tiistai 3. helmikuuta 2015

RUOTSI, TUO AURINGONLASKUN MAA.

Ruotsalainen media edistämässä kansanmurhaa.


Yle TV 1, 3.2.2015, klo 19.00, Kiehtova maailma: Skandimania


1/3 Ruotsi. Skandinaavisuus on nyt muotia maailmalla. Britti Hugh Fearnley-Whittingstall aloittaa kierroksensa länsinaapuristamme, jonka menestystarinasta kertovat IKEA, koti-isät, Solsidan-sarja, rapukestit ja ABBA. HD Äänitekstitys: suomi
.

Linkki ohjelmaan.


Uudessa kolmiosaisessa brittiläisessä tv-sarjassa tutkaillaan Ruotsin, Tanskan ja Norjan yhteiskuntia kepeällä ja ennen kaikkea hellällä poliittisesti korrektilla otteella. Ensimmäisessä jaksossa käsiteltiin Ruotsia, josta esitettiin suomalaisittain nähtynä kaikki mahdolliset kliseet ensimmäisen puolen tunnin aikana. Viimeiseen varttiin mahtui myös jonkin verran kritiikkiä, mutta sekin kerrottiin niin ennalta arvattalla tavalla, ettei se tarjonnut valveutuneelle suomalaiskatsojalle muuta kuin harmistusta. 
Ohjelman vetäjä, julkkiskokki Hugh Fearnley-Whittingstall pahoitteli sitä, että kaikesta tasa-arvopyrkimyksistä huolimatta Ruotsissa löytyy paljon taloudellista eriarvoisuutta, mikä näkyy etenkin maahanmuuttajien kohdalla. Tässä kohtaa asiantuntijana käytettiin pelkästään nuorta iranilaista maahanmuuttajanaista, joka selitti Euroopan ulkopuolisten tulijoiden köyhyyden tutulla patenttivastauksella eli ruotsalaisten rasismilla. Vuoden 2013 Hysbyn mellakatkin mainittiin, mutta pienintäkään vihjettä siihen suuntaan, että maahanmuuttajissa itsessään olisi jotain vikaa ei esitetty. Iranilaisnainen ja toimittaja puhuivat vain "viharikoksista" ja unohtivat armeliaasti ei-euroopplaisten ruotsalaisia vastaan tekemät joukkoraiskaukset, ryöstöt ja murhat. Ylipäätään valloittajan elkein hyväntahtoisesti päästettyjä ulkomaalaisia käsiteltiin ohjelmassa pelkkinä uhrina, jolloin mainitsematta jäin ruotsalaisia syrjivät no-go alueet ja laajalle levittäyneet etniset rikollisengit, jotka ovat päivittäinen uhka tavallisille ruotsalaisille. Brittitoimittaja ei rohjennut käsitellä näitä kansankodin pimeitä puolia, koska ne ilmenevät samanlaisina myös Englannissa. Helpompaa on panna pää pensaaseen ja syyttää tavallisia eurooppalaisia maahanmuuton ongelmista eikä ottaa esille poliittisen, taloudellisen ja kulttuurisen eliitin vastuuta.

Arkipäivän "ruotsalaisuutta" on voitu seurata viime päivinä mm. Iltalehdessä ja Ilta-Sanomissa, jotka ovat kertoneet viime viikonloppuna Turun ja Tukholman välillä seilanneessa Viking Amorellassa tapahtuneesta joukkoraiskauksesta. Sekä Iltapäivälehdet sekä maan muut suuret lehdet kuten Turun Sanomat ovat kertoneet uutisissaan vain "ruotsalaismiehistä" ikään kuin liinatukkaiset Håkan ja Peter kavereineen olisivat panneet laivalla pystyyn satanistiset 
antifeministiorgiat. Tosin tavan uutistenlukija ymmärtää jo rikoksen luonteen perusteella, ketkä ovat olleet tekijöinä:Niin sanotun vastuullisen tiedottamisen saralla Yleisradio on huomattavasti eettisempi kuin maamme sanomalehdet, sillä se ei vain jätä kertomatta Nuorison™ etnistä taustaa, vaan kansalaisten palveluksessa oleva yleismedia jättää tuollaiset uutiset kokonaan kertomatta! Edistys edistyy vaikka sitten vaikenemalla. 


Linkit:
Ruotsalaisvihamielisen valtiollisen tv:n esittämää rodunsekoituspropagandaa, jonka tähtäimessä on etnisten ruotsalaisten hävittäminen.

Tiedote, jossa kerrotaan ne asiat, joista brittiläinen Skandimania-ohjelma "unohti" kertoa.***********************************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti