keskiviikko 19. elokuuta 2015

PUNA-YLEN POLIITTINEN VIHOLLINEN: SE, JOKA EI OLE PUNAVIHREÄ PIKKUPORVARI

Komupartio agitoimaissa. Kuin Ylen toimittajat.Yle Fem, 19.8.2015 klo 17:25, 
Spotlight : Valkoisen vallan soturit 

Vannoutuneet kansallissosialistit valmistautuvat vallankumoukseen. Suomen Vastarintaliikkeen tavoitteena on demokraattisen järjestelmän murskaaminen. Toimittaja: Marko Hietikko. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi

Uusinta eilisestä. Vanha juttu, kaiken kaikkiaan neljäs lähetys Ylen kanavilta. Helppoa ja hyödyllistä viholliskuvaa kannattaa muistin virkistämiseksi aina silloin tällöin uusintaa. Suurinta hilpeyttä punavalottuneessa rainassa herätti ns. asiantuntijakaarti, johon kuului mm. Äärioikeisto Suomessa kirjan kirjoittajat Dan Koivulaakso, Li Andersson ja Mikael Brunila, jotka saivat omassa asiassaan esittää sekä syyttäjää että todistajaa.


Yle TV2, 19.8.2015 klo 22:00, Reggie Yates: Venäjän nuoret  

1/3. Äärioikeisto. Reggie Yates tutustuu ääriliikkeiden toimintaan Venäjällä. Propagandalla on maassa pitkät perinteet, mutta nyt avuksi on otettu sosiaalinen media. Maahanmuuttajat pelkäävät väkivaltaa Moskovan kaduilla. HD Äänitekstitys: suomi.

Venäjän suhteen saa ja pitääkin olla kriittinen, mutta Ylellä se kriittisyys tuppaa koskemaan vain niitä arvoja ja politiikkaa, joita punamädäntynyt länsimainen "eliitti" inhoaa myös lännessä. BBC:n rotukiintiöön kuuluva mulatti"britti" Reggie Yates kertomassa meille länsimaalaisille valikoitua tarinaa siitä, mikä valkoisten nationalismissa on pahaa.


1 kommentti:

  1. No kolme vajokkia ovat kuin Judge Dredd amfetamiinilla boostattuna: ei pelkästään tuomari, jury, pyöveli, vaan nyt myös uhri ja 'vastavoima'. Heidänkaltaisiaan hahmoja on nähty myös reaalihistoriassa paljon.. myös yhtä ikävissä merkeissä. ajamassa hyvin hyvin.. pyhää ja hyvää asiaa..

    VastaaPoista