keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

HUONO UUTISPÄIVÄ VALKOISELLE MIEHELLE, HYVÄ YLEN PUNAISILLE KOSTAJILLE.


Jihadin soturit ovat valmiita puolustamaan islamilaista Suomea

Ramadan näkyy myös Suomen armeijassa, kertoo Yle Uutiset ja Ylen selkokieliset uutiset:

Muslimien paastokuukausi ramadan näkyy myös Suomen armeijassa. Armeija on huolehtinut siitä, että musliminuoret voivat syödä auringonlaskun jälkeen. Muslimeilla on armeijassa myös paikka rukoilua varten.
Vain osa musliminuorista paastoaa armeijassa. Muslimien pääimaami on päättänyt, että musliminuoret voivat syödä armeijassa normaalisti. Osa musliminuorista menee armeijaan talvella, koska paastokuukausi on kesällä.
Jo muutama sata muslimia on käynyt Suomen armeijan.
Radioon haastateltu korkearvoinen upseeri toisti hyvin koulutetun apinan lailla ihan virkansa puolesta, että islam on hyväksi armeijalle, sillä se on rikkaus. Tätä mystistä "rikkautta" hän kuulutti pariinkin otteeseen. Olisi jännittävä tietää, miten tämä musulmaanien tuoma rikkaus manifestoituu silloin, kun ryssä painaa päälle. Mikä on uskon soturien lojaalisuus vääräuskoista ja etnisesti valkoista Suomea kohtaan silloin? Kiitos, mutta ei kiitos. Emme tarvitse "apuanne"!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Joku vasemmistopoppari sai hienon tekosyyn närkästyä toisen närkästyjän lausunnosta, joka ei noudattunut täysin  hegemonista ideologiaa. Mekkoeinari on olevinaan "kapinallinen" ja kitisee tunnoistaan luottomedialleen Ylelle: Olavi Uusivirta festarisuutelusta: "Maailma on monimuotoinen, Marjatta"


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Pinkki-Yle on yhtä mieltä poikkeavien kanssa siitä, että maailman pitäisi mennä kuin liukumäkeä friikkien oikkujen mukaan, muuten on kyse rakenteellisesta syrjinnästä ja heteropatriarkaatin pahantahtoisesta vallankäytöstä. Yle kertoo propagandatiedotteessaan Sukupuolensa korjannut Sara Sytelä: Omaa kehoa kannattaa tavoitella, kävi töissä miten kävi:
Sukupuolen korjaamisesta kertominen pomolle ja työkavereille voi olla kiusallinen tilanne. Sara Sytelä päätti, että jos hänen uutta ulkomuotoaan ei hyväksytä, on aika vaihtaa työpaikkaa. Monelle transihmiselle työura voi muodostua katkonaiseksi
Voi kyynel, kyllä tähän maailmaan itkua ja parkua mahtuu, mutta joidenkin identiteettinsä sotkeneiden ongelmat pitäisi jostain syystä nostaa maailman keskipisteeksi. Kommentin eräs sanapari on myös orwellilaisen kielipeli Ingsogin eli poliittisen korrektiuden mestarillinen taidonäyte, kun siinä on ilmaisua hieman muuntamalla voitu muuttaa terveiden sukupuolielimien silpominen ja murjominen niiden korjaamiseksi. Sukupuolielimien ja sekundaaristen seksuaalisten ruumiinosien mutiloiminen ei ole enää edes sukupuolen "vaihtamista" vaan korjaamista.  Mitä valheellista julkeutta kotikutoiseksi neo-aristokratiaksi änkevältä promillen vähemmistöltä ja heidän palvojiltaan.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Ylen uutinen pariin päivän takaa (14.7.), joka ei todellakaan jäänyt täällä huomioimatta: Arkkipiispa: Homoseksuaaleilta syytä pyytää anteeksi.

Jos Suomen evankelis-luterilainen kirkko voisi julistaa pyhimyksiä, arkkipiispa Kari Mäkinen tekisi varmasti Tom of Finlandista suvaitsevaiston suojelupyhimyksen. 

Kirkko on aina ollut yhteiskuntaa hallitsevan hegemonian puolella ja nyt kun establishmentin arvot sattuvat olemaan vaaleanpunaisen arvoliberaalit, varajeesukset kumartavat nöyrästi mutta silti salaisen vallanhimoisesti siihen suuntaan. Omaa itsenäistä tahtoa ja selkärankaa kirkolla ei ole, vaan se on maallisten ja sosialismilta haiskahtavien marginaali-lobbyjen temmellyskenttää. Se on jo ajat sitten kieltänyt oman oppinsa keskeiset perusteet vain nuollakseen "suvaitsevaisten" ahteria.

Toisaalta tahattoman huumorin ystäville homohypetyksessä on ollut jotain hyvääkin. Homojen palvonta on saanut koomisia piirteitä, kun seksuaalivähemmistöt ovat alkaneet jo itsekin uskoa olevansa jotain ihmeellistä neo-aristokratiaa (sic!), muka hienostuneempaa ja parempaa väkejä, jota hyväkkäät normiheterot sitten liehittelevät indikoidakseen kuvittelemaansa erinomaisuuttaan.***************** *********************** *************************


Entä mitäs hypnotisoivasta propagandakoneesta tulee tänään?TV 1, 16.6.2014. klo 19.00, Historia: Saksa vuonna 1937 *UUSINTA*

Kesällä 1937 amerikkalainen Julien Bryan sai erikoisluvan matkustaa Kolmanteen valtakuntaan ja kuvata siellä näkemäänsä. Filmille tallentui myös materiaalia, jota isännät eivät olisi halunneet muun maailman näkevän. (U) HD 

Luuliko jo joku, että Yle olisi unohtanut aina niin hyödylliset natsit? Ehei, jos ei uutta matskua ole hätiin, turvaudutaan vanhaan.


TV 2, 16.6.2014, klo 22.10, Nuoren prostitioidun päiväkirja

Hanna, hyvän ruotsalaisperheen tytär, ryhtyi 15-vuotiaana myymään seksiä. Seksin ostaminen alaikäisiltä on rikos, mutta monet selviävät siitä tuomiotta tai päiväsakoilla. Hannan asiakkaat eivät ikää kyselleet. HD


Ruotsalaisella pieteetillä, ruotsalaisella hulluudella, kohti tährähtäneempää maailmaa uhri-fetisismin voimalla.YLE Teema, 15.7.2014, klo 21.00, Historia: Amerikan vaikuttajanaiset


3/3. Uusi suunta. Työpaikoilla naiset tavoittelivat myös tasa-arvoa, mutta uran eteneminen saattoi katketa lasikattoon. Millaisia ominaisuuksia kaikesta huolimatta johtajaksi päässeeltä naisvaikuttajalta vaaditaan.


Se, että ihan kaikki kiipijänaiset eivät pääsekään miesten perustamien firmojen huippupaikoille sen perusteella että ovat upeita naisia, on tietylle kansanosalle valtava ongelma. Kamala kuvittellinen lasikatto, joka suorastaan kirkuu kosmista epäoikeudenmukaisuutta. Sen sijaan suurelle enemmistölle naisia on olemassa aina turvana lasilattia, jos sattuvat putoamaan yhteiskunnasta. Miehille tätä lasilattiaa ei ole, mutta eihän sellainen luusereille kuulukaan. Jotain rajaa tasa-arvossakin! 

Miksi feminismi on huijausta? Tässä mainio parin minuutin video.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti