torstai 31. maaliskuuta 2016

ISOSISKO VALVOO - YLE SENSUROI JOPA KUMMELIN UUSINNATYlen punavihreä mateleva vieraskoreus rikkoo jälleen uusia ennätyksiä, kun Yle Areena on sensuroinut uusintana lähetettävästä huumoriohjelma Kummelista kaikki "terroristi Aziz"-sketsit pois. Asiasta oli huhuiltu jo jonkin aikaa, mutta vasta kun kissa nostettiin pöydälle Twitterissä, mediajätti oli pakotettu vastamaan: Kummelin uusintajaksoista on jätetty pois Aziz-sketsit, koska on haluttu välttää mielipahaa terrorismitapahtumien yhteydessä.

Miten tällainen viesti pitäisi ymmärtää? Vaikka asiaa tarkastelisi mistä kulmasta tahansa, johtopäätökseksi ei jää muu kuin että Yle haluaa välttää tuottamasta mielipahaa islam-terroristeille ja islamistimielisille "maltillisille" muhamettilaisille. Yle tekee siis täysin päinvastoin kuin pitäisi, sillä nyt jos koskaan olisi tärkeää nauraa yhdessä Kummelin kanssa pelkoa herättäville Isis-terroristeille. Nimittäin harva potentiaalinen musilimikovis haluaa liittyä sellaiseen pahisliigaan, jolle kaikki nauravat.


Ylen viimeisimmästä sensuurioperaatiosta on kertonut verkossa mm. Uusi Suomi ja kansalainen.fi -sivusto. Onneksi Aziz-sketsejä löytyy Youtubesta, josta jokainen voi käydä katsomassa vaikka tämän jutun.


                                                   ******************************


Yle TV1, 31.3.2016 klo 22:00, 
Ulkolinja: USA:n uudet vaikuttajat 

Yhdysvalloissa asuu noin 59 miljoonaa latinotaustaista äänestäjää, he ovat maan nopeimmin kasvava ryhmä. Seuraavaa presidenttiä ei voi valita ilman heidän ääniään. Miten latinot vaikuttavat presidentinvaaleihin? HD Äänitekstitys: suomi.


Niin kauan kuin Suomi ripustautuu anglosionistien ym. globalistien kanssa "läntisiin" arvoihin, on meitäkin odottamassa sama kohtalo tai jopa pahempi, sillä täällä nopeimmin lisääntyvät etniset nurkanvaltaajat ovat somaleja ja irakilaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti