keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

YLESSÄ "HOMOFOBIAA". LOL.


Turun Sanomat
 kertoo (26.7.2014) kahden lesbon kokeneen sortoa ja vainoa Ylessä (!) seksuaalisen poikkeavuutensa vuoksi. Jutussa Lasten suosikit kertovat kokeneensa seksuaalista syrjintää Pikku Kakkosessa 
lastenohjelmia (sic) tekevä "pariskunta" Majka Nurminen ja Anna Kulmala yrittävät kerätä katteetonta uhripääomaa täysin poskettomilla ja todentamattomilla väitteillä. Fiilispohjaisella prinsessan herkällä vainoharhalla tutkapari väittää Ylessä olevan järjestelmällinen homovastainen ilmapiiri:
Homoseksuaalisuus oli siellä punainen vaate. Meille ilmoitettiin ihan suoraan, että olemme mielisairaita. Näimme kuvauksissa itsemme teleprompterista. Kyyneleet eivät näy teeveessä. Se kokemus oli rankka. Oli ihan rikki revitty olo, Nurminen sanoo lauantain Turun Sanomissa.
Onneksi Turun Sanomat sentään ymmärsi haastatella myös Ylen lasten- ja nuorten ohjelmien päällikköä Teija Rantalaa. Hän sanoo sen, mikä on yleisesti tunnettua Ylestä: 
Siksikin tämä on tyrmistyttävää, kun miksi homoseksuaalisuus olisi joku juttu lasten ja nuorten toimituksessa? Meillä on töissä monenlaisesti suuntautuneita henkilöitä, ja heitä kaikkia kohdellaan tasavertaisesti. Yhteistyötä Nurmisen ja Kulmalan kanssa ei jatkettu aivan muista syistä. Tällainen loanheitto lastenohjelmien työntekijöitä kohtaan tuntuu hyvin loukkaavalta.
Julkisen sektorin puolella löytyy tuskin yhtäkään työpaikkaa, jossa homot ja muut poikkeavat olisivat niin yliedustettuina kuin Ylessä ajamassa omaa agendaa. Edesmennyt klassisen musiikin kriitikko Seppo Heikinheimo puhui jo 1980-luvun lopulla homomafiasta, jonka pääpesäkkeitä ovat nimenomaan Yle ja Helsingin Sanomat. Ylipäätään viihde- ja mediateollisuudessa homoilla on samanlainen yliedustus kuin juutalaisilla. Kun nämä vaikutusvaltaiset vähemmistövoimat ovat yhdistäneet tavoitteensa enemmistöä vastaan, on länsimaisessa tajuntateollisuudessa syntynyt sangen rumaa jälkeä vimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Siksi todennäköisin syy sille, miksi Yle lopetti Nurmisen ja Kulmalan freelancereina tekemän lastensarja Mimi ja Kukun, ei löydykään kaiken kritiikin poissulkevasta "homofobia"-väitteestä, vaan ohjelmasarja oli lasten mielestä yksinkertaisesti vain täyttä vauvan vetelää.

Yle on valmis hehuttamaan jopa kilpailevan kanavan ohjelmia, mikäli ne edistävät pervomafian tavoitteita. Yle Uutiset hypettää 29.7.2014 kertomassaan "uutisessa" Ulos kaapista saippuaoopperan avulla - Larin ja Eliaksen tarina tukee homoja ympäri maailmaa MTV 3:n Salatut Elämät -sarjan saamaa kansainvälistä huomiota YouTubessa, koska saippuaoopperassa esitetään posiitiivisessa valossa - kuinkas muuten - homosteleva "pariskunta". Toimittaja Eero Mäntymaa on ilmiselvästi itsekin innoissaan siitä kuinka tv-sarjoilla voidaan vaikuttaa (so. indoktrinoida, aivopestä) positiivisesti ihmisten mielikuviin ja asenteisiin perversseistä eli poikkeavista: 
– Monet ovat tulleet kertomaan kuinka sarja on auttanut taistelemaan sen kanssa, että uskaltaa olla se mitä on. Se tuntuu todella hienolta, toteaa Roslöf. Näyttelijät uskovat, että yhteiskunnan asenteisiin voi vaikuttaa myös saippuaoopperan kautta.TV 1, 30.7.2014, klo 19.00, Historia: Tieteenteon nurja puoli *UUSINTA*

Ihmisrotujen luokittelu kiinnosti monia 1800-luvun tiedemiehiä ja tutkimusmateriaalia hankittiin keinoja kaihtamatta. Evoluutiobiologi Matthias Glaubrecht on löytänyt todisteita haudanryöstöistä ja jopa murhista. (U) HD


Nyt uusintana tuleva itseruoskiva moralistinen nuhtelutarina arvioitiin Yle Watchissa 11.9.2013.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti