tiistai 5. elokuuta 2014

YLESSÄ HOLOHOAX-TARINOITA SOPIVASTI GAZAN KANSANMURHAN AIKAAN.


Ylen toimituksessa jollain on taas välähtänyt.

-"Ääh, taas pelkkää Gazaa ja Ukrainaa, mitäs muuta matskua?"
-"Mä tilasin tossa hiljattain Amazonissa kirjan natseista...`"
-"Oikein hyvä, mutta jengi on vähän väsynyt aiheeseen, vaikka toisaalta onhan tuossa tuo Gaza, sitä pitäisi vähän 'tasapainottaa'..."
-"Eiku tää kirja kertoo natsinaisista jotka murhasivat omin käsin juutalaislapsia, siis ihan älyttömän paljon ja hullun raivolla!"
-"Hellvetin hyvä! Uutta kulmaa ja päästään taas jauhamaan natseista eikä kukaan voi syyttää vanha kelaamisesta"
-"Ei kun homma käyntiin ja nousuun!" (ironista naurua)

Ylen oma holohöpytys historian professori kirjasta Hitlerin raivottaret – saksalaisnaisia natsien kuoleman kentillä (2013).

Yle 1 TV 
uutiset, 5.8.2014,  klo 20.30, kohdasta 15.55 alkaen

Jo toistatuhatta kuolonuhria Gazassa vaatinut juutalaisten suorittama etninen puhdistus on kirvoittanut Ylen sionisteja ja Anne Frankinsa lukeneita kesäharjoittelijoita etsimään uuden kauhutarinan natseista, jotta kansalaisten sympatiat ja ajatukset voitaisiin siirtää "ihmiskunnan hyväntekijöiden" puolelle. Jo pitkään natseista on saanut kirjoittaa lähes mitä tahansa ja projoisoida omat poliittiset kaunansa ja inhonsa heihin. Kuten muissakin natseja käsittelevissä "uutisissa" Ylen lähdekritiikki on olematonta myös "natsiraivottarista" kertovassa jutussa, sillä sellainenhan olisi revisionismia, ellei peräti denialismia. Nopealla silmäyksellä Wendy Lowerin (miksiköhän median nostamat rasismi- ja natsitutkijat ovat nykyään lähes järjestään naisia?) tendenssitutkimuksen lähteet perustuvat pelkästään juutalaisten todistajalausuntoihin, joiden uskottavuutta ei mitenkään uskalleta kyseenalaistaa - varsinkaan Ylessä. Sellainenhan olisi "antisemitismiä".

Hollywood-narraatioon uskovien natsi-maanikkojen kannalta on tietenkin ikävää, että amerikkalaisten miehittämät ja ankaran de-natsifikaation läpikäyneet Saksan oikeusistuimet eivät tuominneet montakaan "natsiraivotarta" yksinkertaisesti siksi, ettei todisteita ja näyttöä tuomioille ollut riittävästi. Samaa kirja-aihetta käsittelevässä Iltalehden jutussa sanotaan suoraan, ettei Johanna Altvateria tuomittu näytön puutteen vuoksi häntä vastaan nosteutuista syytteistä:

Lopulta Altvateria vastaan nostettiin syytteet, mutta hänet vapautettiin riittämättömien todisteiden vuoksi. Korkein oikeus palautti tapauksen, mutta 20 vuoden todisteiden keräämisen jälkeen ne eivät silti riittäneet tuomiota varten.
Sen sijaan amerikkalaiselle (yllätys...) historian professori Wendy Lowerille riittää Altvaterin ja muiden kirjassa mainittujen naisten syylliseksi julistamiseksi oma mielipide ja juutalaisten tarinat. Tämä narraatio kelpaa myös uutisen tehneille konformistisille kympin tytöille Päivi Puukalle ja Stina Tuomiselle.5 kommenttia:

 1. Sis kyllähän muutama nainen tuomittiin Buchenwaldissa ja Belsenissä jamuillakin leireillä ja mitään oikeitatpdisteita ei ollut, vaan juutalaisten valheita ja joku vuohennahka. Museosta oli hettu eteläamerikkalaisten intiaanien kutistamia päitä ja amerikkalaiset väittivät niitä puolalaisiksi vangeiksi, joista oli omenankokoiset päät jäljellä. Näitä ei kuitenkaan sitten käytetty todisteina, vaan lehtijutuissa aivottomille amerikkalaisille.

  Siis tuomiothan olivat kaikki vääriä ja stalinistisia eli juutalaisia näytösoikeudenkäyntien talmudistisia rikoksia viattomia ihmisiä kohtaan. Ongelma on vain siinä, että näistä natsinaisista ei jaksettu enempää tuomioita väsätä. Valhemylly on silloin tällöin aina pyörittänyt perverssejä julmuustarinoita kyllä.

  VastaaPoista
 2. Nythän sinä Sturm22 vitsin murjaisit.Ylestä tuskin siionisteja löytyy. Pikemminkin siellä on sinun aatetovereitasi, niin yksisilmäistä on Gazan konfliktin uutisointi.

  VastaaPoista
 3. Lähinnä Ylessä on näitä itkuhumanistisia naisia, jotka itkevät kaikkia sotia. Juutalaisten puolella siellä ollaan aina, jos vastakkain ovat kansalliset intressit vs, juutalaisten edistämä kosmopoliittinen multikulturalismi. Asiat ovat kietoutuneet toisiinsa, eikä vasemmistoa voi syyttää Israel-kriitikissä vain siksi, että kritiikki tulee vasemmistolaisten suusta.

  VastaaPoista
 4. GAZAN KANSAMURHAN AIKAAN

  Mitä kansaa siellä kansanmurhataan?

  VastaaPoista
 5. No jo pitää olla tyhmä, jos ei tajua YLE:n olevan täysin juutalainen. Kuinka voisi olla jotain muuta juutalaisten täysin dominoimassa Suomessa ja Euroopassa, kun kerran kaikki muutkin mediat ovat, pankit ja puolueet. Vapaamuurareiden ym. kautta pyöritetään puoluekoneistoa ja koko maata.

  Kasaarit siellä suorittavat alkuperäiskansan murhaa joidenkin afrikkalaisten mizra- ja shepardijuutalaisten kera.

  Lännessä juutalaiset ovat järjestäneet niin, että Israel kun on aiheena, niin aina ilmestyy maksettuja miehiä suoltamaan roskaa. Siten ilmeisesti ei ole kyse pelästä tyhmyydestä.

  VastaaPoista