torstai 9. elokuuta 2018

KANSANVIHOLLISET TEILLÄ ON AINA KESKUUDESSANNE


Joskus sitä toivoo, että kun tietyistä tuhoisista virkamiehistä ja -naisista ei ole vähään aikaan kuulunut julkisuudessa mitään, he ovat joko jääneet eläkkeelle tai poistuneet lopullisesti keskuudestamme. Esimerkiksi kansallismielisten urkintaa aikoinaan kiristänyt Suojelupoliisin päällikkö Seppo Nevala (sos. dem.) poistui potkut saatuaan oman käden kautta vuonna 2008 ja hieman myöhemmin verorikosten vuoksi hyllytetty poliisiylijohtaja Markku Salminen ymmärsi myös rikostensa vakavuuden ja "kuoli epäselvissä olosuhteissa"

Valitettavasti ison kaliiperin kansanvihollisia ei samanlainen kosminen oikeudenmukaisuus useinkaan tavoita kuten on laita Vantaan nykyisen kaupunginjohtajan ja presidentti Tarja Halosen suosikki Ritva Viljasen (sos. dem.) kohdalla. Ymmärtämättä vielä tekojensa vakavuutta on todennäköistä, että oikeus toteutuu aikanaan vasta kansantuomioistuimessa. Sinne tulee kuulumaan myös maamme ensimmäisenä vähemmistövaltuutettuna vuosina 2002–2007 toiminut Mikko Puumalainen, jonka moni on luullut jo kadonneen tuholaistöistään, koska häntä ei ole enää nähty pitkään aikaan median mielipideautomaattina.

Suomalaisten kannalta on ikävää, että hän näyttää olevan tuoreen Ylen uutisen 
Oikeuskanslerinvirasto pitää hallituksen esitystä kansalaisuuden menettämisestä monin paikoin ongelmallisena perusteella hyvissä sielun ja ruumiin voimissa. Nykyään apulaisoikeuskansleriksi kiivennyt Puumalainen paljastaa uutisjutun lausunnoillaan olevansa se sama suomalaisvihamielinen mädättäjä kuin 2000-luvun alussa, tosin sillä erotuksella, että nykyään tällä puna-troijalaisella on enemmän vaikutusvaltaa kuin aiemmin.

Puumalaista  ei edelleenkään kiinnosta enemmistönä olevien todellisten suomalaisten asiat, vaan hän pitää heitä lähinnä kuhnureina, joiden ainoa tehtävä on elättää ja paapoa kehitysmaista tunkeutuneita kunniakansalaisia. Siksi hänen suurin huolensa kansalaisuuden menettämistä koskevassa uudessa lakiesityksessä on se, miten se vaikuttaa täällä jo kansalaisuuden saaneisiin terroristisiin ulkoeurooppalaisiin:
– Uudistuksen olennaisin muutos ei ole se, että kansalaisuuden menettämisen jälkeen ei voi enää äänestää vaaleista. Sitäkin merkittävämpää on, että ihminen voidaan karkottaa maasta eikä kansalaisuus suojaisi häntä enää tältä. Siinä pitäisi esimerkiksi määritellä tarkemmin sitä, miten kansalaisuuden menettäminen vaikuttaisi karkottamiseen.
Kansalaisuuden peruuttaminen muukalaisterroristeilta ja niiltä etnisiltä suomalaisilta, jotka ovat syyllistyneet maanpetos- ja valtiopetosrikoksiin, kuulostaa järkeen käyvältä toimenpiteeltä. Oikeudenmukaisessa Suomessa kansalaisuuden menettäisi isänmaan edun vastaisuuden vuoksi moni poliitikko ja virkamies, mutta uudella lailla tuskin viitataan heihin. Foliohatulle ei ole tarvetta kun spekuloidaan todennäköisyyttä, jossa tulevaisuuden federalistisessa EU:ssa valtiopetoksiksi katsotaan maahanmuuttokriittisyys, etnonationalismin julistaminen, heteronormatiivisten perhearvojen puolustaminen ja EU-vastaisuus. 


                                                         *************************


Yle hehkuttaa jälleen mustien aisankannattajana toimivaa näyttelijä Jasper Pääkköstä uutisessa Spike Leen leffan rasisti Jasper Pääkkönen: USA:ssa olin mustien koulukaverieni mukaan erilainen valkoinen, koska en ymmärrä ihonväriä. Toimittaja Janne Sundqvistin kyhäämä juttu on kuin suoraan lukioaineesta, jossa pyrkyrioppilas toistaa kaikki yksisilmäiset "valkoisen syyllisyyden" kliseet, joita opettajat ovat ideologisessa vimmassaan kaataneet oppilaiden kurkusta alas. 

Amerikan nykytilanteen tuntien ja maailman rasismitilastot tiedostaen uutinen sivuuttaa faktat täysin ja kuvaa mustat pelkkinä rasismin uhreina, joiden omaa etnosentrisyyttä ei nähdä ongelmana. Mutta kun halutaan mitata tilastollisesti värinäköä korostavaa rotuväkivaltaa ja raiskauksia, niin juuri mustat syyllistyvät niihin moninkertaisesti enemmän kuin valkoiset tai aasialaiset, mutta tämä ei häiritse toimittajan toistamaa valheellista narraatiota. 

Pelkästään mustien etua ajava ohjaaja Spike Lee selittää "rasismin" viiden sentin keittiöpsykologialla sanomalla haastattelussa, että rasismi kumpuaa epävarmuudesta ja "siitä, että etsii toisesta ihmisestä syytä sille, miksi itsellä ei mene niin hyvin kuin voisi mennä". Lisäksi hän väittää, että nimenomaan rasistit (Spike Leelle vain valkoiset voivat olla rasisteja, joka on jo sinällään rasistinen olettamus) uskovat, että kaikki ihmiset eivät ole lähtökohtaisesti tasa-arvoisia, vaikka jokainen maan pinnalla oleva ihminen ymmärtää saman tosiasian, kunhan vain lopettaa teeskentelynsä sosiaalisista syistä. Ainoa keino vähentää ihmisyhteisöjen luonnolliseen suojajärjestelmään kuuluvaa "rasismia" on olla rakentamatta  monikulttuurisia yhteiskuntia, joissa pakkotuotettu diversiteetti luo väistämättä etnistä kilpailua ja siten "rasismia". Jostain syystä tämä antirasismi ei kelpaa valkoisista riippuville mustille ja länsimaiden rasisminvastaisille liberaaleille.

Syy, miksi Yle jankuttaa ties monennettako kertaa uudesta Spike Leen elokuvasta, on siinä, että näin se pääsee jälleen märehtimään rasismia, jolla voidaan syyllistää valkoisia. Toisaalta kun katsoo mustan väestönosan nykytemmellystä länsimaissa, on vaikea arvioida keneen tällainen yksipuolisen läpinäkyvä vihapropaganda enää vakavassa mielessä uppoaa. Yle Watch kirjoitti Pääkkösen ja Spike Leen samaisesta elokuvasta BlacKkKlansman viimeksi tämän vuoden toukokuussa:
On selvää, että tehdäkseen uraa juutalaisten hallitsemassa vasemmistoliberaalissa Hollywoodissa näyttelijän täytyy omaksua tuon propagandatehtaan länsimaista tuhoa edistävät epäarvot. Tämä tuskin tuottaa vaikeuksia elokuvateollisuuden muotiaatteita kannattavalle Pääkköselle, joka on aiemmin esittänyt mm. olkiukkoamaista karikatyyriä natsiskinheadista surkuhupaisassa propagandapläjäyksessä Leijonasydän.  
Ylen toisessa uutisjutussa Jasper Pääkkönen roolistaan Spike Leen elokuvassa: Jos joku olisi sanonut vuosi sitten missä olen nyt, olisin pitänyt harhaisena "näyttelijäsankarimme" ylistää mustaa elokuvaohjaajaa, joka ei olisi mitään ilman liberaalijuutalaisten elokuvamogulien hyväksyntää. Pääkkönen pitää mustien etua ajavaa etnosentristä "kansalaisoikeustaistelijaa" lähes pyhimyksenä, vaikka tämä on ohjannut häpeämättömän propagandaelokuvan rotuseparatisti Malcolm X:stä.

                                                         *************************

Näyttelijä Jasper Pääkköstä käsitellyt uutisraportti ei olisi ollut mitään, ellei siinä olisi syytetty (valkoisesta) "rasismista" myös Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia. Jutussa kun mainitaan, että ohjaaja Spike Lee "on syyttänyt presidentti Donald Trumpia ovien avaamisesta rasistisille mielipiteille". 

Samaa katteetonta Trump-demonisointia löytyy viikon vanhasta Ylen verkkosivujen uutisesta Trump nimitti amerikkalaisia miljardöörejä "globalisteiksi" – tiesitkö, että sanaa käytetään juutalaisvastaisena herjana? Vaikka uutisessa myönnetään, että käytännössä Trumpin hallinto on vaikutusvaltaisten juutalaisten miehittämä, toimittaja Anna Saraste syyttää presidenttiä silti antisemiitiksi. Sarasteen mielestä maailmanpolitiikan ja talouden harmaiden eminenssien juutalaisuutta ei saisi mainita julkisuudessa. Hän menee pahamaineisten sionistien kanssa jopa niin pitkälle, että jo globalisteista puhuminen on antisemitismiä, sillä se tuo esiin totuuden, jota ei saisi sanoa kansalle ääneen. Ennalta arvattavia olkiukkoja (mm. Siionin viisaiden pöytäkirjat ym.) ja liberaaleja puolivalheita (Median vääristelemä Trumpin kommentti "persläpimaista") tekstissään viljelevä toimittaja kirjoittaa:
Talking Points Memo -sivusto kertoo, että Trumpin kampanjan viimeinen televisiomainos esitteli hänen vastustajinaan neljä yhdysvaltalaista, joista kolme on juutalaisia: suursijoittaja George Soros, Goldman Sachsin puheenjohtaja Lloyd Blankfein ja Yhdysvaltain keskuspankin silloinen johtaja Janet Yellen. Neljäs vastustaja oli hänen vastaehdokkaansa Hillary Clinton.
Onko se realismia vai antisemitismiä, että Trump luetteli ääneen hänen ankarimmat ja vaikutusvaltaisimmat vastustajansa? Ei kai se voi olla Trumpin vika, että he "sattuvat olemaan" juutalaisia, mutta toimittaja saa jotenkin myös tämän väännettyä istuvaa presidenttiä vastaan. Tällaisia "uutisia" lukiessa tulee mieleen, että Yleltä ja länsimaiselta valtamedialta ylipäätään alkaa olla Trumpin suhteen paukut lopussa.


                                                         *************************


Yle TV1, torstai 9.8.2018 klo 22:40, Ulkolinja: Ruotsin uusi pakolaispolitiikka 

Ruotsi tunnettiin pitkään liberaalista suhtautumisesta maahanmuuttajiin. Vuoden 2015 pakolaiskriisi sai kuitenkin myös Ruotsin tiukentamaan pakolaispolitiikkaansa. Miten näin kävi? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi

Liian myöhään, ja liian vähän. Länsinaapurimme ei voi selviytyä enää kuin puhdistavalla verellä ja raudalla tai taantua afrikkalaiseksi "persläpimaaksi" (kuten Trump asian väitetysti ilmaisi), josta kaikki haluavat pois. Kummatkin ovat huonoja vaihtoehtoja, mutta "liberaalit" tämän sulatusuuni-sopan ovat keittäneet, joten pistelkööt nyt sitä poskeensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti