torstai 5. helmikuuta 2015

YLEN SUSANNA TURUNEN LEVITTÄÄ MIESKAUNAISIA VALHEITA EU:N ECR-RYHMÄSSÄ.Yle Watch ei käytännössä juuri koskaan julkaise muiden kirjoittamaa materiaalia, mutta silloin kun kyse jonkun yleläisen röyhkeydestä, joka ei löydy virallisista tietolähteistä, olemme valmiit tekemään poikkeuksen. Heikki Porkka -niminen kansalaisaktivisti kirjoittaa torstaina 5.2.2015 Facebook-seinällään Ylen Brysselin kirjeenvaihtaja Susanna Turusen viimeisimmästä möläytyksestä, joka paljastaa hänen todellisen luonteensa :


Luotettavan lähteen mukaan Yleisradion toimittaja Susanna Turunen on pitänyt tänään Kalastajatorpalla paneelipuheenvuoron, jossa hän on kertonut kansainväliselle yleisölle, että Suomessa on naisten ja lasten hakkaamisen geeniperimä ja tästä syystä Suomi tarvitsee maahanmuuttoa. Susanna Turunen piti puheensa ECR-ryhmän kokouksessa. ECR on EU:n konservatiivien ryhmä, johon kuuluvat mm. Britannian pääministerin puolue ja Perussuomalaiset. Susanna Turunen vaatii siis uutta verta Suomeen, koska suomalaiset miehet ovat hänen mukaansa niin väkivaltaisia.
Susanna Turunen ei olisi voinut avata typerää suutaan parempana aikana, kun muistamme, että
1) Somali hakkasi Oulussa kirveellä kuoliaaksi kaksi suomalaista miestä, joiden ainoa synti oli olla paikalla juuri silloin, kun islamin soturi sattui tulemaan paikalle. Somali yritti lopuksi täydentää suoritustaan pyrkimällä murhaamaan poliisimiehen.

2) Amorella-aluksella joukkoraiskattiin keski -ikäinen nainen somalien toimesta

3) 17-vuotias porilaistyttö surmattiin ja ruumis poltettiin Ramin-nimisen muslimimiehen toimesta 4) Noin 10-vuotiaita lapsia ahdisteltiin pääkaupunkiseudulla - poliisi etsii ulkomaalaistaustaista miestä.

5) Itäkeskuksessa etnojengi hakkasi ja ryösti suomalaispojan, välineenä tämän hetken tietojen mukaan mm. pesäpallomaila
6) Iäkäs (72-vuotias) nainen kaatui kadulla Helsingin Munkkiniemessä - "apuun" tullut ulkomaalaistaustainen nainen varasti hänen käsilaukkunsa ja pakeni.
7) Monet Suomen musliminuoret ovat ihailleet raiskaajia ja Porin tappajaa Fb-sivuillaan

Yllä olevat tapahtumat ovat ensimmäistä lukuun ottamatta tapahtuneet viikon sisällä. Oulun surmat tehtiin tammikuun puolessa välissä. Huom! Eihän tästä ole kuin muutama päivä, kun Matti Apusen johtama EVA kertoi Tilastokeskuksen herrojen suulla, että Suomi tarvitsee massiivista maahanmuuttoa. Lisäksi ulkomaalaistaustainen "asiantuntija" kirjoitti eilen Iltalehteen blogin, jonka otsikko on "Kuka pelkää muslimia" vastaten itse, että kenenkään ei ole syytä pelätä muslimia.  Muslimi on mitä on, mutta islam on paholaisen uskonto, kuten Somaliassa syntynyt ja nykyään Ruotsissa asuva entinen muslimi Mona Walter toteaa 25.1.2015 omalla fb-seinällään. 
ECR- kokoukseen osallistunut henkilö esittää Turusen puheen johdosta aiheellisesti kysymyksen: "Onkohan maailmassa toista maata, jossa isäntäväki kertoisi tuollaista vierailleen?" Häpeän Yleisradiota ja häpeän Susanna Turusta. 
Miten joku voi pilata maansa mainetta tällä tavoin? Hän tekee sen teidän rahoillanne. Te maksatte Susanna Turusen palkan. Luulisi jo viimeisenkin nukkuvan heräävän tähän idiotismiin. Susanna Turuselle pitäisi antaa potkut Yleisradiosta. Välittömästi.


***********************************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

3 kommenttia:

  1. Joko tuo Turunen on niitä joilla on pää täynnä muotovaahtoa ja toistelee vain sanoja joita hänelle on syötetty, TAI hänellä on vuosikymmenen vaikein viidenkympin villitys ja hirveä himo tumman nuoren miehen kimppuun. En minä moiseen muita syitä osaa keksiä.

    VastaaPoista
  2. Minusta tuntuu, että näyttelijä. Toimittajan ammatti taitaa muutenkin vaatia jotain rikollisen luonnetta. Hehän esiintyvät työnantajansa vaatimalla tavalla, kaiken oman moraalin hyläten.

    VastaaPoista