perjantai 20. helmikuuta 2015

YLESSÄ ONGELMA ON TOISAALLA, EI SILMIEN ALLA

Väkivaltaisia rasisteja joita muun rotuiset saavat pelätä.

Yle Puhe, 19.2.2015, klo 11.03,  Puheen Päivä - Mitä terroristit haluavat Euroopasta?

Linkki ohjelmaan.


Kuinka asenteet ja mielialat islamia ja islamilaista terrorismia kohtaan ovat muuttuneet Euroopassa - Pariisin ja Kööpenhaminan iskujen seurauksena? Minkälainen järjestö on saksalaissyntyinen Pegida, joka vastustaa lännen islamisoitumista? Pegida toimii myös Suomessa. Entä kuinka hyvin meillä kotimaassa on varauduttu terrori-iskuihin? Millainen isku Suomea voisi uhata? Sisäisen turvallisuuden sihteeristön päällikkö Tarja Mankkinen sisäministeriöstä ja vanhempi tutkija Teemu Sinkkonen Ulkopoliittisesta instituutista ovat Sakari Sirkkasen haastateltavina. Taustapeilin Pyöreä pöytä. Ote ohjelmasta. 

Ylen Puheen radiossa keskusteltiin eilen Suomen turvallisuusuhista ja siitä kuinka maahanmuuton tuomiin ilmiöihin varaudutaan. Virallista totuutta papattavat asiantuntijat projisoivat melko kömpelösti henkilökohtaiset ideologiset pelot muka koko kansaa koskeviksi uhiksi. Tarja Mankkinen sisäministeriöstä ja Teemu Sinkkonen Ulkopoliittisesta instituutista esittivät, että julkaistun tuoreen turvallisuusraportin mukaan maamme turvallisuusuhka numero 1 on "skiniryhmien yksittäiset väkivallanteot" silloin kun kyse on yksittäisiin ihmisiin arjessa kohdistuvista uhista. Uhkana numeroa kaksi pidettiin ääri-islamin potentiaalista kasvua ja kolmantena yksittäisten ihmisten hyökkäyksiä kuten koulusurmia.

Siis millä vuosikymmenellä nämä tutkijat oikein elävät? Etelän suurista kaupungeista ideologiseen nationalismiin orientoituneet skinheadit ovat kadonneet katukuvasta lähes täysin vuosituhannen taitteen jälkeen. Uutta sukupolveakin löytýy, mutta se koostuu lähinnä vanhalla maineella ratsastavista vaatefetisisteistä, Oi!- ja Ska-musiikki-filatelisteista ja näyttöpäätteiden äärellä viihtyvistä kynäniskoista, jotka elävät "kovaa katuelämää" vain verkossa. Supokin tietää, että niin sanottuja roturealistisia, katutaisteluihin taipuvaisia skinheadeja löytyy nykyään vain pienistä kaupungeista ja taajamista, joissa maahantunkeutujien tiheys on huomattavasti pienempää kuin suurissa kaupungeissa.

Tilastojen mukaan satakunta hyökkäystä oli "skinien" tekemiä, mikä on aika vähän kun ajattelee kuinka paljon väkivallantekoja tapahtuu vuodessa 5,5 miljoonan asukkaan maassa. Jo pelkästään Helsingissä yksi maahanmuuttajengi teki viime syksynä satakunta rasistista hyökkäystä ja ryöstöä valkoisia kantasuomalaisia vastaan.

Tutkijaetiikan kannalta on jotenkin surkeaa, että asiantuntijat ovat nielleet sellaisenaan monikulttuuritätien sadut "arjen uhista", kun todellisuudessa vaarat kohdistuvat kantaväestöön! Jo nyt maassamme alkaa olla No-go -alueita, joissa kantasuomalaisten on uhkarohkeaa liikkua samalla kun voitonriemuisesti virnistelevät röyhkeät ja riitaa haastavat mustat nuoret miehet ovat vallaneet kaikki julkiset tilat kirjastoja (tuskin ovat siellä lukemassa) myöten. Eräs tuttuni ja hänen poikansa lopettivat jo ajat sitten metrojen ja paikallisjunien käytön Helsingissä, koska niissä ulkomaalaisporukat hakkaavat ja ryöstävät jatkuvasti yksittäisiä suomalaisia. Asemilla ja muissa julkisissa tiloissa notkuu toimettomia tummapintaisia nuoria miehiä, joiden tarjoama väkivallan uhka konkretisoituu jo pelkästään heidän läsnäolollaan.  Tuskin yksikään värillinen välttelee liikkumista tietyissa paikoissa tai muuttaa elämäntyyliään "skinien" vuoksi, mutta kantasuomalaiset joutuvat tekemään näin jatkuvasti, koska muukalaiset ovat aidosti arjen uhka.

Studiossa olleet asiantuntijat teeskentelivät kai tyhmää, kun he esittivät
 mahdollisuuksien ja tasa-arvoisen koulutuksen olevan syy sille, miksi Suomessa asiat ovat paremmin kuin Ruotsissa ja Tanskassa.   Kummallekaan ei tullut edes mieleen, että selitys voisi olla niinkin yksinkertainen kuin että täällä ongelmakulttuureista saapuneiden vieraiden määrä on suhteellisesti pienempi kuin Skandinaviassa.Yle TV 2, 19.2.2015, klo 20.00, Silminnäkijä: Kristukselle kaapatut 

Yhdysvalloissa vanhemmat lähettävät tuhansia teini-ikäisiä kristilliseen uudelleenkoulutukseen, esimerkiksi jos eivät hyväksy lapsensa homoseksuaalisuutta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Linkki Yle Areenaan.


Uudelleenkoulutuksesta puheen olleen, Mutatis Mutandis eli muuttujat muutettuina, lähes koko länsimaailma on valtiojohtoisten koulujen ja median opastamana indoktrinoitu hyväksymään ja jopa palvomaan homoja. Tätä ei pidetä mitenkään kauhisteltavana, koska asiaa ei haluta tunnistaa aivopesuna, vaan "normaalina kehityksenä". Niinpä niin, koko ihmiskunnan on täytynyt olla tuhansia vuosia "väärässä", mutta homokysymyksen äkkinäinen muutos viimeisen 15 vuoden aikana onkin ollut normaalia kehitystä ja sen vastustaminen idoktrinoivaa uudelleenkoulutusta.

Tasapäistäville tasa-arvofundamentalisteille mikään ei riitä: kaikkien on ylistettävä homoja hinnalla millä hyvänsä. Muuten olet "aivopesty kristitty fundamentalisti". Monikulttuurisessa logiikassa poikkeuksia kuitenkin suodaan muslimeille ja juutalaisille... Yle TV 1, 19.2.2015, klo 22.00, Ulkolinja: Euroopan hauraat rajat 


Euroopan rajoille rakennetaan uusia edistyksellisiä valvontajärjestelmiä. Valvonta on suurta bisnestä, mutta mitä samalla tapahtuu ihmisoikeuksille ja yksityisyydelle? Mukana mm. suomalaisia rajavartijoita Välimerellä. HD Äänitekstitys: suomi.

Ohjelman esittely ja linkki ohjelmaan.


Rajat joko ovat tai eivät ole. Ei ole "puolirajoja" kuten ei puolittaista raskauttakaan. Kun kerran laki määrää ja kansalaisten tahto tukee rajanvalvontaa, jossa ulkopuoliset ilman asiallisia papereita pidetään ulkopuolella, niin mikä ihme tässä voi olla ongelmana? Ihmisoikeudet ovat vain kiertoilmaus muukalaisten vapaalle invaasiolle.


***********************************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema

2 kommenttia:

 1. "Tarja Mankkinen sisäministeriöstä ja Teemu Sinkkonen Ulkopoliittisesta instituutista esittivät, että julkaistun tuoreen turvallisuusraportin mukaan maamme turvallisuusuhka numero 1 on "skiniryhmien yksittäiset väkivallanteot" silloin kun kyse on yksittäisiin ihmisiin arjessa kohdistuvista uhista. Uhkana numeroa kaksi pidettiin ääri-islamin potentiaalista kasvua ja kolmantena yksittäisten ihmisten hyökkäyksiä kuten koulusurmia.
  Siis millä vuosikymmenellä nämä tutkijat oikein elävät? Etelän suurista kaupungeista ideologiseen nationalismiin orientoituneet skinheadit ovat kadonneet katukuvasta lähes täysin vuosituhannen taitteen jälkeen."

  Tästä tuli mieleen tämä:

  http://www.halla-aho.com/scripta/monikultturistisen_ajattelun_erikoisuuksia.html

  6.5.2008
  Monikultturistisen ajattelun erikoisuuksia

  Viranomaiset ovat eilisen uutisen mukaan huolissaan siitä, että "internetistä on tullut ääriliikkeiden tukikohta myös Suomessa". Ääriliikkeillä ei tässä tapauksessa tarkoiteta vihaan ja väkivaltaan kiihottavia islamisteja tai vihaan ja väkivaltaan kiihottavia vasemmistoanarkisteja vaan rasisteja. Ylen mukaan viranomaiset pitävät "vähemmistövihamielisiä" ryhmiä jo uhkana arjen turvallisuudelle.

  Ulkoministeriön ulkoasiainneuvos, turvallisuusasiantuntija Kirsi Westphalen arvioi, että rasististen rikosten määrä on Suomessa merkittävässä nousussa. Westphalen ei kerro, mihin lähteisiin hänen arvionsa perustuu, kuten ei sitäkään, miksi tällaista asiaa pitää arvioida. Pitäisihän poliisilla olla asiasta selviä numeroita. Kuten Tampereen kevättalvinen rasismitsunami osoitti, rasistinen rikollisuus ei välttämättä ole lisääntymässä, vaikka tällaista rikollisuutta vastaan taistelemisen elämäntehtäväkseen ottaneista siltä tuntuisikin.

  Toisaalta rasistisen rikollisuuden lisääntyminen voi selittyä sillä, että yhä useampi perinteisessä oikeusvaltiossa ilmaisunvapauslakien suojaa nauttinut toiminta on viime kuukausien aikana todettu Suomen käräjäoikeuksissa rikolliseksi. Epäilemättä omatkin kirjoitukseni edustavat Westphalenin arvioissa "rasistista rikollisuutta". Kuten rikollisuus saadaan vähenemään säätämällä kaikki sallituksi (perinteinen vihervasemmistolainen logiikka), samoin rikosten määrä saadaan kasvamaan säätämällä kaikki rikolliseksi.

  Lukija jää ihmettelemään sitäkin, mitä tarkoittaa se, että "vähemmistövihamieliset ryhmät" ovat "uhka arjen turvallisuudelle". Mikä viranomainen on tätä mieltä? Mitkä vähemmistövihamieliset ryhmät? Kenen turvallisuutta ne uhkaavat? Riittääkö "uhan" määrittelyyn se, että vähemmistövihamieliset ryhmät ovat jonkun mielestä itsessään uhkaavia? Eli onko ajatus se, että koska mainitut ryhmät voisivat (monikultturistin fantasioissa) syyllistyä tarkemmin määrittelemättömiin pahoihin tekoihin, niille pitää tehdä jotain, vaikka ne eivät sellaisiin tekoihin syyllistyisikään?

  Jos sanotunkaltaiset ryhmät uhkaavat arjen turvallisuutta, uhkaako arjen turvallisuutta myös se, että maahan rakennetaan tietoisella politiikalla vähemmistöryhmiä, jotka tekevät väkilukuunsa suhteutettuna esimerkiksi 6000 kertaa enemmän ryöstöjä kuin kantaväestö? Entä uhkaako tällaisten vähemmistöryhmien tai tällaisen maahanmuuttopolitiikan arvosteleminen arjen turvallisuutta enemmän kuin itse maahanmuuttopolitiikka?

  VastaaPoista
 2. "Kuten rikollisuus saadaan vähenemään säätämällä kaikki sallituksi (perinteinen vihervasemmistolainen logiikka), samoin rikosten määrä saadaan kasvamaan säätämällä kaikki rikolliseksi."

  Terävä huomio. Puhe "viharikoksista" on osoitus vihervasemmiston kaksoisstrategian toisesta puolesta.

  VastaaPoista