torstai 24. maaliskuuta 2016

YLEN KESKUSTELUOHJELMAT - NIISSÄ EI KANSAN ÄÄNI KUULUYle ei ole kansan ääni, vox populi, vaikka se kansalta varansa kerääkin. Kaikille Ylen ajankohtais- ja keskusteluohjelmille on yhteistä se, että niissä ei kuulu juuri koskaan kansan syvien rivien mielipide. Erinäiset paapotut vähemmistöt saavat kyllä vapaasti 
ruikuttaa mitä sylki suuhun tuo ja vaatia enemmistöltä niin paljon kuin pokeria riittää. Eipä ihme, että kansalaiset eivät juuri viitsi seurata Ylen poliittisia keskusteluja, koska niissä puheenvuoro annetaan vain tahoille, joiden intressinä on mitätöidä suomalaisuus.


TV1, 23.3.2016 klo 21.05, 
A-studio

Terrori-iskujen pelko kytee jälleen ympäri Eurooppaa. Mitä meidän pitäisi nyt ymmärtää ja miten toimia? Haastattelussa komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen, europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari, kansanedustaja Jyrki Kasvi, UPI:n ohjelmajohtaja Mika Aaltola, Espoon piispa Tapio Luoma ja tohtorikoulutettava Fadumo Dayib. Juontajana Susanne Päivärinta #yleastudio


Linkki Yle Areenaan.

Olipa sakiaa katsottavaa. Somali Fadumo Dayib esitti ulkomaalaisten (lue: afrikkalaisten) nuorten sopeutumisongelmien ratkaisuksi, että kaikille annettaisiin työpaikka. Hänen mukaansa myös suomalainen "rasistinen ääriaines" rauhoittuu, kunhan vain heille annetaan työtä.

Mistähän 
Dayib aikoo taikoa nuo työpaikat, kun maassa on jo nyt lähes puoli miljoonaa työtöntä? Niin niin, kyllä se valkoinen mies taas jotain varmaan keksii, kun on aikaisemminkin keksinyt. Vaikka sitten miljoonaa uutta työpaikkaa nuorille Lähi-idän ja Afrikan miehille, joiden aikasempaa työkokemusta ovat kameliajurin ja kaulankatkaisijan vaativat hommat.TV1, 24.3. klo 21:05, A-studio: Talk Yle 

Terrorismi ja Euroopan haasteet. Vieraana europarlamentaarikko Heidi Hautala, valtiovarainministeri Alexander Stubb, terrorismitutkija Leena Malkki ja tutkija Pasi Saukkonen. Juontajana Sari Huovinen. #yleastudio HD


Tämän iltaisessa Talk Ylessä paljastui raadollisella tavalla poliitikkojen ja "asiantuntijoiden" ylimielisyys ja viha tavallisia eurooppalaisia ja suomalaista kansaa kohtaan. Ennakkovaroitus: ohjelma voi aiheuttaa väkivaltaisen aggression tunteita. Ohjelma löytyy Yle Areenasta.

Vaikka Yle lähettää joka tuutista jatkuvalla syötöllä kansallismielisyyden vastaista tuubaa, siihen ei vain kerta kaikkiaan totu, mikä lienee kriittisen katsojan kannalta terveen järjen ja mielen merkki. Talk Yle oli tällä kertaa sikäli avartava, että siinä Alexander Stubb paljasti avoimesti kannattavansa suomalaisten vaihtamista EU:n ulkopuolisiin, lähinnä afrikkalaisiin vapaamatkustajiin.

Hän totesi, että ulkomaalaisten määrä tulee piakkoin moninkertaistumaan ja kun määrät kasvavat, suomalaiset tottuvat pikkuhiljaa tilanteeseen ja alkavat pitää sitä normaalina. Toisin sanoen Stubb kannattaa avoimesti ulkomaalaisten määrään tasaisen varmaa kasvattamista, kunnes suomalaiset ovat merkityksetön vähemmistö omassa maassaan. Kuten muutkin monikultturistit, Stubb ei sanonut mitään loputtoman maahanmuuton lopputuloksesta, mutta sekin tuli tavallaan selväksi, kun hän otti keskustelussa ihanteikseen Yhdysvallat ja Iso-Britannian, joissa valkoiset ovat jo nyt monin paikoin vähemmistönä. 
Hirvittävintä valtionvarainministerin lausunnossa on se, että hän pitää suomalaisten elintilan luovuttamista muille myönteisenä asiana ja hän teki asian selväksi vielä hymyssä suin!

Muut studiovieraat olivat puheista päätellen samanlaisia kansanvihollisia kuin Stubb, varsinkin vihreiden europarlaamentaarikko Heidi Hautala, joka rauhoittavalla psykopaatin äänellä ei osannut toistella muuta kuin kansainvälisen yhteistyön tärkeyttä kuin mikäkin kommunisti, jolle kansa on vain resurssi, jota "eliitti" voi lypsää ja jakaa tuotettua varallisuutta eri tekosyillä kolmannen maailman ylijäämäväestölle (vrt. ilmastosopimusten tulonsiirto pohjoisesta etelään).
Yle TV2 Torstai 24.3. klo 22:00, 
Battle - loppu öyhötykselle! 

Pitäisikö kansallisvaltiot lakkauttaa? Aktivisti Syksy Räsänen haastaa suorassa lähetyksessä europarlamentaarikko Sirpa Pietikäisen. HD

Ohjelma löytyy Yle Areenasta.

A-studion jälkeen ketutuskierrokset vain kasvoivat, kun eetteriin pääsi tatuoidun hipsteri-punkkarin oloinen juontaja Juhani Kenttämää ohjelmassa Battle - loppu öyhötykselle. Näköjään Yle TV 2 rekrytoi myös pääsuunsoittajansa Punk in Finland -foorumilta, sillä eri poliittisia teemojahan siellä on jo pitkään käsitelty samassa hengessä kuin PiF:llä. Imeisesti ohjelmassa käytettävä sana 'öyhötys' on niin ikään lainattu Piffiltä, vaikka sen alkuperäiset käyttäjät löytyvät ns. nationalistisesta skenestä.

 
Ohjelman antikliimaksi koettiin heti alkupuolella, kun puujalkavitsejä viljelevä iranilainen "koomikko" 
Ali Jahangiri pääsi sössöttämään, että kansallisvaltiot rajoineen pitäisi romuttaa. Hänen kaltaisilleen ei-eurooppalaisille on tietenkin edullista, että he voivat tulla rajojen yli Euroopan valmiiden pöytien ääreen nauttimaan toisten luomasta hyvinvoinnista, jota he eivät ole itse pystyneet omissa maissaan luomaan. Eurooppalaiset kelpaavat heille vain seksileluiksi ja työjuhdiksi, jotka tuottavat heille teknologian mukavuuksia ja materiaalista hyvinvointia. Eurooppalainen nationalismi on heille paha, koska silloin he eivät voisi olla enää yhteiskunnan vapaamatkustajia, mikäli heitä ylipäätään enää päästettäisiin tänne.

Entä ne varsinaiset pääesiintyjät? Olipa kertakaikkisen hienosti valitut väittelijät! Eihän noita internationalisteja olisi pystynyt erottamaan toisistaan kuin rautakangella, sen verran samanmielisiä he olivat "poissulkevan nationalismin" pahuudesta. Fyysikko Syksy Räsänen on ikääntynyt gootti, joka tekee tieteen universalismista sen virheelliseen johtopäätöksen ja analogian, että myös ihmisten elo pitäisi järjestää universaalisti tyyliin NWO maailmanhallitus. Hänellä riitti kovasti puhetta siitä, kuinka nationalismi on nykypäivän globaalissa maailmassa käynyt vanhanaikaiseksi, jonka vuoksi "yhteisen" ihmiskunnan olisi aika siirtyä uuteen vaiheeseen. Hän ei tosin muistanut - kuten eivät muutkaan studiossa olleet - että universaalivaltiota on jo ainakin kerran aikaisemmin yritetty, eikä niin kovin hyvin tuloksin. Tietysti aina löytyy niitä, joille Neuvostoliito on se historian rakkain valtio. Onnea Syksylle ja hänen toivomalleen toiselle yritykselle, jossa rakennetaan epädemokraattista ja juuretonta maailmanvaltiota!

Räsäsen vastamyöntelijänä oli vanhan liiton EU-politrukki Sirpa Pietikäinen, jonka tunnetuin saavutus lienee oksymoronin "ekososiaalinen markkintalous" lanseeraus Kokoomuksen puolueohjelmaan. Keskiverto politiikan seuraajan oli hieman vaikea käsittää, että mistä nämä kansasta vieraantuneet kosmopoliitit oikein väittelivät, sillä sen verran samaa mieltä he olivat ydinkysymyksestä.

2 kommenttia:

  1. Olen kanssasi jyrkästi samaa mieltä! Ylen tarkoitus on nykyään elättää kansan rahoilla sieltä eläketyöpaikan saaneet ja siinä sivussa pitää nykyinen eliitti vallassa!

    VastaaPoista
  2. Suomessa alkaa olla aika moni muukin samaa mieltä ja yhtä kypsä....

    VastaaPoista