torstai 6. elokuuta 2015

YLE KIOSKI JA YLE X3M TOIVOTTAVAT EUROOPALLE MENOLIPPUA HELVETTIIN

Hyväosaiset punaporvarit moraaliposeeraavat.Yle Fem, 6.8. klo 20:00, 
Menolippu Eurooppaan  

Osa 1/2. Miksi kukaan antaa henkensä ihmissalakuljettajien käsiin? Kuinka rekka-auton konttiin piiloudutaan 12 päiväksi? Sami ja Hawkar maksoivat kovan hinnan menolipusta Eurooppaan. Toimittaja: Ida Henrikson. HD Äänitekstitys: ruotsiKaikilla Ylen kanavilla niin radiossa kuin televisiossa on pyörinyt koko kesän Yle Kioskin ja ruotsinkielisen (hupsis ja ylläri) nuorisoradiokanava 
Yle X3M:n projektin Menolippu Eurooppaan mainos. Valitettavasti vähänkin Yleisradion ohjelmia seuraava Yle-veron maksaja ei ole voinut välttyä näkemästä ja kuulemasta ohjelman mainosta, jonka tähtinä ovat vasemmistolaiset hyödylliset idiootit par excellance eli Paleface (Karri Miettinen) ja Rakel Liekki, joista ensimmäisen tekee monotonisen infantiilia heimokilinää ja jälkimmäinen tunnetaan entisenä pornohuorana. 

Ohjelman tarkoitus on tietenkin pehmittää suomalaiset myöntyväiseksi Välimeren yli hyökyvälle miljoonien maahantunkeutujien invaasiolle. Projektissa käytetään hyväksi havaittua modernin propagandan kikkaa eli katsojan samaistamista Toiseen:
Osana ihmissalakuljetukseen liittyvään keskusteluun sulkeutuu Vaasassa Taiteiden yönä 6. elokuuta neljä vapaaehtoista konttiin. He viettävät pimeässä kontissa vuorokauden ja pyrkivät näin levittämään tietoisuutta hengenvaarallisesta, Eurooppaan suuntautuvasta ihmissalakuljetuksesta. Kokeen tavoitteena on kiinnittää huomio ihmissalakuljetukseen liittyviin kysymyksiin. On mahdotonta eläytyä täydellisesti toisen tilanteeseen, mutta samaistuminen voi auttaa ymmärtämään asiaa siitäkin huolimatta, että puitteet ovat erilaiset.
Tällainen käsittelytapa luvattomasta siirtolaisuudesta on mediassa vallitseva ja samalla erittäin kapea-alainen, sillä siinä nostetaan esille vain yksilön kokemus eikä haluta nähdä kokonaisuutta populaation, kulttuurin ja ekologian kannalta. Kuten syväekologi Pentti Linkola on tuskastuneena todennut, populaatiolla on paikkansa (niche) ja elinympäristöönsä sopiva kokonsa ja tämän biologisen lain rikkominen on rikos koko luontoa kohtaan. Samalla väestönkasvun (kiitos valkoisen miehen humanismin ja lääketieteen) synnyttämässä monikulttuurivaasiossa eri kulttuurit revitään juuriltaan, jolloin tehdään valtava karhunpalvelus sekä lähtö- ja kohdemaille.

Ohjelman toinen harhautus on esittää kolmannen maailman kestämättömän kansainvaelluksen suurimpana ongelmana ihmissalakauppa, josta meidän pitäisi tuntea myötätuntoa sen "viattomia uhreja" kohtaan. Mitään ihmissalakaupan moraalista ongelmaa ei olisi edes olemassa, jos maahantunkeutujat pysyisivät kotimaissaan, lisääntyisivät vähemmän ja ymmärtäisivät että läntisen viihteen glamour on pelkkää harhaa sillä ilmaisia lounaita ei ole olemassa. Maahanpyrkijät ovat yhtä lailla rikollisia kuin heille kuljetuksia järjestävä mafia, sillä he tietävät tasan tarkkaan tulevansa Eurooppaan ilman lupaa ja asiapapereita. Tullessaan Eurooppaan he syyllistyvät samanlaiseen rikokseen kuin jos tämän kirjoittaja yrittäisi livahtaa salaa Venäjälle ilman passia, viisumia ja rahaa. Sakkoja ja linnaahan siitä rapsahtaisi. Valitettavasti pakoloisapujen umpikierojen juristien avulla maahantulomääräyksiä rikkovat Afrikan vapaamatkustajat palkitaan perusteettomasti turvapaikoilla ja oleskeluluvilla, vaikka oikeudenmukaisessa maailmassa heidät pitäisi panna kuukaudeksi vankilaan, antaa mojovat sakot, ikuinen porttikielto Eurooppaan ja passittaa lopuksi sinne mistä ovat tulleetkin. 

Kun miljoonat maahantunkeutujat saavat jalkansa Euroopan oven väliin, he odottavat pääsevänsä Paratiisiin. Eivät he ole mitään uhreja vaan rikollisesti ja tänne kutsumatta pyrkiviä vapaamatkustajia. Eurooppalaisille ja Euroopan kulttuurille se merkitsee puolestaan menolippua Helvettiin. Sitä meille ovat toivottamassa Menolippu Eurooppaan -ohjelmassa Paleface, Rakel Liekki, Dan Granqvist ja Susani Mahadura. 

Nämä todellisuudesta vieraantuneet haaveilijat uskovat, että niin kauan kuin jaettavaa eurooppalaisten selkänahasta riittää globaalin enemmistön lukutaidottomille kamelikuskeille, he voivat leikkiä laupiasta samarialaista, varsinkin kun he eivät oikeasti joudu uhraamaan mitään merkittävää ideologiansa puolesta. Kuitenkin nyt on jo selvää, että Eurooppa on täynnä ja koko manteretta on odottamassa Kreikan kohtalo, jossa ihmismassat joutuvat tappelemaan samoista leipäpaloista. Tietenkin tätä tosiasiaa voi olla vaikeaa selittää esimerkiksi Kioskia seuraaville nuorille kuhnureille ja kympin tytöille, näille Systeemin konformistisille "toisinajattelijoille", jotka opportunistisesti nielevät kaiken mitä maamme suomalaisvihamielinen koululaitos heille syöttää. Onneksi sentään Siperia opettaa, ehkäpä vielä yllättävän nopeasti.Yle TV1, 6.8.2015 klo 22:00, Ulkolinja: Seksiorjat vailla suojaa  

Afrikkalaisnaisia tuodaan seksiorjiksi Eurooppaan. Heitä huijataan lupauksilla koulutuksesta ja hyvästä elämästä. Monessa maassa ihmiskauppiailla on parempi suoja kuin prostitutioon pakotetuilla naisilla. HD Äänitekstitys: suom

Ilmeisesti TV 1 esittää tämän dokumentin Yle Kioskin ja Yle X3M:n Menolippu Eurooppaan -projektin innoittamana. Ulkolinja-ohjelma on päättänyt omalla tahollaan syyllistää eurooppalaisia lähettämällä ohjelman neekerihuorista. Mikähän näiden prostituoitujen aids-prosentti mahtaa olla? Sitä pitää vain arvailla, koska asiaa ei mainita dokumentissa. 

5 kommenttia:

 1. Saisivat kärrätä ton fuckfacen posseineen vaikka venäjälle unelmoimaan. Yhessä haastattelussa se sano että kansallisvaltio nimeltä Suomi on pelkkä myytti.

  VastaaPoista
 2. Tasa-arvo on myytti ja ihmiskunta pelkkä sosiaalinen konstruktio, jonka tarkoitus on palvella muka yhteistä universaalivaltiota kuten kommunismissa oli Neuvostoliitto. Nationalismin tilalle ei ole tarjota kuin NWO, kulutusorjien juureton ja pinnallinen monokulttuuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsenäisyytemme on pahemmin uhattuna kuin sotien aikaan, tai oikeastaan jo ainakin osittain menetetty ja me vaan katsotaan sivusta näiden maanpettureiden juhlintaa!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. "Herrat ja niitten ämmät tarvitsevat semmoista. Että ne saa itkeä tirauttaa. Ne tykkää siitäkin, että on köyhiä, että saavat auttaa sitten niitä ja lämmitellä omalla hyvyydellänsä."
  -alikersantti Yrjö Lahtinen-

  VastaaPoista