maanantai 27. elokuuta 2018

YLEN TOIMITTAJAT TUNKEVAT TRUMP-VASTAISUUTTA LÄHES KAIKKEEN UUTISOINTIIN

Kukservatiivi John McCain oli demokraattipuolueen
suosikki. 

Sampo Vaarakallio, Pirkko Pöntinen, Mika Mäkeläinen, Paula Vilén, Petri Burtsov, Minna Pärssinen, Tapani Hannikainen, Antti Kuronen....he ovat Yhdysvalloista kirjoittavia tuttuja Ylen toimittajanimiä, jotka ovat jaksaneet itkeä päivittäin Donald Trumpin presidenttikautta. Iloisen toivekkaina heidän naamansa ovat loistaneet vain silloin kun Yhdysvaltain Venäjä-tutkinnan erikoissyyttäjä Robert Mueller on julistanut ties monennettako kertaa "Trumpin kytköksistä Venäjään". Mitään konkreettista ja oikeasti Trumpin asemaa horjuttavaa materiaalia "vaalien manipuloimisesta" ei ole, mutta Ylen toimittajat haluavat tästä huolimatta toistaa Yhdysvaltain demokraattipuoluetta tukevan amerikkalaismedian tarkoitushakuisia vihjailuja. 

On hyvä pitää mielessä, että Donald Trumpin oltua vallassa vasta muutamia kuukausia Ylen toimittajat ennustelivat toivekkaana, että istuvan presidentin kausi ei kestä vuottakaan. Tällä hetkellä Trump on ollut presidenttinä yli puolitoista vuotta, eikä  näkyvissä ole mitään sellaista, jolla hänet voitaisiin syöstä vallasta edes korruptoineen Syvän valtion kampanjoinnin avulla. Silti näemme lähes joka ilta Ylen tv-uutisissa Sampo Vaarakallion, Mika Mäkeläisen tai Paula Vilénin kertovan itsevarmoina, kuinka juuri nyt uusimmat "paljastukset" tekevän lopun Trumpin presidenttiydestä. Tätä mantraa he ovat hokeneet lähes sanasta sanaan kuukaudesta toiseen, mutta edelleen Trump istuu tukevasti USA:n ykkösmiehen pallilla.

Donald Trump on kaukana ihanteellisesta Yhdysvaltain presidentistä ja hänen tiedetään oleva vahvasti sionististen sotahaukkojen otteessa varsinkin Syyrian ja Iranin kysymyksissä. Silti miehessä on pakko olla jotain hyvää, koska kaikenkarvaiset kansanviholliset ja nilkkiliberaalit häntä niin verisesti vihaavat.

Ei ole mikään salaisuus, että Suomessa suurin osa valtamedian toimittajista liputtaa avoimesti Yhdysvaltojen itärannikon liberaalieliitin Trump-vastaisen narraation puolesta. Joskus se saa myös koomisia piirteitä, sillä eräät Ylen toimittajat kuten Italiassa vaikuttava Petri Burtsov, ovat ottaneet presidentti Trumpin persoonan ja politiikan suorastaan henkilökohtaisesti. Tästä kertoo verkkolehti Suomen Uutiset tuoreehkossa jutussaan Ylelle Trump-uutisia tekevä toimittaja haistattaa Trumpille v***ua, vaatii pitämään turpansa kiinni Jutussa kerrotaan muun muassa, että Burtsov oli eräässä twiitissään kirjaimellisesti huutanut presidentille, että tällä ei saisi olla oikeutta puolustautua demokraattien masinoimia syytteitä vastaan. Burtsovin räikeän puolueellista asennetta ja lapsellista kiukuttelua ei voi pitää missään suhteessa ammattimaisen toimittajan käytöksenä, mutta näköjään Ylen lastentarhassa tämäkin sallittaan, jos markkinoi oikeaoppista agendaa.

Siinä missä Yle tyrmää kaiken mitä Trump sanoo ja tekee, tämän vihollisista sitä vastoin leivotaan valtiollisia suurmiehiä, vaikka näiden kädet ovat veren tahraamia. Viimeisin esimerkki tästä on Ylen verkkosivujen mielipideuutinen Sotasankari, poliittinen peluri ja Trumpin arvostelija – republikaanisenaattori John McCain sai uransa aikana useita eri nimityksiä. Toimittaja Katriina Törylän ylistyspuheessa edesmenneen sotahaukan rikolliset teot halutaan pestä valkoisiksi vain siksi, että tämä sattui olemaan demokraattien aisankannattaja ja oman puolueensa pettänyt Trumpin vihollinen.

Vielä alemmas John McCainin palvonnassa sortuu kukapa muu kuin Ylen satusetä Mika Mäkeläinen. Hänen  mitään  häpeämättömän röyhkeä muistopuheensa Yhdysvalloissa on nyt yksi ääni vähemmän muistuttamassa, ettei keisarilla ole vaatteita paljastaa, kuinka toimittajalla on pokeria esittää sionistinen sodanlietsoja "harvinaisen suoraselkäisenä poliitikkona". Varsinainen Chutzpah kuullaan jutun lopussa, jossa Mäkeläinen julistaa amerikkalaiset lukuisiin turhiin sotiin kieroudella houkutelleen McCainin totuuden puhujaksi ja Trumpin valehtelijaksi.
Kun vertaa McCainin luonnetta istuvaan presidenttiin, vastakohta on jäätävä. Valkoista taloa isännöi nyt itsekeskeinen omaa etuaan ajava valehtelija. Ilmankos McCain laukoi suorat sanat presidentistään. Hänen kuolemansa jälkeen Yhdysvalloissa on yksi ääni vähemmän muistuttamassa, ettei keisarilla ole vaatteita.
Tosiaan, John McCain oli hieno mies, mikäli on uskominen demokraattipuoluetta lipovaa Mäkeläistästä. Jos jätämme toimittajan mustan valkoiseksi värjäävän retoriikan sikseen, mitä oikeastaan tiedämme tästä "amerikkalaisesta patriootista"? Ainakin sen, että post-trotskilaisena neokonservatiivina McCain halusi levittää pommein amerikkalaista elämäntapaa ja "demokratiaa" maihin, jotka vastustivat Yhdysvaltain imperialismia. Artikkelissa A Complete History Of John McCain Calling For War Around The World listataan niitä maita, joiden sotiiin ja konflikteihin McCain vaikutti vehkeilevällä politiikkallaan. Lista on melkoinen: Afganistan, Irak, Syyria, Libya, Länsi- ja Keski-Afrikka, Iran, Bosnia, Kosovo, Ukraina, Pohjois-Korea ja Kiina.

Neokonservatiivina McCain oli myös kivenkova sionisti ja aina valmis puolustamaan Israelin etua, vaikka se olisi ollut Yhdysvaltojen syvimpiä intressejä vastaan. Sisäpoliittisesti McCain oli toimittaja Mäkeläisen linjoilla eli hän kannatti avoimia rajoja ja edisti rodunsekoitusta. Tämä näkyi myös McCainin perhepiirissä, sillä h
änen poikansa John Sidney McCain avioitui mustan Renee McCainin kanssa.

McCainin kansansuosion taustalla oli tarina hänen sotasankaruudestaan, sillä hän oli viisi vuotta sotavankina Vietnamissa. Väitteet häneen kohdistuneesta kidutuksesta ovat vahvistamattomia, ja monet amerikkalaiset sotavangit ovat kritisoineet häntä siitä, että vaatimuksillaan McCain esti sotavankien palauttaumisen Yhdysvaltoihin. Monet Vietnamin sodan veteraanit sanovat tämän johtuneen siitä, että vankien vapauttaminen olisi paljastanut totuuden hänen tarinoistaan.

Huumoria unohtamatta, jos Ylen uutiset olisivat inhorealistisen rehellisiä, saisimme lukea Daily Stormerin kaltaista öyhötystä McCainin kuolemasta. Hirtehisessä jutussa Evil Communist Collaborator, TRAITOR and Suspected Boy-Fucker John McCain Finally DEAD! on puolet enemmän totuutta kuin Mäkeläisen vuodatuksessa. Siinä esitetyt väitteet saavat satusetä Mäkeläisen näyttämään siltä kuin hänellä ei olisi päällään vaatteita lainkaan.

3 kommenttia:

 1. Kirjoitat Trumpia, että "tiedetään oleva vahvasti sionististen sotahaukkojen otteessa varsinkin Syyrian ja Iranin kysymyksissä."

  Onko myös Saudit sionististen sotahaukkojen ohjauksessa? Ilmeisesti kannata EU:tai joka edustaa vastakkaista kantaa kuin USA Israel ja Saudit.

  Olen aiemminkin ihmetellyt miten vähän löydät kritiikkiä EU:n ulkopolitiikasta kun taas Israel on väärässä kaikessa ja jos tulee sen alueellisia pyrkimyksiä on sionististen käsikassara.

  Foliopaperia voi rapistella mutta se rapsuttaa kaiken asiallisen kritiikin uskottavuuden jota kirjoituksessa muuten on kiitettävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YW on suomalaisen blogosfäärin yksi EU-kriittisimmistä blogeista. Ainoastaan Markku Siiran -blogissa taitaa olla enemmän EU-vastaisuutta. Ja päinvastoin kuin tuossa heittelet, anti-eurooppalainen EU on itse asiassa USA:ta hyödyttävä globalistinen ja antinationalistinen projekti.

   https://markkusiira.blogspot.com/2019/03/euroopan-unioni-vain-valivaihe-ennen.html

   Poista
 2. Mc Cain hävisi vähintään kaksi sotaa. Vietnamin sodassa sankaroitui vankina, mutta hävisi. Murskatappio kotimaansa taisteluissa kruunasi hänet sotaisaksi looseriksi, POTUSille rätkyttäväksi puudeliksi.

  VastaaPoista