maanantai 9. helmikuuta 2015

TYHMYYS JA HULLUUS - OIREITA LÄNSIMAIDEN RAPPIOSTA.Ylen verkkosivut ja aamu-tv kertoo 9.2.2015 jutussaan Älykkyystason kasvu tyssäsi monissa länsimaissa – Suomalaiset tyhmentyneet vuodesta 1997 lähtien, että "ihmisten keskimääräinen älykkyysosamäärä on kääntynyt monissa länsimaissa loivaan laskuun vuosikymmenien nousun jälkeen". Tämä ei ole mikään uutinen vaikkapa populaareja tiedelehtiä seuraaville kansalaisille, eikä toisaalta sekään, että Yle teeskentelee tietämätöntä väittäessään, että  "tutkijat eivät ole toistaiseksi pystyneet todentamaan ilmiön syytä, mutta vastaus saattaa piillä ihmisten terveydentilassa".

Älykkyystason laskuun länsimaissa kuten Suomessa löytyy tuskin vain yhtä syytä, mutta on poliittisesti korrektia epärehellisyyttä olla mainitsematta kahta keskeistä tekijää eli 1) feminismiä ja 2) etelästä ja etenkin Afrikasta suuntautuvaa maahanmuuttoa.

Sukupuolinarsistisen feminismin –
 erotuksena tasa-arvosta – yhtenä mätänä hedelmänä on älykkäiden naisten urakeskeisyys tehtävissä, joissa tultaisiin vallan mainiosti ilman heitäkin toimeen. Paljon suuremman panoksen tällaiset naiset antaisivat yhteisölleen, jos he pariutuisivat ajoissa tasokkaiden miesten kanssa ja tekisivät lapsia. Nythän monet uranaiset ovat "miehekkäässä" pätemisen tarpeessaan oman elämänsä lenita-airistoja, geneettisiä luusereita ilman jälkipolvea. 

Suomalaiset naiset toki tekevät edelleen lapsia, mutta siitä huolehtiminen on jäänyt vähälahjaisen alaluokan harteille. Monet heihin kuuluvat saattavat pyöräyttää keskiarvon ylittävän määrän lapsia, mutta yleensä nämä 3-5 lasta on tehty aina eri jännittävän poikaystävän kanssa. Näiden yksinhuoltaja"perheiden" jälkipolven tunnistaa yleensä ns. lähiönimen perusteella. Miesten elatusvelvollisuuden kiristäminen ja avioliitto ehtona lapsilisille voisi ainakin alkuun ehkäistä tulevien ongelmanuorten sikiämistä.

Toinen vieläkin pahempi uhka älykkyystason laskulle on kognitiivisesti haasteellisten afrikkalaispopulaatioiden edustajien maahan päästäminen, heidän kontrolloimaton lisääntymisensä täällä sekä seka-avioliitot suomalaisten kanssa. On selvää, että älykkyyteen dysgeneettisesti vaikuttava Euroopan ulkopuolinen invaasio ei ollut vielä vuonna 1997 Suomessa merkitsevä, mutta tällä vuosikymmenellä monien sisäsiittoisuudesta kärsivien arabien ja älykkyystutkimuksissa keskimääräisesti heikkoja tuloksia saaneiden Saharan eteläpuolisen Afrikan asukkaiden maahanmuutto tällä vuosikymmenellä alkaa jo vaikuttaa ratkaisevasti Suomessa asuvien yleiseen älyykkyystasoon.

Tätä suomalaisten suurinta pääomaa uhkaavaa vaaraa vastaan voidaan toimia rajoittamalla laillisesti maahanmuuttoa sekä kiristämällä kansalaisuuden saamisen kriteerejä. Ongelmaa voidaan lieventää myös välittömästi sillä, että rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset kansallisuudesta riippumatta karkoitetaan ikuisiksi ajoiksi maasta. Nämä ovat siis vain minimitoimenpiteitä, joilla päästään alkuun.
Ruotsalainen hulluus eli kansallinen immuniteettikato osa 94398083248:

TV 1, 9.2.2015, klo 20.30, Ylen uutiset  

Sama uutinen ylen verkkosivuilla: Yle Pegida-mielenosoituksessa Malmössä: "Tästä tuli vastamielenosoittajien voimannäyte".
 

Yle ei uutisessaan kertonut minkälaista väkeä Pegidaa vastustanut yleisö oli, mutta tv-katsoja tunnisti heti sankkojen puna- ja pervolippujen määrästä, että jälleen kerran se friikein kansanosa oli aktivoitunut paremman tekemisen puutteessa Malmön kaduille ja toreille. Noin kolmannes vastamielenosoittajista näytti olevan jotain muuta kansanosaa kuin ruotsalaisia, mikä on asian luonteen vuoksi heidän etnisen etunsa kannalta ymmärrettävää. Valitettavasti, jos taas ajattelee asiaa ruotsalaisten kulttuurisesta ja etnisestä itsesäilytyksestä käsin – ja me hyväsydämiset suomalaisethan ajattelemme. Alkuperäinen ruotsalainen Ruotsi on meille paljon mieluisampi länsinaapuri kuin globalisaation murjoma afrikkalainen Ruotsi.

Toimittaja Jyrki Haran riemu siitä, että Malmö olisi jonkinlainen vastamielenosoittajen 
voimannäyte sen puolesta, että maa olisi valmis vaihtamaan ruotsalaiset ei-eurooppalaisiin muhamettilaisiin, ei todellakaan ole koko totuus. Kansallismasokistiset räyhä-räähkät saavat moraalisessa itsekiihotuksessaan aina sen pari tuhatta kilaria liikkeelle, mutta kansan syviä rivejä he tuskin liikuttavat friikkisirkuksellaan mitenkään. 

Ruotsissa massat ovat hiljaisia ja puristelevat kotona nyrkkejään. Syynä passiivisuuteen on pelko, sillä julkinen esiintulo alati kiihtyvää ruotsalaisten kansanmurhaa vastaan vaatii todellista rohkeutta, maassa, jossa totalitaristista monikultturismia pakkosyötetään lastentarhoista alkaen ja tuon hulluuden riemumarssin kriitikkoja kuvainnollisesti ristiinnaulitaan medioissa. Tämä kestämätön tilanne ei voi tietenkään jatkua loputtomiin ja monikultturinen painekattila voi räjähtää milloin tahansa petturillisen eliitin silmille. Siitä tullee myös hyvä poliittinen oppitunti meille suomalaisille, sillä toisten virheistähän sitä oppii parhaiten. Toivotaan, että ruotsalaisen herääminen tapahtuu pian, sillä


ruotsalainen hulluus on tulossa Suomeen ruotsinkielisen viruksen tartuttamana. 


Näin meitä informoi Ruotsin tv:n verkkosivujen suomenkielinen osasto uutisessaan Suomi nostaa pakolaiskiintiötä (9.2.2015). Sisäisen mädätyksen asialla tietenkin RKP:n eli Rasistisen kansanpuolueen Carl Haglund.
***********************************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti