maanantai 24. elokuuta 2015

YLE KIOSKI: KOSKA HAN-SUOMALAISET, NIIN 15 000+ KEHITYSMAALAISTA PER VUOSI
Valtamedialta kuten Yleltä on turha odottaa mitään perustavanlaatuista kritiikkiä tai edes tasapainottavaa uutisnäkökulmaa Välimeren yli hyökyvästä kehitysmaalaisten invaasiosta, vaan se on sidottu multikulti-ideologiaan, jonka vuoksi se yrittää selittää kansainvaelluksen parhain päin. Kansan enemmistön vastustuksella ei ole merkitystä kun Yle peesaa sooloilevan ulkoministeri Petteri Orpon epädemokraattista rajat auki -linjaa.

Ylessä on reagoitu kriisiin nopeasti ja se yrittää kaikin keinoin oikeuttaa laittomien turvapaikkaturistien vyöryn syyllistämällä ja kiristämällä suomalaisia. Tuorein esimerkki löytyy nuorille trendipersehölmöille suunnatusta Yle Kioski -tv-ohjelmasta, jonka verkkosivujen jutussa Maahanmuuttokirjoittelua Amerikassa 1900-luvun taitteessa: "Suomalaismiehellä varpaiden sijasta peukalot"  turvaudutaan vanhaan kunnon Han-suomalaiset virheargumenttiin, jota on käytetty useasti afrikkalaisen raiskausepidemian yhteydessä: neekerien ja arabien tekemät joukkoraiskaukset selitetään pois sillä, että raiskaavathan suomalaisetkin.

Yle Kioskin jutun pääviesti on, että ovathan suomalaisetkin olleet elintasosiirtolaisia kun heitä muutti aikanaan Amerikkaan. Pilkallisessa, etnomasokistisessa ja miesvihamielisessä sepustuksessa jää vain kertomatta se, että Yhdysvallat on aina ollut eri Euroopan kansojen sulatusuuni ja perustuslailtaan abstrakti sopimusten ja oikeuksien kansakunta toisin kuin monet etnonationalismiin, vereen ja turpeeseen, sidotutut Euroopan kansat kuten Saksa, Suomi, Italia, Kreikka, Irlanti jne. On historiallisesti valheellista tehdä jo alunperinkin monietnisestä Yhdysvalloista ohjenuora Euroopan kansoille, joiden identiteetin muodostuminen on noudattanut täysin erilaista tietä ja paljon vanhempaa traditiota.

Sitä paitsi on Yhdysvaltojen oma asia miten se on järjestänyt siirtolaispoltiikkaansa. Tai se, että Ruotsi otti aikanaan vastaan suomalaisia lapsia sota-aikan turvaan ja sodan jälkeen työväestöä tehtailleen maamme maaseudulta. Ei ole mitään kosmista vastavuoroisuuden tai "reiluuden lakia", jonka perusteella meidän pitäisi oman maahanmuuton vuoksi ottaa Lähi-Idästä ja Afrikasta tänne joutoväkeä elätettäväksi hamaan tulevaisuuteen asti. 

Yle Kioskin suomalaisia herjaavassa kirjoituksessa kai kuvitellaan ihan vakavissaan, että politiikassa ja kansainvaelluksissa olisi kyse vain kantilaisen moraalin sormiharjoituksesta eikä realismista, jossa etniset konfliktit ovat väistämätön uhka varsinkin kun niitä tuotetaan tietoisesti avaamalla rajat globaalille enemmistölle. Pahoin pelkään ettei kyse ole edes tästä, vaan kylmäverisestä kansojen erityisyyden tuhoavasta monikultturismista, harhaisesta jälkimarxilaisesta utopiasta, joka toteutuessaan on ihmisille dystopia. Tähän dystopiaan Yle näyttää olevan edelleen sitoututunut, vaikka painajaisen merkit ovat jo kaikkien nähtävillä.

--------- ------------ -------------- -------------Yle TV1 24.8.2015 klo 21:00, 
A-studio 

Pakosalle joutuneiden ihmisten virta osuu myös Suomeen. Hallitus varautuu jopa 15 000:een turvapaikanhakijaan. Uusia vastaanottokeskuksia perustetaan ympäri maan. Miten Suomi selviää velvoitteistaan? Juontajana Seija Rautio. #yleastudio


Keskustelijoina Vasemmistoliiton Li Andersson ja perussuomalaisten Sampo Terho. Li Andersson: "meillä on velvollisuus, meillä on varaa..."

2 kommenttia:

  1. Tie helvettiin on kivetty suvaitsevaisuuden heittämillä kivillä.

    VastaaPoista
  2. Ehkäpä USA on erinomainen esimerkki maahanmuutosta ja suvaitsevaisuudesta; Pohjois-Amerikan alkuperäisväestöstä vain pieni osa vastusti eurooppalaisten maahanmuuttoa, liian pieni osa ja lian myöhään. Lopputulos: maan alkuperäiset omistajat joko joukkomurhattiin tai suljettiin keskitysleireille (paremmin tunnettuja nimellä reservaatti).

    Tämä voi ehkä antaa aavistuksia siitä, mihin nykyinen maahanmuuttopolitiikka voi johtaa, me kun olemme nyt niitä alkuperäisasukkaita...

    VastaaPoista