maanantai 23. helmikuuta 2015

"KORAANI TARVITSEE SELITTÄJÄNSÄ". MIELUUMMIN PARHAIN PÄIN, SIKSI ON YLE.
Ylen tv-uutiset ja nettisivut kertovat tänään, että "Islamin perusteos Koraani luetaan kokonaisuudessaan Ylen tuottamassa radio-ohjelmasarjassa". Tämän uutiseen kuullessaan kenellekään ei tullut yllätyksenä, että valtakunnan virallinen islamin valkopyykkääjä professori Jaakko Hämeen-Anttila on mukana projektissa:

Jokaisen jakson alussa on selittävä keskusteluosuus, jossa Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjar ja Koraanin suomentanut professori Jaakko Hämeen-Anttila asettavat tekstin uskonnolliseen ja historialliseen yhteyteen.
Koraanin "kriittinen luenta" tarkoittaa Ylessä sitä, että sen tekevät Suomen johtava imaami ja kulttuurimarxilainen dhimmi, maamme merkittävin islamilaisuuden apologeetti Helsingin yliopistosta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että primitiivisen uskonnon kulttikirja yritetään selittää parhain päin ja myydä islam koko kansalle "rauhan uskontona". Uskooko joku Ylessä ihan tosissaan, että Koraania ääneen lukemalla Euroopan historiallisen vihollisen uskonto muuttuisi siitä yhtään sen paremmaksi, semminkin kun suurin osa sen sisällöstä on ristiriidassa Suomen lainsäädännön kanssa.

Toisaalta jos vieraita uskontoja aletaan tällä tavoin kumartamaan verorahoitteisessa Ylessä, niin eikö seuraavaksi voitaisi lukea muidenkin uskontojen pyhiä kirjoja kuten juutalaisten Talmudia. Lukijaksi voitaisiin hankkia vaikka toimittaja Ruben Stiller. Täällä Yle Watchissa kuitenkin epäillään, että Ylessä oltaisiin kovin halukkaita paljastamaan Talmudin salaisuuksia goyimilleJo tuoreen MTV 3:n televisiohaastattelun perusteella Ruben Stiller ja hänen heimolaisensa tuskin haluaisvat lukea ääneen Talmudia:
Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä. 
Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.
Shene Lukohoth Haberith: Vaikka maailman kansat ulkonaisesti muistuttavat juutalaisia, he ovat varsinaisesti vain apinoita ihmisiin verrattuna.
Rosh Hashanah 17a: Ei-juutalaisten sielut menevät helvettiin.
Abodah Zarah 36b: Ei-juutalaisten tyttäret ovat saastaisuuden tilassa syntymästään lähtien, ja avioliitto heidän kanssaan on kielletty.
Jektut Chadash 171,3: On kiellettyä paljastaa (Talmudin) lakia.
Szaalot Uts-zabot, Iore Dea 17: Juutalaisen tulee ja täytyy tehdä väärä vala, kun ei-juutalainen kysyy, onko juutalaisten kirjoissa mitään, mikä on ei-juutalaisia vastaan.
Baba Bathra 54b: Ei-juutalaisten omaisuus on kuin erämaa; joka tulee sinne ensin, saa sen.
Abodah Zarah 8,5: Jos ei-juutalainen tappaa ei-juutalaisen tai juutalaisen, hän on vastuullinen, mutta jos juutalainen tappaa ei-juutalaisen, hän ei ole vastuullinen. 
Baba Kama 113a: On luvallista pettää ja huijata, jos oikeutta käydään ei-juutalaista vastaan.
Abodah Zarah 26d Tos.; Kiddushin 66c; Soferim XV, sääntö 10: Parhaimmatkin ei-juutalaisista tulee tappaa.
Zohar III, 227b: Ainoa tarvittava uhri on se, että poistamme epäpuhtaat (= kristityt) keskuudestamme.
Zohar I, 160a: Juutalaisten täytyy aina yrittää pettää kristittyjä. Juutalaisten täytyy vapautua heistä ja tulla heidän hallitsijoikseen.
Tseror Hammor (rabbi Abraham): Heti kun Rooma (länsimaat, kristitty maailma) on tuhottu, israelilaisille koittaa vapaus.
Iore Dea 157,2 Hagah: Jos juutalainen voi pettää kristittyjä tekeytymällä kristillisten oppien kannattajaksi, hän saa ryhtyä petokseen.
Iore Dea 159,1: On sallittua lainata rahaa kristityille ja kiskoa heiltä korkoa.
Kallah 1b: Juutalainen voi antaa väärän valan hyvällä omallatunnolla.
Rosh Hashanah 17a: Kristityt ja ne, jotka pilkkaavat rabbeja, lähetetään helvettiin ikuisiksi ajoiksi.
Sanhedrin 99a: Kun Messias tulee, hän tuhoaa kristityt.
Sabbath 116a: Evankeliumit ovat tyhjän paperin perätön väite ja tyhjän paperin synti.
Sanhedrin 106a,b: Maria oli huora; Jeesus oli paha mies.
Sanhedrin 90a: Jeesuksella ei osuutta tulevaan maailmaan (koska lausui ääneen Jumalan nimen).
Zohar I, 25b: Joka tekee hyvää kristityille, se ei nouse ylös kuolleista.
Hullin 91b: Juutalaisilla on enkeleitä suurempi arvo.
Jebamoth 79a: Israelilaiset ovat armollisia, kainoja ja hyväntahtoisia.
Sanhedrin 37a: Joka tuhoaa yhden ainoan israelilaisen, se on sama kuin jos hän olisi tuhonnut koko maailman.
Mizbeah V: Mikään ei ole Talmudin yläpuolella.
Parasta tietenkin olisi, että nämä eurooppalaisille ja suomalaisille vieraat aavikkouskonnot jätettäisiin omaan arvoonsa. Paljon järkevämpää olisi tutustuttaa suomalaiset omiin henkisiin juuriinsa lukemalla radiossa ääneen Kalevala alusta loppuun. Nythän Kalevala on annettu Ylessä orginellien taiteilijoiden kuten Jari Halosen mikä-mikä-puuhamaaksi, josta kertoo mediajätin rahoittama Kalevala-elokuva ja siitä tehty kolmiosainen tv-sarja Kalevala – Väinämöisen uusi laulu. Koraanin lukemisen ja Kalevalan postmodernin kokeilun sijaan kansa kaipaa Lönnrotin perinteistä tulkintaa, joka sekin on monelle yhä tuiki tuntematon. 

***********************************************************************************************************

Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.

Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema


2 kommenttia:

  1. Se Jari Halosen produktio on kyllä ensimmäisen osan perusteella varsinainen floppi. Helvetin huonoa näyttelemistä. Koko näyttelijäkööri ihan omissa maailmoissaan. Näyttelijätyönä aivan yhtä huonoa, kuin se betoniyö-leffa. Sellaisia kokkelipiimällä täytettyjä kondomeja tutisemassa H.Moilasina.
    Onkohan se koraani selittely taas sitä taattua YLE-laatua, jossa posmotetaan "tämä ei kuulu islamiin"-mantraa?

    VastaaPoista
  2. Niin no, jos Koraanin lukee kokonaan läpi ne jännemmät kohdat missä kehotetaan tappamaan ei-muslimeja kunnes kaikki on tapettu tai kääntyneet islamiin varmaankin menevät helposti ohi korvien.

    VastaaPoista