sunnuntai 23. elokuuta 2015

YLEN TV-UUTISET HYVÄKSYY MUUKALAISTEN HYÖKKÄYKSEN SUVEREENIIN MAAHAN

Tuhannet kehitysmaalaiset miehet hyökkäsivät Makedoniaan.


Vaikka Yle uutisten verkkosivut kertovatkin 23.8.2015  maahantunkeutujien rajaloukkauksesta ja lopulta sisäänvyörystä Makedoniaan asiallisen niukasta ja kuivasti, antaa toista miljoonaa katsojaa keräävä tv:n pääuutislähetys (kohdasta 6.40" eteenpäin) puoli yhdeksältä aivan toisenlaista viestiä. Siinä uutistenlukija 
Jussi-Pekka Rantanen kertoi Makedonian törkeästä rajaloukkauksesta ja invaasiosta pelkästään hyökkääjien näkökulmasta. 

Kun Makedonian viranomaiset lopulta väsyivät eilen muukalaisten väkivaltaisille yrityksille murtautua suvereenin valtion sisään,  Ylen tv-uutiset kertoi
 tyytyväisenä, että "Makedonian ja Kreikan rajalla pakolaisten ahdinko on helpottunut" ikään kuin suomalaiset ja eurooppalaiset olisivat jännittyneinä odottaneet etteivät maahantunkeutujat pääsekään Euroopan sydänmaille ja meidän elätettäviksi!

Ruotsissa vaikuttava bloggaaja Paavo Tajukangas kertoi viimeisessä jutussaan Makedonia avasi rajansa kokonaan, että tapahtuma on verrattavissa kehitysmaalaisten muukalaisten sotilasoperaatioon:
On siis selvää, että kyse ei ole pakolaisista, vaan puhdasoppinen laiton tunkeutuminen vieraan maan alueelle. Samanlainen tilanne oli Suomessa 1939, jolloin tulijoita oltiin vastassa itärajalla. Syyrialaisten kesken on levinnyt huhu, että Euroopassa voi elää mukavaa elämää eikä sen eteen tarvi rehkiä. Muutenhan he olisivat voineet jäädä jo Turkkiin tai Kreikkaan odottamaan sodan rauhoittumista, mutta tosiasiassahan he ovat ihan muuta kuin pakolaisia.
Euroopan koskemattomuuden puolustajia on täysin turha syyttää mistään vainoharhaisesta alarmismista, sillä "syyrialaisten" luvaton rajanylitys oli puhdas sotilaallinen invaasio suvereenin maan sisälle. Se täyttää YK:n peruskirjojen mukaisen sotilaallisen hyökkäyksen kriteerit, vaikka kehitysmaalaisilla ei ollutkaan muita aseita kuin nyrkit ja karahkat. On siis tapahtunut vakava kansainvälisen oikeuden loukkaus, mutta kansainvälistä oikeutta puolustavat kosmopoliittiset juristit eivät näekään tässä mitään ongelmaa ja ovat sattuneesta syystä täysin vaiti.

Eurooppa on hälytystilassa, mutta silti suuri osa kansalaisista nukkuu Ruususen untaan nettipelien, instagramin ja Hollywoodin levittämän henkisen saastan keskellä. Ikuisesti ei voi juosta pakoon, ikuisesti ei voi sulkea todellisuutta ympäriltään, sillä ennen pitkää todellisuus löytää joka ikisen eurooppalaisen. Mikä siis nyt eteen?

Maanosamme pelastuminen tarvitsee totaalisen arvomuutoksen, hätätilan yhteiskuntafilosofian, jossa ylimenokaudeksi siirretään syrjään globaali-kommunismi ressurssien jaosta vapaamatkustajille sekä kaikki taikauskoiset konstruktiot yhteisestä ihmiskunnasta ja universaalista tasa-arvosta. Vasta verisen ylimenokauden jälkeen - kun on jälleen tilaa hengittää - voivat luonnon reunaehtoja noudattavat paikallispopulaatiot leikkiä taas tasa-arvo ja demokratia leikkejään.

1960-luvun jälkeisestä indoktrinaatioista vapautuneet vapaat sielut ovat ymmärtäneet tämän jo pitkään ja on todennäköistä että massoille se valkenee vasta kantapään kautta kun taistelu rajallisista resursseista kiihtyy. Eurooppalaiset olisivat voineet selvitä tästä paljon helpommalla, mutta nyt tämä täytyy käydä sitten vaikeimman kautta.

1 kommentti: