keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

YLEN KESÄUUSINNAT "NATSAAVAT" HYVIN TUTUN AGENDAN KANSSA.
TV 1, 23.7.2014, Historia: Suuruudenhullu Führer-kultti *UUSINTA*Hitler rakennutti Nürnbergiin natsivaltakuntansa mahtipontisen juhlanäyttämön. Puoluepäiville kokoontui toista miljoonaa ihmistä, miten mukanaolijat muistelevat yli viikon kestäneiden juhlien ilmapiiriä? (U)

Ohjelma-linkki Yle Areenaan.Yle Watch kertoi tästä ohjelmasta 2.10.2013. Huvittavaa ohjelma-kertauksessa oli kuuluttaja-bimbo Maria Jungerin orjallisesti liittoutuneiden propagandaa noudattaneessa narraatiossa, jota mukaillen hän sanoi, että natsien suuret rakennushankkeet "symboloivat Hitlerin halua hallita maailmaa". Historiallinen tosiasia kuitenkin on, että natseilla ei ollut puheissaan eikä teoissaan mitään suunnitelmaa Etelä-Amerikan, Yhdysvaltojen, Itä-Aasian, Afrikan tai edes koko Euroopan valloittamiselle toisin kuin vaikka kommunisteilla, jotka tosissaan halusivat ja edistivät maailmanvallankumousta. Mutta mitäpä "pienistä", tärkeintähän on tarjota hyvää tarinaa tuulipukukansalle, jonka lähdekritiikki on Korkeajännitys-sarjakuvalehden tasoa. Hyvin uppoaa ja sen puna-Ylen politrukit taitavat tietää, sillä muutoinhan tuollaiseen Chutzpah-röyhkeyteen ei uskallettaisi ryhtyä. TV 2, 23.7.2014, klo 22.05, Ei oikea raiskaus?


Kun teinityttö joutuu raiskauksen uhriksi, tekijä on usein joku samanikäinen kaveripiiristä. 15-vuotias Sara pelkäsi, ettei kukaan uskoisi hänen kertomustaan siitä, mitä koulukaverien kanssa juhlittaessa tapahtui. (U) HD


Pohjimmiltaan raiskaus on geenien varastamista väkivalloin. Se on vielä tuomittavampaa kuin roturutsa, jossa molemminpuolisen petoksen kautta uniikkia yhteistä eurooppalaista geeniperimää luovutetaan primitiivisimmille populaatioille.

Puhtaasti moraalisella tasolla raiskaus on lähes kaikissa kulttuureissa tuomittava teko paitsi jossain mustimmassa Afrikassa, jossa se on eräin paikoin täysin "normaalia" toimintaa. Tosin ilmiö tunnetaan myös Itä-Aasian Papua-Uusi-Guineassa. Raiskaustilastojen perusteella tällainen "kulttuuri" on levinnyt jo Länsi-Eurooppaan ja etenkin Pohjoismaihin kuten Ruotsin, koska maahan on päästetty Afrikasta tulevaa miespuolista nuorta jantteria. Tämä ilmiselvä fakta ei kuitenkaan välity tässä ruotsalaisdokumentissa, mikä ei varmaan liene kenellekään yllätys. Onhan maa tunnettu "vastuullisesta tiedottamisesta" eli sensuurista.

Ohjelman kaunafeministinen agenda ei ollut tällä kertaa kovin päällekäyvää, mutta tietty moralistinen asenne kävi katsojalle nopeasti selväksi. Jatkuvasti äänessä olleet naiselostaja  ja naisasiantuntijat valittivat tuttuun tapaan sitä, kuinka oman käytöksen vuoksi 
naisia koko ajan syyllistetään, vaikka juuri tällainen puhe syyllistää rutiinomaisesti kaikkia miehiä; feministit syyllistävät miehiä siitä, että he syyllistävät naisia, vaikka tätä syyllistämistä tapahtuu ainakin julkisessa keskustelussa äärimmäisen harvoin. Asia onkin niin, että syyttämällä olemattomasta syyllistämisestä miehiä, telaketjufeministit tulevat syyllistäneeksi käytännössä kaikkia miehiä. Näin se taitava sofistinen retoriikka toimii, kun halutaan ajaa kyynisesti omaa agendaa vakavan aiheen siivellä.

Raiskaus ei ole suinkaan vaiettu aihe mediassa, mutta tämähän ei feministi-kilareille riitä, vaan asiasta pitäisi heidän mielestään jauhaa femu-nuotilla 24/7 kuten holohöpöä käsitellään Ylen historiadokumenteissa. Vaikka julkisuudessa raiskauksesta vaahdotaan ihan riittävästi vieläpä poliittisen korrektiuden reunaehtojen sisällä, mitalin toisesta puolesta eli tekaistuista raiskausilmoituksista ei puhuta juuri yhtään. Ja kun siitä puhutaan, saavat femakot hysteeriset raivarit ja vaativat keskustelun kieltämistä. Tuukka Kuru kirjoittaa tuoreessa Uuden Suomen blogipäivityksessään Feministit hyökkäävät oikeusvaltiota vastaan:

Helsingin poliisilaitoksen kannanotto tekaistuja raiskaussyytteitä vastaan herätti odotetusti valtavan määrän huomiota, sillä useiden FB-jakojen lisäksi kannanotto päätyi myös lukuisten eri medioiden uutisoimaksi. Rohkeasti vaikeaa aihetta käsittelevä tilapäivitys sai kuitenkin osakseen vastalauseiden ryöpyn, kun omasta arvostaan tietoiset feministit saapuivat paikalle. Kyseisten feministien mukaan päivitys oli "järkyttävä" ja "uhria syyllistävä", jonka lisäksi se "pönkittää raiskauskulttuuria". Poliisin yritykset selittää tilapäivityksensä tarkoitusta kaikuivat kuuroille korville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti