tiistai 22. maaliskuuta 2016

BRYSSELIN TERRORI-ISKUT - "TOIVOTTAVASTI TÄMÄ EI LISÄÄ RASISMIA"

Rasistit saivat tänä aamuna tuta Brysselin lentokentällä.

Rasismin vastainen viikko sai tänä aamuna räjähtävän lähdön, kun Euroopan helmoissa elelevät Lähi-idän muslimiaktivistit rankaisivat valkoisia eli rasisteja kolmessa rasisminvastaisessa operaatiossa Brysselissä (Jopa kymmeniä kuolleita Brysselin iskuissa – Yle seuraa hetki hetkeltä)
.

Arvioiden mukaan rauhanuskontoa harjoittavien rasisminvastustajien iskuissa on kuollut tähän menessä 34 rasistia (bodycountia päivitetään). Vaikka rasisminvastainen työ on tärkeää, saattaa näillä iskuilla olla kielteisiä vaikutuksia, ainakin eliitin mielestä. Sen suurin huoli on, että nämä eurooppalaisia rasisteja vastaan suunnatut iskut vain lisäävät rasismia.

Ennen kuin ruumiit ovat kylmenneet, eliittiä rasisteilta puolustava media on jo aloittamassa kampanjan, jossa kerrotaan, että valkoisten tappaminen ei saa koskaan olla tekosyy rasismille eli kansojen geneettiselle itsepuolustukselle. Tätä rasisminvastaista ilosanomaa tulemme kuulemaan lähipäivinä runsaasti, mikä sopiikin hyvin SPR:n rasisminvastaisen viikon teemaan. Yle ja SPR kun nimittäin tietävät, että rasismia vastaan voidaan taistella vain lisäämällä monikulttuurisuutta eli kehitysmaalaisten islamistien maahanmuuttoa.

Kamal riemuitsi kun Brysselissä taisteltiin rasismia vastaan.


                                                               :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Ei kulunut montaakaan tuntia terroriskujen jälkeen, kun jo ensimmäinen median edustaja päätti sättiä suomalaisia ja sitä kuinka rasistit käyttävät Brysselin tapahtumia poliittisesti hyväkseen. Internettiä heikosti seuraavat pelokkaat demari-eläkeläiset, jotka ovat pelkän valtamedian propagandan varassa, ovat sopivaa riistaa monikultturismia junttaavalle Seura-lehden kolumnistille Jussi Korhoselle. Tämä tavallisena perheenisänä esiintyvä "huolestunut kansalainen" ei kuitenkaan edusta keskivertosuomalaista, vaan hän on tavallisuuden kaapuun pukeutunut piinkova äärivasemmistolainen ekstremisti ja patologinen "rasistien" jahtaaja. Vai mitä pitäisi ajatella tämän kulttuurimarxilaisen politrukin viimeisimmästä propaganda-tuotoksesta Suomalaiset riemastuivat Brysselin terrori-iskuista:

Vitsi naurattaa kaikkia suomalaisia, koska onhan se nyt mukavaa, kun ihmisiä kuolee. Jo vain sellaisella sopii siinä poliittisten agendojen ajamisen ohella hupailla. Suomalaiset esittävät myös internetkeskusteluissa, että Brysselin tapahtumien johdosta kaikki rättipäät pitäisi pistää palautukseen, millä tarkoitetaan muslimien joukkokarkotuksia.
Tyypillistä, että tätä juttua ei pääse kommentoimaan ("404 - Sivua ei löytynyt" - myös koko juttu näyttää kadonneen). Silloin tällöin kun on tullut selailtua Seura-lehteä, sitä ihmettelee, milloin lehdestä tuli Vihreän Langan aikauslehtiversio. Mädätys on syvälle ja levinnyt kaikkialle, tavallisiin perhelehtiin ja demarieläkeläisten aviiviseihin.

Valtapuolueista Kokoomus on aloittanut ensimmäisenä tanssin terrorismin uhrien ruumiiden päällä:


2 kommenttia:

  1. Supervajakeilla on mielestään oikeus määritellä rasismi. Ja siihen määrittelyyn ei kuulu kantaväestön sortaminen. Se on heidän mielestään ainoa keino torjua rasismia. Vain kantaväestöön kuuluva voi olla rasisti, maahantunkijat ovat voimavara ja rikkaus...

    VastaaPoista
  2. "Syökää paskaa ja kuolkaa" Näin sanoi rasisminvastustaja. Tekis mieli sanoa samaa, mutta en taida alentua. Eikö ole rasismia tappaa viattomia, eikö ole rasismia raiskaukset, eikö ole rasismia taharrush gamae, eikö ole rasismia järjettömän väkivallan teot valkoihoisia kohtaan? Kuka perkele kehtaa puhua valkoihoisten rasismista samaan aikaan kun viattomat ihmiset taistelevat hengestään muslimien viharikosten vuoksi.

    VastaaPoista