tiistai 10. helmikuuta 2015

YLE DRAMATISOI JA EPÄDRAMATISOI TILANTEEN MUKAAN

Hämeenlinnan teatteri 2015


TV 1, 10.2.2015, klo 18.00, Ylen uutiset


Kun katsoin uutisjuttua Hämeenlinnan teatterin tuoreesta näytelmästä "Sibelius - Kohtalonyhteydet" oli vaikea välttää kasvoilleni syntymästä pilkallista hymyä siinä kohtaa kun toimittaja kehtasi väittää koko kansalle, että näytelmässä käsitellään myös "Sibeliuksen vaiettuja natsiyhteyksiä". Mikä chutzpah, mikä röyhkeys! Satunnaisempikin viime vuosikymmenen Sibelius-uutisen seuraaja ei nimenomaan ole voinut välttyä siltä, että säveltäjämestarista puhuttaessa otetaan aina esiin natsit. Itse asiassa viimeisen 10-15 vuoden aikana kerrotuista Sibelius uutisoinneissa olisi poikkeuksellista vain se, jos niissä ei olisi ollut mainintaa natsikytköksestä.

Ylen verkkosivujen uusi artikkeli Jean Sibelius - läntisen kulttuurihistorian poliittisin säveltäjä? pelkästään vahvistaa "natsit sängyn alla" -narraatiota. Vika ei ole vain Ylessä, vaan pääsyy löytyy länsimaisesta kulttuuripatologiasta, jossa tarraudutaan pakkomielteisesti natseihin olipa kyse melkeinpä mistä tahansa asiasta. Pääasia että saadaan joku tekosyy ja päästään louskuttumaan loputtomasti natseista. Tämä ei suinkaan tapahdu sattumalta, vaikka ehdollistettujen natsimaanikkojen syyntakeettomuutta mediassa voidaankin joltain osin puolustaa. Hyödyllisiä idiootteja kun on riittänyt kautta historian. Viihteen holokaustiteollisuus on ollut hydyllistä ennen kaikkea kansojaan vihaaville kosmpoliittiselle eliitille, joka haluaa moralisoivan propagandan avulla avata kansallisen suojamuurin monikulttuurisuudelle ja sen viimeiselle vaiheelle, monokulttuurisuudelle, jossa kansojen erityispiirteet on tuhottu yhtenäisen konsumerismin tieltä. Tarkoitushakuisella natsimärehdinnällään Yle toimii juuri tällaisten epäkansallisten voimien puolesta.TV 2, 10.2.2015, klo 21.00, A2: Kehitysvammais-ilta 


Onko kehitysvammaisella oikeus elää ja rakastaa niin kuin itse haluaa? Juontajina Kati Leskinen ja Pasi Toivonen. yle.fi/a2ilta #a2ilta. HD

Moraaliposeerava tärähtäneistö haluaa toimia Eläinten vallankumouksen tapaan etujoukkona, kun se haalii itselleen aina uusia vähemmistöjä ja "sorrettuja" paapottaviksi, yleensä muiden eli veronmaksajien rahoilla. Ennen kuin kukaan Yle Watchin lukijoista alkaa syyttää blogia sydämettömyydestä, julistamme, että meillä ei ole mitään maamme harjoittamaa virallista vammaisten tukipolitiikkaa vastaan. Meiltä on silti turha odottaa vammaisten pakkotykkäämistä, joka on yleensä kätketty suvaitsevaisuuden kaapuun. Emme edelleenkään suostu pitämään juoksukilpailussa viimeiseksi tullutta kompurajalkaa yhtä hyvänä kuin kilpailun voittanutta vain siksi, ettei jumboksi jääneelle tulisi paha mieli.

Siksi on vastenmielistä, että itselleen valehteleva tärähtäneistö pitää Pertti Kurikan Nimipäiviä hyvänä bändinä ja parhaana Euroviisuehdokkaana pelkästään sillä ääneenlausumattomalla syyllä, että musikantit ovat vammaisia. Juuri tässä nykyajan tasa-arvon palvonta paljastaa nihilisminsä, kun omasta "hyvyydestään" humaltunut punakulttuuriväki pitää lähes soittotaidotonta orkesteria ei vain yhtä hyvänä, vaan jopa parempana kuin soittotaidollisia bändejä. Kyse on siis paljon puhutusta voimaantumisesta, joka on tosin viime vuosina saanut yleisessä puheessa myös ironisia piirteitä, jonka vuoksi eräät feministit ovat lopettaneet sen käytön kokonaan. Sen sijaan vammaisten kohdalla tätä negatiivista inflatorista räjähdystä ei olla vielä koettu, joten voimaantuminen voi vielä jatkua jonkin aikaa.

Suurin osa Pertti Kurikan Nimipäivien "faneista" ei todennäköisesti oikeasti edes nauti yhtyeen mölystä, vaan heille on tärkeintä vammaisten pärjääminen kilpailussa parempien rinnalla, mikä antaa perustellun syyn uskoa egalitaristiseen taikauskoon.  Osoittaessaan suosiota Pertti Kurikan Nimipäiville punahyväkkäät eivät ole ihastuneita niinkään siitä, että vammaisetkin kykenevät pärjäämään kovassa maailman kilpailussa - tosin vain näiden Hyvien ihmisten "pyyteettömän" tuen ansiosta - vaan että he voivat liikuttua omista tunteistaan. Siis siitä, että he uskovat omistavansa sisäsyntyisesti empaattisemman ja siten "paremman" tunnerekisterin toisin kuin suvaitsemattomat Toiset. Hierarkiaa tarvitaan myös utooppiseen hierarkittomaan yhteiskuntaan.

Väittävätpä nämä muka hyvää tarkoittavat vasemmistohumanistit mitä tahansa, omat kokemukseni heidän moraalisesta puhdasotsaisuudestaan ovat vuosien varrella paljastaneet heistä avain toista. Siksi uskallan väittää, että tässäkin tapauksessa suurin osa heistä käyttää vammaisia vain välineenä, signaloidakseen omaa moraalista paremmuuttaan "sivistymättömiä juntteja" vastaan. Tämän narsismin paljastaminen puolestaan kääntää heidän moraalisuutensa täysin päinvastaiseksi: vain moraalisesti turmeltuneet vasemmistohumanistit voivat häikäilemättömän kyynisesti käyttää jopa vammaisia hyväkseen kerätäkseen moraalipisteitä ja saadakseen näin toivomaansa ihailua, kunnioitusta ja valtaa muilta. Tämä sama porukka kauhistelee ja osoittelee myös sormellaan mielellään avoimen rehellisiä Nimby-kansalaisia, mutta ovat todennäköisesti itse pahimpia farisealaisia, mikäli pakolaiskeskus, mustalaisleiri, alkoholistiparantola tai vammaisasuntola tulisi heidän takapihalleen.

Odotamme mielenkiinnolla minkä "sorretun" ryhmän vasemmostonilkit ottavat seuraavan moraalisen ryöstöviljelynsä kohteeksi. Arvauksia voi esittää kommenttiosastolla.

***********************************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema

1 kommentti:

  1. Kokkarithan ne juuri leikkasivat RAY-tuet vammaisilta.

    VastaaPoista