tiistai 25. elokuuta 2015

PAKOON, PAKOON.... MUTTA MINNE EUROOPPALAISET PÄÄSEVÄT MONIKULTTUURIA PAKOON?
Yle TV2, 25.8.2015 klo 21:00 
Ajankohtainen kakkonen 

Paperiton ja raskaana, mutta neuvolan ovi ei aukea. Trans- ja interseksuaalit kiehtovissa kuvissa. Syö, juo ja rakastele - 88-vuotiaan vanhan ja viisaan italialaisen Enzon elämänohje. HD


Ajankohtainen Kakkosen lempiteemat eli paperittomat (so. laittomat l. rikolliset) pakolaiset ja seksuaalisesti poikkeavat (yrittäkääpä katsoa noita Miina Savolaisen "voimauttavia" valokuvia!) samassa lähetyksessä, kuinkas sattuikaan. Länsimaiden lopun ajan solipsistinen
 kulttuuripatologia näyttäytyy jälleen kerran kaikessa hulluudessaan.

Tämän iltainen ohjelma syyllistää rutinoidun ammattimaisesti suomalaisia kuinka he eivät kohtele toiselta puolelta maailmaa tänne ujuttautuneita muukalaisia kuin Suomen kansalaisia. Ylen kansanvihollisten mielestä jokainen on vähintään uussuomalainen kunhan vain on ylittänyt maamme rajan. Näillä kunniakansalaisilla ei ole tietenkään mitään velvollisuuksia, ainoastaan oikeuksia, joista varsinkin Demlan juristit jaksavat tarpeen tullen muistuttaa.

Jatkuvaa pakoloisten motiivien parhain päin selittämistä, jatkuvaa "yhteiskunnnallista keskustelua" kuten eilisessä A-Studiossa. Mediarummutus on vimmaista, loputonta ja monotonista. Se mihin Euroopassa ja Suomessa on nyt tultu voi tarkoittaa vain yhtä: keskustelut on käyty, on aika tehdä ratkaisuja suuntaan tai toiseen. Jatkuva lörpöttely "pakolaisongelmasta" ja "taakanjaosta" ei ole muuta kuin ajan pelaamista, josta hyötyy vain muukalaiskiimaiset kansanviholliset. Rajat vuotavat koko ajan ja aika kuluu...

Kylmät faktat peliin: parasiittiset, usein vielä kognitiivisesti haasteelliset populaatiot, jotka eivät pysty kyvillään ja itsekurillaan luomaan vaurautta pyrkivät Euroopan ja Amerikan valmiisiin pöytiin. He pakenevat Afrikkaa, mutta tuovat mukanaan Afrikan ja kun heitä on täällä tarpeeksi paljon, maa muuttuu Afrikaksi. Sen jälkeen - jos siis neitseelllsiä valkoisia vauraita maita vielä löytyy - nämä heinäsirkat siirtyvät uuteen kohteeseen kunnes koko planeetta on imetty tyhjiin.

Normaalisti vapaamatkustajamassojen pyrkimys päästä loisimiaan on kyetty torppaamaan jo rajoilla, mutta nyt valkoisissa maissa vaikuttavat vihamieliset eliitit, suuren volyymin mielipidemanipulaattorit ja omien kansojensa petturit ovat saaneet niin kovan otteen enemmistöstä, että he voivat toteuttaa Suuren unelman, jossa Edistyksen esteenä oleva yhtenäinen valkoinen populaatio saadaan hajotettua osiin ja lopulta upotettua kansojen mereen. Välimerellä ja Balkanilla puhjennut "pakolaisongelma" tarjoaa tälle kansanmurhaavalle porukalle nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden toteuttaa koko mitassaan Unelman, jota kreivi Richard Nicolaus Coudenhove-Kalergi hahmotteli tovereineen jo 1920-luvullla.

Massojen näennäisestä passiivisuudesta huolimatta vastarinta on edelleen olemassa ja sillä on mahdollisuus voittaa olemassaolonsa taistelu, kunhan eurooppalaiset ymmärtävät, että kolmannen maailman monikulttuurin täyttäessä mantereen meillä ei paikkaa minne paeta monikulttuuria. Meillä ei ole muuta kuin Eurooppa ja meille suomalaisille vain yksi Suomi. Kun tämä tietoisuus saavuttaa suuret massat, kun sisäinen vihollinen ja sen harhaiset opit on pyyhitty pois, saa Eurooppa suurimman voittonsa, palauttaa itsekunnioituksensa ja kulttuuriensa loiston - aidon monikulttuurin.

----------   -----------------   -----------------------Yle Teema ei petä (paitsi Suomen kansan):
Yle Teema, 25.8.2015 klo 19:00, Ranskalainen kylä (12)  

Kausi 5, 3/12. Johtaja-ainesta. Puhuttuaan Marien kanssa Claude ja Antoine pohtivat liittyäkö vakavissaan vastarintaliikkeeseen. Daniel kohtaa Ezéchielin, jota poliisi etsii. Chassange kärsii Heinrichin mielivallasta. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
Yle Teema, 25.8.2015 klo 21:00 
Maanalaiset taistelijat (16)  

Osa 6/6: Illuusiot murtuvat. Moni oli uskonut, että vastarinnasta kasvaisi uusi, vapaampi Eurooppa. Mutta sodan päätyttyä kansakuntien kohtalot ratkaistaan taas kerran suurvaltojen kesken pieniä kuulematta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

7 kommenttia:

 1. white flight areat. sen jälkeen lopullinen pohjoiseen ajo. Perussaamelaista settiä. "suomen kieltä pitäisi tukea, sanoi yksi burkhaton apinaneiti" Jonka jälkeen hänet kivitettiin. https://www.youtube.com/watch?v=Cdmqn9JIuzc

  VastaaPoista
 2. Ihmetyttää vähän, miten tuo eliitti kuvittelee, että sama meno jatkuisi sen jälkeen kun maa on muslimien hallussa? Luulevatko he etteivät IS:n johtajat ota heidän rahoistaan runsasta dhimmiveroa?

  VastaaPoista
 3. Miksi vain kysymyksia tai ihmettelyä? Ei sama meno jatku, vaan eri meno. Sellainen kuin juutalainen määrää. Juutalaisten pikku orjiahan nämä rikolliset päättäjät ovat. Turhaa muutenkin tämä vuodatus täällä. Eihän tässä ole järkipuheista tai ymmärryksestä kyse. Rikollisista ja rikoksesta. Kaikihan näkevät, ettäö YLE on rikollisten paskansuoltamisen väline.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Ruupertti, miten oikein kuvittelet että juutalaisten tavoitteissa olisi tukea muslimien suorittama Suomen valtaamista? Muslimit kun vihaavat juutalaisia yli kaikkien muiden...

   Et ole tainnut ajatella asiaa ihan loppuun saakka. Sinun kannattaisi yrittää uudelleen.

   Poista
  2. Ai sä olitkin aivovammaista esittävä juutalaisten nuoleskelija

   Poista
  3. Hehehe! Lisää tällaista päivän piristykseksi, Ruupertti! Please.

   Poista
 4. Ruupertin kannattaisi mennä kommentoimaan Magneettimediaan. Siellä tuollaiset aivopierut menevät kuin kuumille kiville.

  VastaaPoista