tiistai 4. elokuuta 2015

JYVÄSKYLÄSSÄ MELLAKKA, MALMÖSSA MULTIKULTI-PICNICTV 2, 4.7.2015 klo 21.00, Ajankohtainen kakkonen


Äärioikeisto iski - mikä on Suomen vastarintaliike? Helsingin suurmoskeijahanke hämmentää kristittyjä että muslimeja. Biohakkeri virittää kroppansa ja mielensä teknologian avulla. Pohjois-Kreikassa talouskriisi tuntuu.


Linkki Yle Areenaan.


Mediassa viime lauantaista saakka jatkunut vimmainen uusnatsiripulointi tuottaa päivä päivältä vain enemmän uutissaastaa kun myös Ajankohtainen kakkonen esitti tänään oman erikoisraporttinsa Suomen Vastarintaliikkeen (SVL) toiminnasta. Eilen asia oli esillä Ylen tv-uutisten pääuutislähetyksessä ja A-Studiossa. Suurten päivälehtien päivystävät desantit ja muut kolumnistit ovat sivukaupalla vaatineet ankaria toimia Vastarintaliikettä vastaan aivan kuin järjestön jäsenet olisivat tehneet WTC-iskun Jyväskylän keskustaan. Poliitkot ovat hätätilassa ja paskovat housuihinsa vaatimalla SVL:n laillisuuden tutkimista eli käytännössä kieltämistä. Tällaista ovat vaatineet ainakin kansanedustajat Sirkka-Liisa Anttila (Kesk.), Pekka Haavisto (Vihreät) ja Eero Heinäluoma (SDP), jotka ovat median tapaan löytäneet sopivan syntipukin Suomen alamäelle ja arjen monikulttuurin ongelmille. 

Suomi ei ole tullut hulluksi, vaan maamme tiedostava toimittajakunta on vain humaltunut itse nostamistaan "uutisista". Kadun mies ja nainen ymmärtää välittömästi, että näiden somekohujen ja Jyväskylän turpakäräjien uutisarvo ei ole missään suhteessa niiden todelliseen merkitykseen. Jos niillä ylipäätään on mitään merkitystä, sen merkityksen vilpillisen älyn riivaamat toimittajat ovat keksineet omasta päästään. 

Ensinnäkin, mikä ihmeen päähänpinttymä kaikilla valtamedioilla on kutsua Jyväskylän mielenosoituksen jälkimainingeissa syntynyttä parin henkilön nujakointia mellakaksi? Ajankohtaisen Kakkosen SVL-raportin alussa hämmästeltiin liioitellen sitä, että Jyväskylän viime lauantainen "mellakointi" on äärimmäisyydessään (sic) äärimmäisen harvinainen tapaus suomalaisessa poliittiisessa lähihistoriassa. Niinkö? Kuka muistaa viime syksynä Helsingissä tapahtuneen joukkotappelun, josta mm. Aamulehti uutisoi valheellisessa jutussaan Rautaputkin varustautuneet uusnatsit tappelivat Helsingin keskustassa (myöhemmin otsikko muutettiin muotoon "Uusnatsit tappelivat Helsingin keskustassa"; vanha otsikko näkyy edelleen osoiterivissä)? Poliisi ja jopa Takku.net ovat myöntäneet sittemmin, että kyseessä oli 30 hengen joukosta koostuneen "anti"-fasistisen  Varis-verkoston väijytys noin viisitoistahenkistä Vastarintaliikkeen katupartiota vastaan, jossa rautaputkia yrittivät käyttää ainoastaan anarkistiset hyökkääjät. Mistään sovitusta tappelusta ei siis todellakaan ollut kysymys kuten myös Takku.net asian vahvisti. Omilla sivuillaan kaikenlaista patriarkaalista machoismia vastustavat "anti"-fasistit leuhkivat miehekkäästi  "vetäneensä natseja turpaan", mikä tuntuu kummalliselta väitteeltä, kun he lähes puolet suuremmalla joukolla aseinaan rautaputket pötkivät n. 30 sekuntia rähinän alettua pakoon heti kun poliisit ilmestyivät näkyviin.

Entä miten olisi vuoden 2013 Kiakkoviarasjuhlat Tampereella, jossa punk rockin ja päihteiden parissa viihtyvä joutoväki järjesti mielenosoituksen työväenluokan nimissä: kaksi poliisia hakattiin sairaslomalle, toisakymmentä poliisia loukkaantui lievemmin, kaksi poliisihevosta sai haavoja - toista yritettiin vammauttaa lyömällä kinnerjänteeseen, "mielenosoittajat" rikkoivat mm. kirkon ja pankin ikkunoita, tuhosivat liikenneopasteita ja romuttivat autoja. Kaiken kaikkiaan tuon hässäkän vahingot kohosivat satoihin tuhansiin euroihin. 


Yle kutsui Kiakkovierastapahtumaa mielenosoitukseksi toisin kuin Jyväskylän tapahtumaa, jossa mielenosoitusmarssi sujui rauhallisesti,  tosin marssin päätyttyä kolmea anarkoprovosoijaa piestiin jonkin verran. Kaikki mediat Yle mukaan lukien kutsuu tätä lieviin vammoihin johtanutta pikku läpsimistä mellakaksi. Vain punamustat anarkistit jos hekään voivat uskottella itselleen, että Jyväskylässä olisi ollut kyse täysverisestä mellakasta. Siksi onkin käsittämätöntä, miksi valtamediat haluavat syöttää kansalle moista pajunköyttä käyttämällä liioiteltua sananvalintaa. Yhteiskunnallisen paniikin luomiseen vaaditaan hieman enemmän, mutta ilmeisesti sananvalinta onkin osoitettu poliittisen eliitin suuntaan, jotta se ryhtyisi drastisiin toimenpiteiseen SVL:n suhteen.

Eihän tälle kaikki kohtuullisuuden rajat rikkovalle mediafarssille voi kuin nauraa. Mitä tulee median suhteellisuudentajun menettämiseen Jyväskylän uutisoinnin käänteissä mielessä, niin sellaisen esimerkin tarjoaa punavihreän goottipossu Maria Petterssonin kirjoittama tuore juttu Helsingin Sanomien NYT-liitteeseen, jossa hän yrittää epätoivoisen ironian avulla kertoa lukijoille, että Malmön monikulttuurin ongelmat ovat muukalaisvihamielisten Hommareinojen perusteetonta liiottelua. Toden totta, Pettersson on oikeassa siinä, että eihän siellä Malmössa mitkään käsikraanatit lentele ja eivätkä autot pala semminkin kun hän teki juttunsa päiväsaikaan. Lukuunottamatta ironista tyyliä Petterssonin tarinaa voisi verrata 1970-luvulla tehtyihin matkaraportteihin Itänaapurista, joissa kerrottiin että kapitalistien väitteet Neuvostoliiton kurjuudesta ovat silkkaa propagandaa, sillä oikeasti maassa toimii kaikki hyvin ja kauppojen tiskit suorastaan notkuvat herkkuja kaviaaria myöten, joista lännen työläinen voi vain haaveilla.

Toimittajien antama kuva Pohjoismaista elokuussa 2015: Suomessa arkinen viikonloppu-läpsyttely anarkojunkkarien korville on kansallinen hätätila, mutta Malmön kuolonuhreja vaatineet etniset jengisodat, käsikranaattien viskomiset ja sadat poltetut autot ovat ainoastaan joidenkin lehtien ja Hommafoorumin liioittelua, sillä oikeastihan  Ruotsin eteläisessä monikulttuuriparatiisisa on viihtyisää ja turvallista toisin kuin Jyväskylässä, jossa uusnatsit mellakoivat ja hyökkäävät valtavalla joukolla sivullisten kimppuun ja ovat siten uhka koko Suomen kansalliselle turvallisuudelle. 

***** ******* ******* ******** ************


Selkeän kontrastin Ajankohtaisen kakkosen SVL-reportaasille toi heti perään tullut juttu Helsingin suurmoskeijahankkeesta, jossa kristilliset dhimmit puolustavat kilpailevan uskonnon invaasiota parhain päin. Jutussa haastetelluista kaikkein kahelein kansallismasokisti oli lu
terilaisen kirkon piispainkokouksen pääsihteeri Jyri Komulainen, jonka varsinainen uskonto näyttääkin olevan monikultturismi eikä niinkään kristinusko. Kristinuskon nykytilaan voi perehtyä lukemalla tämän Jyrki Komulaisen kirjoituksen moskeijahankkeesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti