keskiviikko 4. helmikuuta 2015

MODERNIN AJAN MAALLISILLE PYHIMYKSILLE KERÄTÄÄN LISÄÄ UHRIPÄÄOMAA.Yle TV1, 4.2.2015, klo 23.05, 
Ulkolinja: Venäjän vainotut homot


Venäjän ja venäläisten asenne seksuaalivähemmistöjä kohtaan on jyrkkä. Venäläishomot elävät uhan alla, heitä etsitään ja vainotaan. Poliisi ei puutu homoihin kohdistuvaan väkivaltaan vaan pikemminkin rohkaisee siihen. HD Äänitekstitys: suomi *UUSINTA*


Linkki ohjelmaan.


Tuskin venäläisten asenne homo"kulttuurin" edistämiseen on sen jyrkempi kuin se oli neuvostososialismin aikaan, jolloin sodomiittien biologisesti poikkeavaa seksuaalihäriöitä pidettiin porvarillisen lännen rappioilmiönä, mitä se on tietenkin 1960-luvulta lähtien ollutkin. Vielä 1990-luvulla lännessäkin homostelun normalisoinnin katsottiin melko yleisesti olleen kaikkea säädyllisyyttä ja tervettä järkeä vastaan.Homolobbyjen väsymätön työ sai kuitenkin jo varhain vaikutusvaltaisia liittolaisia etenkin Yhdysvalloissa, jossa lähinnä juutalaisten ohjaimissa olevat mediat ovat parin viimeisen vuosikymmenen aikana tehneet työtä sen hyväksi, että homoilu ei ole vain eettisesti samanarvoista kuin yhteiskuntaa uudistava heteroseksuaalisuus, vaan että homot on korotettu pyhimyksenomaiseksi uhriryhmäksi, jolla on tavallisesta tuulipukansasta erottuvia korkeampia eettisiä, esteettisiä, älyllisiä ja taiteellisia ominaisuuksia. Toisin sanoen pyhimyksellisestä homosta on tullut modernin mallistuneen uskon yksi kulmakivistä. 

Tällaisessa ilmapiirissä sodomiittien itsetietoinen röyhkeus on noussut huippuunsa, kun he turhamaista itsekkyyttä osoittaen ovat voineet vaatia, että kaikkien on syleiltävä homoutta jonain ihmeellisenä ja kauniina asiana. Ne jotka eivät tähän trendilampaiden kuoroon yhdy, saavat maistaa syytöksiä "homofobiasta" tai kuulla vihjeitä että laumasta harhautunut onkin itse homo. Homomafian dekandentti ylimielisyys näkyy myös siinä, kuinka tämä uudeksi aristokratiaksi (sic) itsensä korottanut porukka on jollain ilveellä onnistunut yhdistämään ulosteisen penetroinnin sateenkaaren ihmeeseen osaksi positiivista julkisuuskuvaansa.

Siksi ei ole yllättävää, että länsimaisen mediamankelin ja koululaitosten sensitiivisen koulutuksen läpi käyneet liberaalit saadaan tuntemaan suurta moraalista raivoa kun heille esitetään ohjelmia, joissa fyysisen hyökkäykset kohteeksi joutuvat homot. Pyhimysten verta on vuodatettu, anteeksiantamatonta! Se tosiasia, että suurin osa seksuaalisuuteen liitettävästä katuväkivallasta on värillisten eurooppalaisiin kohdistamia rasistisia joukkoraiskauksia ei kiinnosta mediaa ja usemmiten se vaikenee niistä kokonaan. Koska lännessä mediaseksikäs homoihin kohdistuva väkivalta on äärimmäisen harvinaista, täytyy median etsiä sitä Venäjältä asti.

Nyt jo neljättä (!) kertaa Ylen kanavilla nähtävä dokumentti 
Venäjän vainotut homot sopii täydellisesti sen diversiteettiä saarnaavaan agendaan, jonka toteutuminen on yhteisvaikutuksellaan murtamassa koko sivilisaatiomme perustan. Uhripolitiikka on vielä palvontaakin yleisempi startegia homojen normalisoinnista, josta Ulkolinjan ohjelma on kuvaava esimerkki. Yksilön koskemattomuus on itsestäänselvyys, mutta huomiohakuisia homoja on vaikea pitää pelkkinä uhreina edes Venäjällä, sillä he ovat ottaneet tietoisen riskin pyrkiessään tekemään yksityisestä paheestaan kysymyksen, jolle vaaditaan yleistä hyväksyntää. Kyse ei ole muusta kuin 60-lukulaisesta kulttuurimarxismista, jossa yksityinen seksielämä halutaan politisoida ja tuoda julkisuuteen.***********************************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 12 kommenttia:

 1. Tuo dokumentti oli kyllä melko asenteellinen - ei sinänsä mitenkään yllättävää.. Minusta ensinnäkään siinä kuvatut poliisit eivät toimineet mitenkään asiattomasti: he käskivät ihan siivosti mielenosoittajia muistamaan, että yhden hengen mielenilmauksessa saa olla vain yksi ihminen paikalla. Ihan järkeenkäypää.

  Minusta tässä ei suoranaisesti millään tavalla voitu osoittaa, että Venäjän hallinto olisi erityisen homovihamielinen: se propagandalaki (ei homotiedotusta alle 18-vuotiaille) on tuskin merkki mistään suunnattomasta suvaitsemattomuudesta. Olihan Suomessakin vasta vähän aikaa sitten homo- ja heteroseksillä erilaiset suojaikärajat, homoille 18 v ja heteroille 16 v, jos oikein muistan.

  Dokkarissa homoseksuaaleja kurittavat ihmiset olivat "kansalaisaktivisteja" eivätkä poliiseja tai sotilaita.

  Ärsytti sekin, että piti väen väkisin yrittää ympätä ortodoksisuutta jotenkin syylliseksi tuohon... Yhden ihmisen kohdalla puhuttiin siitä, että hän oli "ORTODOKSImies", joka oli jollain kaasuaseella ampunut (?) aktivistihomoseksualistia, ja tässäkin tapausessa tämä syytetty sanoi toimineensa provosoituna. Balkanin sodasta lähtien länsimedialla on ollut osoitteleva ja vihjaileva asenne ortodokseihin: samalla kun serbit demonisoitiin, niin demonisoitiin myös heidän kirkkonsa, ortodoksisuus noin ylipäätään kaikissa maissa.

  Oli turha dokkari, noin 50 minuuttia elämästä meni hukkaan sitä katsoessa!

  VastaaPoista
 2. Kyllä Balkanilla on oltu kauan aika demonisia. Tosin asialla ovat pitkälle olleet vapaamuurarit eli todellakaan kulttuurit eivät ole syyllisiä, vaan samat tahot, jotka Länttä pyörittävät. Tietenkin sodat ovat raaistaneet, mutta vapaamuurarit kai olivat asialla myös 1800-luvun vapaustaisteluissa. Joka tapauksessa vuoden 1902 vallankumouksesta lähtien. Balkanin sodat olivat ennen I maailmansotaa erityisen raakoja ja etniset puhdistukset. Vuodesta 1908 olvat vapaamuuarit täysin vallassa myös Turkissa.

  VastaaPoista