maanantai 7. heinäkuuta 2014

TÄRÄHTÄNEIDEN FEMINISTIEN ELI SUKUPUOLINARSISTIEN HEINÄKUU YLE 1:SSÄ.Naisten heinäkuuu Yle Radio 1:ssä


Mikä tarkoittaa omaan sukupuoleensa ihastuneiden sukupuolinarsistien totaalista tiedotussotaa miehiä vastaan. Ylen kanavalla, sinun rahoillasi.

YLE Radio 1, 7.7.2014, klo 17.40, Alistumattomuuden aikalaishistoriaa: Ohjelmajohtaja, kouluttaja Maija Gellin ja vertaissovittelu

Kyvyllä sovitella kiistoja on huikea merkitys niin yksilöiden kuin yhteisöjenkin hyvinvointia ajatellen. Taito olisi hyvä oppia jo lapsuudessa. Vertaissovittelu on ratkaisukeskeisyyteen perustuva menetelmä, joka tarjoaa vaihtoehtoisen ja vapaaehtoisen tavan ratkaista oppilaiden välisiä ristiriitoja koulun arkipäivässä. Ohjelmajohtaja, kouluttaja Maija Gellin on vienyt sovittelun sanomaa kouluihin jo 14 vuotta. Toimittajana Tiina Harpf.

Ohjelmassa vain feministitädin tapa sovittella riitoja ja yhteiskunnallista kitkaa on se ainoa oikea, jota kaikkien pitäisi seurata normatiivisesti. Joskus konflktit on vain ratkaistava rivakalla kädellä, mutta pehmeää valtaa käyttävät femisosialistit vaativat lisää nuorten poikien henkistä kuohintaa, "rationalisointia" ja lopulta yhteiskunnan feminisointia, josta on riisuttu kaikki sivilisaatiota luoneen miehiseen kunniaan perustuvat rippeetkin.

Jotain perin vinksahtanutta on siinä, että kouluttaja Maija Gellin ehdottaa rangaistusten poistamista ja tarjoaa tilalle tekijöiden ja uhrien välistä "vuoropuhelua". Ruotsissahan tälläinen "järkevyys" alkaa olla jo melko yleistä, jonka seurauksen nössöytynyt mekkoeinarien maa on vapaata riistaa miehisimmistä kulttuureista tulleille maahantunkeutujille. Näköjään tätä samaa henkeä on meille tyrkyttämässä Maija Gellin.YLE Radio 1, 7.7.2014, klo 18.00, Naisen heinäkuun Eurooppalaisia puheenvuoroja: Elisabeth Badinter ja feminismin saavutukset

Mikä meni vikaan? Elisabeth Badinter tekee yhteenvedon feminismin saavutuksista ja tappioista. Toimittajana on Pirkko Peltonen-Rognoni.

Tässähän sitä vasta onkin pähkähullu ohjelma kymmenen vuoden takaa! Sitä ei usko ennen kuin kuulee omin korvin. Femikomukoiden ideologiset sekoilut kivasti pähkinänkuoressa. Ohjelma on tulossa Yle Areenaan.
YLE Radio 1, 7.7.2014 
klo 18.20, Äänikirja: Huojuva talo: Radioteatteri esittää: Maria Jotuni: Huojuva talo, osa 130.

Lukijana Erja Manto.

Tätähän riittää kuultavaksi sopivasti myös Naisten heinäkuulle. Jotunin romaani kuvaa perhehelvettiä, jossa psykopaattinen mies (eli feministien diskurssissa "tyypillinen mies") pahoinpitelee rutiininomaisesti vaimoaan. Ohjelmasta sukupuolinarsisti saa kätevästi kerättyä pyhää vihaa, joka voimaannuttaa ainakin yhdeksi päiväksi. Jos se ei riitä, ainahan voi soittaa illan päätteeksi uhmaa keräävän Gloria Gaynorin hitin I will survive.

YLE Radio 1, 7.7.2014, klo 22.05, Naisen heinäkuun Julkinen sana: Onko naiseudellla väliä - politiikan toimittajan arki

Keskustelijoina ovat Pirjo Auvinen Yle ja Piia Elonen HS sekä lisäksi haastateltavana Eeva Lehtimäki MTV3. Toimittajana on Janne Junttila.

Linkki.


YLE Radio 1, 7.7.2014, klo 22.50, Otteita suomalaisten elämästä.: Poronaisen elämää

Ralli, ratapyöräily, pikaveneellä ajelu ja muut vauhtilajit on pitkään mielletty miehisiksi. Niin oli ennen myös kilpailu poroajossa. Porokisakuski Hanna Mikkola näyttää epäilijöille, että nainen on aivan yhtä kova kuski ja ajaja kuin miehetkin. Hanna Mikkola on saanut niin lujan kurmukärpäsen pureman, että hän sonnustautuu kisa toisensa jälkeen mm. kypärään, kaulasuojaan, pujotteluasuun ja laskettelusuksiin ja lähtee kerta toisensa jälkeen poron perään venymään. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei porokisoista puutu. Hannan kanssa porotarhalla Sodankylän Sattasessa käyskententelee Päivi Leino.

Jostain syystä kaikki formula-, mp-, motocross- ja rallikuskit ovat miehiä. Johtuu varmasti rakenteellisesta sovinismista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti