keskiviikko 26. elokuuta 2015

YLE FEM ESITTI SVT:N UUSRUOTSALAISTA TRAGIKOMIIKKAAYle Fem esitti eilen 25.8.2015 tiistain ja keskiviikon välisenä yönä klo 0.15 SVT:n eli Sveriges Televisionin ajankohtaisohjelman Aktuellt, jossa yritettiin selvittää mitä voitaisiin tehdä alati kasvavalle muslimien jihad-matkailulle. Ohjelmaan saatiin asiantuntijaksi ja matkaoppaaksi entinen muslimi Mona Walter, mutta Rinkebyn kierroksella kaikki ei mennytkään ihan käsikirjoituksen mukaan. Ruotsin tilannetta seuraava bloggaaja Paavo Tajukangas kertoo viimeisimmässä raportissaan kuinka tapahtumat ryöstäytyivät käsistä, mutta SVT kertoi niistä vain sensuroidun version:
Mona Walter kertoo omassa julkaisussaan, että heti sen jälkeen kun SVT:n kuvausryhmä jalkautui Rinkebyn torille, alkoivat paikalla notkuvat kehitysmaalaiset uhitella. Ja kun muslimit tunnistivat kuvausporukasta Mona Walterin, oli koko kuvausryhmä hengenvaarassa. Kun kuvausryhmä sanoi porukalle, että Ruotsissa on vapaus kuvata yleisellä paikalla, riistäytyi tilanne käsistä: "Tämä ei ole mikään Ruotsi. Syö paskaa vitun idiootti. Sinä olet mukana kristityn naisen kanssa, joka on somali. Vitun huora saatana."  
Sen jälkeen kehitysmaamuslimit pakottivat kuvausryhmää sammuttamaan kameran ja lopulta koko porukka joutui juoksemaan henkensä edestä karkuun. Kun porukka pääsi autoihin sisälle, vandalisoivat kehitysmaalaiset SVT:n autoja heittelemällä niitä kananmunilla ja potkimalla peltejä klommoille.  Mona Walterin mukaan edes mukana olleet kaksi poliisia eivät voineet suojella porukkaa vaan hekin joutuivat pakenemaan. Tapahtuman jälkeen päästyään paikalta hengissä karkuun kuvausporukalta kesti pitkän aikaa tasaantua pelon aiheuttamasta tärinästä. 
SVT siis ei kertonut eillisessä ohjelmassaan tapahtuneen oikeaa luonnetta, vaan kertoi pelkästään poistuneen paikalta tunnelman käydessä vihamieliseksi. SVT:stä kerrotaan, että munien heittelyn kertominen on epärelevanttia ja vie asian sivuun aiheesta. SVT yrittää tehdä siis kaikkensa suojellakseen kehitysmaamuslimeja.
Ruotsalaisessa itsesensuurin kulttuurissa SVT:n raportoinnissa ei ollut mitään ihmeellistä, mutta huvittavaksi jutun teki se, että monikulttuurista yhteiseloa palvovat ja rauhanuskontoa ymmärtävät ruotsalaistoimittajat saivat kerrankin maistaa ruohonjuuritasolla miltä se Suuri Unelma tuntuu tavallisista ruotsalaisista ja ei-muslimeista. On silti epätodennäköisesti, että toimittajaparat luopuisivat näin helposti harhaisesta utopiastaan, vaan he jatkavat satuiluaan katkeraan loppuun asti. 

Naapurimaan esimerkki on varoittava, sillä samanlaista kovakalloisuutta esiintyy myös suomalaistoimittajissa. Suomalaisten etuna on onneksi se, että olemme Ruotsin "kehityksestä" 20 vuotta jäljessä, jonka vuoksi hermeettisesti suljetuksi tarkoitettu mediakupla vuotaa pahasti ja kansan indoktrinoiti uhrilampaiksi käy todella vaikeaksi.

-------  ---------  --------  ---------  ---------Ja sitten Yle tv:n perus-scheisset keskiviikon ratoksi:


Yle TV1, 26.8.2015 klo 21:05, A-studio  

Säästääkö hallitus oikeasta kohtaa säästäessään kehitysavusta? Asiasta keskustelemassa kehitysministeri Lenita Toivakka ja Kirkon Ulkomaanavun vt. toiminnanjohtaja Jouni Hemberg. Juontajana Johanna Vesikallio. #yleastudio.


Yle TV1, 26.8.2015 klo 23:35 ,Ulkolinja: Etulinjassa Ebolaa vastaan 

Sierra Leonea koettelee historian pahin ebolaepidemia. Virus on vaatinut jo tuhansia uhreja. Dokumentti seuraa työtä Lääkärit ilman rajoja -järjestön klinikalla, jossa toivo elää yhä vastoinkäymisistä huolimatta. T: BBC HD Äänitekstitys: suomi


Yle TV2, 26.8.2015 klo 22:00, Reggie Yates: Venäjän nuoret  

2/3. Piinatut homot. Jyrkät asenteet homoutta kohtaan ovat ajaneet seksuaalivähemmistöt ahtaalle Venäjällä. Kokoontumisia häiritään ja pahoinpitelyt ovat yleisiä. Moni nuori haaveileekin muutosta ulkomaille. HD Äänitekstitys: suomi.


Yle TV2, 27.8.2015 klo 00:00, The Act of Killing  

He surmasivat satoja kommunisteja raakojen elokuvien näyttämän mallin mukaisesti. Nyt he tuottavat itsestään elokuvaa ja näyttelevät myös uhreja. O: Joshua Oppenheimer, Christine Cynn. Esitetty Docventuresissa 2014. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Yle Watch teki tästä krouvin arvion 6.11.2013 - turhia kainostelematta.


Yle Teema, 26.8.2015 klo 19:00, Ranskalainen kylä 

Kausi 5, 4/12. Arkirutiineja. Elämä vastarintaliikkeen piilossa on ankeaa, mutta Antoine tekee parhaansa kohottaakseen mielialaa. Heinrichin käytös on yhä hankalampaa, joten Hortense yrittää haalia keinoja kivunlievitykseen. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta)


Yle Teema, 26.8.2015 klo 23:45 Marja-Sisko 

Kirkkoherra Olli Aalto lopettaa vuosikymmenten salailun ja ryhtyy täyspäiväisesti Marja-Siskoksi. Dokumentti hyväksynnästä, armosta ja anteeksiannosta. O: Reetta Aalto. T: Aalto-yliopiston taideteollinen korkeakoulu/2010. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Suvaitse tai kuole Helvetin liekeissä, siinä uusi "kristinuskon" ukontunnustus. Suvaitse, suvaitse, suvaitse, suvaitse, suvaitse, suvaitse, suvaitse....Ylen Isoisisko kyllä tietää, sinunkin puolestasi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti