torstai 31. heinäkuuta 2014

YLEN OHJELMISSA ETNISTEN KOTIMAIDEN ON ALISTUTTAVA KUNNIAKANSALAISTEN VYÖRYLLE.

"Rasismin" pilkkijät keräävät uhripääomaa kunniakansalaisille.


TV 2, 31.7.2014, klo 20.00, Silminnäkijä: Salaiset mamut *UUSINTA*


Miten suomalaiset suhtautuvat sinuun, jos näytät tai kuulostat ulkomaalaiselta. Silminnäkijän työryhmä teki testin. Wali Hashi, toimittaja Sam Kingsley. (U)

Linkki ohjelmaan.


Yle Watch arvioi 17.10.2013 nyt uusintana lähetettävän Tampereen punaisen propagandakeskuksen eli TV 2:n Silminnäkijä-jakson, jossa pilkitään urakalla olematonta suomalaista "rasismia":
Yleisradio jatkaa Hesarin viitoittamalla suomalaisia syyllistävällä tiellä, jossa rasismia etsitään kaikkialta suurennuslasin alta. Jos sitä ei löydy, sitä provosoidaan. Silminnäkijä-ohjelman uusimmassa reportaasissa Salaiset mamut toimittajat perustivat kahdesta ulkomaalaisesta ja suomalaisesta koostuvan testiryhmän, joka pilkki ravintolan sisäänpääsystä rasismia. Hyvinhän se näytti onnistuvan, kun saivat aikaiseksi ohjelman, jota Hyvät ihmiset voivat sitten seuraavan päivän kahvitunnilla päivitellä. 
Ohjelmasta nousi ennalta arvattavasti kohu. Suomalaisvihamielinen rkp-läinen, globaalin enemmistön asiaa ajava vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet, vaatii Ilta-Sanomien uutisessa urkituista "syrjintärikoksista" tutkintapyyntöä. Juuri tällaiset ohjelmat ja stasimaiset tutkintavaatimukset nostavat suomalaisissa rasismin pinnalle. Kun puhutaan todellisesta syrjinnästä niin se näkyy kodittomissa. Miksi ulkomaalaisten asuntoasiat on hoidettu kuntoon, mutta ei suomalaisten? Suomessa asuu satoja suomalaisia kylmällä kadulla, ei siellä ulkomaalaisia näy. Kun suomalaisia syrjitään media on hiljaa ja vaatii mamuille lisää uhristatusta. Tämä jos mikä nostattaa rotuvihaa, mutta ennen kaikkea vihaa niitä suomalaisia kohtaan, jotka halveksuvat omiaan.


TV 1, 31.7.2014, klo 22.05, Ulkolinja: Japanin eläkepommi

Japanissa väestö ikääntyy hurjaa vauhtia ja samalla syntyvyys laskee. Maan talous uhkaa romahtaa yhä pidempään elävien eläkeläisten määrän kasvuun. Miksi niin harva japanilainen saa lapsia? T.: BBC HD

Linkki ohjelmaan.

Brittidokumentissa paki-taustainen naistoimittaja etsii ja löytää poliittisesti korrekteja syitä japanilaisten syntyvyyden laskuun. Myös ongelmien korjaamiseen tarjotaan poliittisesti korrekti "ratkaisu", joka on tuhoamassa länsimaiset kulttuurin: maahanmuutto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti