torstai 20. elokuuta 2015

MIKSI EU JA SUOMI ANTAUTUU?

Meitä on Afrikassa pari miljardia ja olemme tulossa kotiisi.


Yle Uutiset kertoi tänään 20.8.2015 jutussaan Jopa 15 000 turvapaikanhakijaa tänä vuonna – vastaanottokeskuksia tarvitaan vielä lisää maatamme kohtaavasta tulevasta katastrofista. Hulluuden siemenet on kylvetty aikoja sitten, jonka vuoksi poliitikot tekevät päätöksiä kansan enemmistön tahdosta piittaamatta. Eniten hämmästyttää se, että kansalaiset ovat suuttumuksesta huolimatta alistumassa tilanteeseen, katastrofiin, jossa loisivat muukalaisväestöt ovat syrjäyttämässä alkuperäisen kansan.

Eräs selitys passiivisuuteen voi olla se, että maanosamme maat eivät ole enää ylpeitä ainutlaatuisesta kulttuuristaan ja perimästään. Ne ovat menettäneet itsekunnioituksena ja ovat siksi vapaata riistaa jälkimarxilaisten ja globaalikapitalistien yhteistoimin masinoimalle moraaliselle kirstykselle.

Tiedotusvälineillä ja viihteellä on ollut oma roolinsa identiteettimme alasajossa. Suomessa valtionyhtiö Ylellä on ollut valtava vaikutus "uusien arvojen" iskostamisessa aina 1960-luvun lopun Repo-radiosta lähtien. 

Satunnainen otos tämän päivän Yle tv:n ohjelmistosta kertoo paljon mitä meidän halutaan uskovan ja miksi tietyt itsetuhoiset rappioilmiöt esitetään suorastaan herkullisen "edistyksellisinä". Olkaa hyvät ja voikaa pahoin:Yle TV1, torstai 20.8.2015 klo 22:00, 
Ulkolinja: Etulinjassa Ebolaa vastaan  

Sierra Leonea koettelee historian pahin ebolaepidemia. Virus on vaatinut jo tuhansia uhreja. Dokumentti seuraa työtä Lääkärit ilman rajoja -järjestön klinikalla, jossa toivo elää yhä vastoinkäymisistä huolimatta. T: BBC HD Äänitekstitys: suomi.


Meidän vastuu (kukahan sen meille antoi?) on huolehtia kaikista maailman 7 miljardista ihmisestä, myös niistä, jotka luontoäiti olisi hoitanut pois luonnollisen kierron kautta, ekologisesti.


Yle TV2, torstai 20.8.2015 klo 10:00, Reggie Yates: Venäjän nuoret  

1/3. Äärioikeisto. Reggie Yates tutustuu ääriliikkeiden toimintaan Venäjällä. Propagandalla on maassa pitkät perinteet, mutta nyt avuksi on otettu sosiaalinen media. Maahanmuuttajat pelkäävät väkivaltaa Moskovan kaduilla. HD Äänitekstitys: suomi.


Uusinta eilisestä (katso Yle Watchin arvio täältä).


Yle TV2, torstai 20.8.2015 klo 13:30, Sukujuuria etsimässä

5/6. Poliitikko Saera Khan sai 17-vuotiaana kuulla isältään, että hänellä on puolisisaruksia. Nyt hän lähtee Noman Mubashirin ja isosiskonsa Lailan kanssa isänsä kotimaahan Bangladeshiin. HD Äänitekstitys: suomi


Saera Khan, "eurooppalainen" poliitikko, jonka etniseen taustaan meidän pitäisi suhtautua äärimmäisellä mielenkiinnolla ja empatialla. Ainakin Ylen mielestä, koska sellaista ohjelmaa meille tyrkyttävät.Yle TV2, torstai 20.8.2015 klo 20:00, YleX kesäfestarit: Mikael Gabriel

Helsinkiläisräppäri veti Oulun Kauppatorin ääriään myöten täyteen YleXPopissa toukokuussa 2015. Keikalla kuultiin esim. hittibiisit Älä herätä mua unesta ja Viimeisen kerran. Mukana Mikael Gabrielin haastattelu. HD


Hiphoppia ja muuta heimokilinää YlenX:n aivolävistämälle tooosi fiksulle nuorisolle – vai oliko se Nuorisolle™?


Yle TV2, perjantai 21.8.2015 klo 00:00, Ikuiset ystävät  (Il sole dentro)

Traaginen draama paperittomista afrikkalaispojista, joita rahdataan Italiaan jalkapallounelman perässä. Jotkut menestyvät. Kuinka käy niille, jotka eivät pärjää? Onko Euroopalla heille mitään annettavaa? (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).


Mitähän me vielä voitaisiin antaa näille kunniakansalaisille? Vai pitäisikö kysyä kerrankin, että mitä he voisivat antaa Euroopalle. Esimerkiksi lähteä kotimaahansa. Se on parasta mitä nämä Voimavarat voivat tehdä kaikille.


Yle Teema, torstai 20.8.2015 klo 18:05, Kauniit ihmiset  

6/7. Panama. Pääkaupungissa pätevät länsimaiset kauneusstandardit. 15-vuotiaat viettävät näyttäviä aikuistumisjuhlia. Pienellä saarella heimon naiset pukeutuvat värikkäisiin ja taitavasti kirjottuihin mekkoihin. Äänitekstitys: suomi.


Sarjassa ollaan käsitelty vain ei-valkoisia kansoja, millä kai halutaan viestiä jotain. Ja kun vielä päälle painavat ne saatanallisen salaliiton istuttamat "länsimaiset kauneusstandardit" niin valkoinen liberaali ei voi kuin raivota naama punaisena tällaisen informaatiopaketin edessä. Kiitos Yle tästäkin.Yle Teema, torstai 20.8. klo 19:50, L
intu toiselta taivaalta 

Yhdeksänvuotias Esther on syntynyt Libanonissa nigerialaisille, laittomasti maassa oleskeleville vanhemmille. Vanhempiensa tapaan Esther elää välitilassa, matkalla jonnekin. O: Katja Lautamatti T: Aalto-yliopisto HD Äänitekstitys: suomi.


Toiseuden ymmärtäminen ja palvonta mukavalta kotisohvalta käsin on Suvaitsevaisuuden alfa ja omega. Sen tarjoaa meille valikoivan suvaitsevainen Yle.Yle Fem, torstai 20.8.2015 klo 22:00, 
Dok: Kohti unelmien maata  

Per Persson lähti Ruotsista 40 vuotta sitten, rakastui ja perusti perheen Pakistaniin. Tyttäret kuitenkin unelmoivat elämästä Ruotsissa, joten lopulta perhe päätti muuttaa onnelaan - mutta päätyikin asuntovaunuun. (U) HD Äänitekstitys: ruotsi.


Ruotsi, tuo rakenteellisen piilorasismin luvattu maa, jonne kuitenkin miljoonat haluavat muuttaa rasistien kiusattaviksi. Kun roturutsaperhe epäonnistuu unelmassaan, on syynä tietenkin umpirasistinen Ruotsin valtio ja maan muukalaisvihamielinen kulttuuri.Yle Fem, torstai 20.8.2915  klo 23:45 
SVT: Vi är flator 

Hitta partner. Homosexuella kvinnor i Köpenhamn berättar om sina erfarenheter av att försöka hitta en partner, glädjeämnen och möjliga mötesplatser i staden. Vi möter bl.a. Maria och hennes vänner som ger sig ut på kärleksspaning, dans och nattlek. Del 2 av 4. UR.


Illan viiletessä pientä matonpurentaa Yle FST:ltä? No älkääs nyt, kyllähän sitä aina vähän, joka päivä. Upeaa, vapauttavaa ja voimaannuttavaa.

1 kommentti:

  1. Demokratiaan uskotaan yhä. Vaikka PS huijasi äänestäjiään. Demokratia on puhunut ja pulinat pois. Näin on opetettu.

    VastaaPoista