Aro palkittiin. Todennäköisesti mediavallan kabineteissa on käynyt kova kuhina ja voittajaksi valittiin suhmuroinnin jälkeen se joka on poliittisesti sopivin. Nato-mielisten torpedona toimiva Aro kun yritti palkitussa jutussaan löytää maahanmuuttovastaisuudelle syyn, joka ei ole havaittu todellisuus, vaan salaliittomaisesti vehkeilevän Venäjän mamukriitikko-trollit.

Sankaritoimittajan viittaa sovittavassa Ylen jutussa toistetaan sama myytti, että Aro on joutunut Suomessa "voimakkaan verkkohäirinnän ja hiljentämisyritysten kohteeksi". Luonnollisesti Yle tulkitsee MV-lehden uutisoiman Aron huumetuomioiden tarkoittavan samaa kuin "hiljentämisyritys". Johtopäätöksen Yle keksi ihan itse ja lisäksi se jätti ties kuinka monennetta kertaa kertomatta Aron huumetuomiosta. No väliäkö sillä, koska valtamedia on puhkottu täyteen reikiä ja MV-lehti on kertonut jo ajat sitten suurelle yleisölle toimittelija-tyttösen edesottamuksista...


Jos Yle olisi kansalaisten tahdon alaisessa ohjailussa, se ei keskittyisi nuuskimaan Soldier of Odinin jäsenten lain turvaamia yksityismielipiteitä, vaan puhdistaisi omista joukoistaan hämärien tahojen agedaa ajavat ja rikoksiin syyllistyneet toimittajat. Tällä hetkellä varmaa on vain se, että ylihuomenna esittävässä Pressiklubissa Ruben Stiller ei kykene olemaan käsittelemättä Ylen Soldiers of Odinista tekemää pseudouutista.


                                                    ********************************


Yle TV1, 16.3.2016 klo 22:55, Ulkolinja: Ranskan oikea ranta 

Lähes 7 miljoonaa ranskalaista äänesti äärioikeistolaista Front Nationalia. FN haluaa sulkea Ranskan rajat siirtolaisilta ja erota EUsta. Haluavatko ranskalaiset? Ohjaus Vesa Toijonen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.


Jälleen kerran yksi uusintana esitettävä ajankohtaisdokumentti, jossa kauhistellaan kansan enemmistön mielipidettä, jossa puolustetaan kansan oikeutta olemassaoloon.


Yle Fem, 16.3.2016  klo 16:55, Spotlight: Ei varaa perheeseen 

Maahanmuuttajat tulevat tänne siivoojiksi ja lähihoitajiksi EU:n ulkopuolisista köyhistä maista. Usein heille luvataan, että perhe voi tulla perässä, mutta kukaan ei kerro, ettei pieni palkka riitä perheenyhdistämiseen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.


Hyvin voivan ruotsinkielisen liberaalikuplan kitinää niistä, jotka eivät tule häiritsemään heidän suljettua Ankkalammikon elämää. Ottakoot Finn-tollot yksin Afrikan rikastukset elätettäviksi ja naapureikseen!

9 kommenttia:

 1. >>On myös syytä kysyä, miksi Yle on ottanut maamme kaikista järjestöistä silmätikuksi juuri Soldiers of Odin -katupartiointiryhmät, vaikka ne eivät ole syyllistyneet tähän mennessä yhteenkään Suomen laissa merkittyyn rikokseen?>>

  Varmaan siksi, että järjestön aktiivit ovat lukuisista väkivaltarikoksista tuomittuja rasistisia äärioikeistolaisia. Älä nyt esitä tyhmempää kuin olet.

  >>Netti ja some on pullollaan erilaisten anarkistien ja muiden äärivasemmistolaisen militanttien suljettuja ryhmiä, mutta yleläiset eivät ole nähneet tarpeelliseksi nuuskia niitä, soluttautua niiden sisään ja tehdä niistä "suuria paljastuksia".>>

  Anna toki esimerkkejä, äläkä vaan soita suutasi. Osoitteita näihin ryhmiin kiitos. Jään odottamaan...

  VastaaPoista
 2. Sovitaanko näin Sturm22, että sä laitat tähän nyt nettiosoitteita suomalaisten anarkistien ja äärivasemmistolaisten militanttien suljettuihin ryhmiin? Pidä huoli että ne myöskin ovat militantteja ryhmiä. Ja niitä on myöskin syytä löytyä useita, koska netti kerran on ryhmiä "pullollaan".

  Ellet pysty väitettäsi todistamaan, olet pelkkä halpamainen paskanpuhuja ja valehtelija. Se taas vie pohjan kaikelta mitä olet tänne blogiin kirjoittanut. Äläkä poista minun kommenttejani. Otan niistä kuvakaappaukset ja tulen asiaan palaamaan.

  VastaaPoista
 3. Jopas komukyylä älähti :-D Turha yrittää leikkiä pyhäkoululaista ikään kuin vain "ne toiset" ovat valmistautuneita väkivaltaan, vaikka punaisten avoimiltakin sivulta löytyy jos jonkinlaista Che Guevara ja RAF:in vallankumousromantiikaa.

  Takkulaisten ym. Systeemin apurahajapinallisten 612-kulkueen vastainen "mielenilmaus" tähtäsi alusta asti väkivaltaiseen yhteenottoon: https://takku.net/article.php/20151205233518379

  https://vapauspelissa.noblogs.org/
  Vapaus pelissä -ryhmällä oli Kiakkovieraiden tapaan oma suljettu ryhmä, jossa suunniteltiin väkivaltaa kansallismielisiä vastaan. Supokin tunnusti tämän pitkin hampain.  VastaaPoista
 4. Tälläkin porukalla on omat ydinryhmänsä, mutta eivät ole niin lepsuja kuin nationalistit, jotta niihin pääsisi kuka tahansa nuuskimaan.
  https://www.facebook.com/Antifa-Suomi-Antifa-Finland-262478580595846/?fref=ts

  VastaaPoista
 5. Yle Watch ei ole koskaan poistanut yhtäkään sitä vastustavaa kommenttia, että siinähän vain kuvakaappailet, Systeemin punainen syöttiläs.

  VastaaPoista
 6. Järjestelmän vahtikoirina toimivat anarkomarkot voivat lopettaa jeesustelunsa väkivallasta. Varis-verkostolla on omia suljettuja ryhmiä, joissa suunnitellaan herra ties mitä. Joku vuosi sitten 30 varislaista anarkoa väijytti 17 SVL aktiivia Helsingin keskustassa:
  http://www.muskleforum.com/showthread.php?11245-Varisverkoston-j%E4tk%E4t-pist%E4%E4-musklen-kunteja-p%E4ihin

  VastaaPoista
 7. Antas odinien olla. Eihän ne oo mitään väärää teheny.

  VastaaPoista
 8. Antas odinien olla. Eihän ne oo mitään väärää teheny.

  VastaaPoista
 9. "Anarkismi on Suomessa vitsi"

  http://mvlehti.net/2016/03/18/mielipide-anarkismi-suomessa-on-vitsi/

  VastaaPoista