keskiviikko 2. toukokuuta 2018

YLEN PUNAISET VAPPUTUNNELMAT

Globalistien puudelit riehuivat Pariisissa, koska eivät saaneet
tarpeeksi kaljarahaa.

Vappu vierähti Suomessa rauhallisissa merkeissä ellei lasketa pari päivää aiemmin sattunutta ampumavälikohtausta Lempäälässä, jossa poliisin ampumalla taltuttama "suomalais-englantilainen" mies menehtyi. Toisin kuin Ylen uutiset antaa ymmärtää, kyseessä ei ollut brittiläinen gentlemanni vaan negroidi Karibian saarilta. Koska aggressiivisen lyhytpinnaisesti käyttäynyt mies oli musta, sen kertomatta jättäminen leimaa tarpeettomasti valkoiset englantilaiset väkivaltarikollisiksi. Turha kuitenkaan pidättää hengitystä sen puolesta, että Yle pyytäisi anteeksi valheellisen stereotypian levittämistä.

Vappupäivänä pidettiin jälleen paljon poliittisia puheita, joista äänekkäimmät kuultiin odotetusti vasemmistolaisilta puolueilta. Uutisjutussa Yle seurasi vappupuheita: "Nyt riittää", julisti Li Andersson Rautatientorilla, Terho ja Soini varoittivat sosialismista löytyy pähkinänkuoressa puoluejohtajien sanomiset. Li Andersson saarnasi jälleen uusbolshevismia vaatimalla lisää valtion kiintiöimää tasa-arvoa naisille. Li:tä äänestäneet nuoret elämäntapapummit ja apurahakapinalliset olivat varmasti tyytyväisiä tämän puheeseen, lupasihan hän taas vastiikketonta taivaan mannaa. Globaalikapitalistien kriitiikiä kuultiin sen sen sijaan yllättävän vähän.

Ranskassa Li Anderssonin hengenheimolaiset saivat sentään perseensä ylös mukavista kunnan kustantamista asunnoistaan ja yltyivät riehumaan oikein kunnolla, josta kertoo Ylen uutinen Pariisin vappumarssi muuttui mellakaksi – 102 ihmistä yhä poliisin huostassa. Surkuhupaisaa punaisen roskaväen "kapitalismin vastaisessa" öyhötyksessä on se, että he ovat viime kädessä samassa rintamassa George Sorosin kaltaisten öky
rikkaiden globalistien kanssa, jotka vaativat rajoja auki Afrikan ja Aasian vapaamatkustajille. Kauas on tultu vuosituhannen vaihteen vastaisista suurmielenosoituksista, joissa äärivasemmisto vastusti globalismia.

Eräs kansallismielinen kansalaisaktivisti totesi sosiaalisessa mediassa osuvasti, että äärivasemmistolaisen  kapitalismin vastustaminen taustalla on vain halu varastaa pääomasta, jotta anarkomarko pääsee ansaitsematta nauttimaan omassa kuplassaan vapaasta elämästä laiskotellen ja taiteillen nykytaidetöherryksiä, rämpytellen krustipunkkia ja hengaillen halvan viinin kera kaveriporukoissa. Ahneuden kasvaessa he lienevät kyllästyneet halpaan viiniin ja vaativat nyt osaa porvarin tuloista, jotta voisivat jatkaa "kapinallista" puuhastelua ja siipeilyä. Juuri hedonistiseen itsekkyyteen rappeutuneet vasemmistolaiset ovat globalistien parhaita ystäviä, joita voidaan tarvittaessa lahjoa vielä lisää ja tekemään hyödyllisen idiootin työ nationalismia vastaan.                                                              ***********************


Yle Radio 1, keskiviikko 2.5.2018 klo 12.10, Naisia huipulla: Ritva Viljanen 


Vantaan kaupunginjohtajalla Ritva Viljasella oli jo opiskeluaikana selkeänä päämääränä työ julkishallinnossa. Kun hän aloitti työuransa nuorena juristina valtiovarainministeriössä, elettiin vauraita vuosia. Virkamieskunta kasvoi ja oli varaa toteuttaa uudistuksia. Sitten tuli lama ja leikkauslistat, jotka ovat edelleen arkea hänen työssään. Säästötalkoista huolimatta ja 36. vuoden virkauran jälkeen Viljanen on innostunut hallinnosta ja haluaa kehittää kansalaisten palveluja. Naisia huipulla -sarjassa Ritva Viljanen kertoo, millaista on johtaminen julkishallinnossa. Toimittajana Anna-Liisa Haavikko.Presidentti Tarja Halosen poliittisena lemmikkinä ja fanaattisena Guggenheim-museohankkeen kannattajana tunnetusta Ritva Viljasesta tuli tänään Yle Radio 1:ssä kolme varttia kestänyt haastatteluohjelma. Naisia huipulla -sarjan jaksoon haastateltu Viljanen toimii tätä nykyä Vantaan kaupunginjohtajana, mikä ei ole yllätys, sillä kaikki viisi edellistä johtajaa olivat myös demareita. 

Kansallismielisille Viljanen on tullut tutuksi poliittisesti korrektin sensuurin kannattajana ja suomalaisvihamielisen monikulttuurisuuden edistäjänä. Viljasen toimet virkamiesuralla ovat olleet niin raskauttavia, että monet pitävät häntä suoranaisena kansanvihollisena. Ohjemassa kävi selväksi, että juuri Viljaseen personoituu poliittisen virkamieskunnan vaalikausien yli jatkuva näkymätön valta, jota voi pitää suomalaisena versiona amerikkalaisesta Syvästä valtiosta (Deep state). 

Ohjelmassa paljastui sekin, että juuri Viljanen oli toinen juristeista, joka pääsi määrittelemään vuosituhannen vaihteessa tehdyn perustuslakiuudistuksen sisällön. Demarijuristit kuten Ritva Viljanen toivat uuteen perustuslakiin universaalikommunistisen yhdenvertaisuustulkinnan, joka takaa ilman Suomen kansalaisuutta maassa oleville samat oikeudet ja tulonsiirrot kuin maan kansalaisille. Tätä jos mitä voi pitää jo valtiopetoksena.

                                                              ***********************


Yle TV1, keskiviikko 2.5.2018 klo 20:00 Laulu sisällissodasta 


Osa 1/3. Alku: Karri "Paleface" Miettinen lähtee tutkimaan Suomen sisällissodan syitä. Millainen laulu sodasta pitäisi tänä päivänä laulaa? Karri aloittaa biisin teon. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kun jatketaan puhumista kansanvihollisista, silloin ei voida ohittaa duunaria näyttelevää pankkiirin poika Karri "Paleface" Miettistä. Hän sopiikin Laulu sisällisodasta -sarjaan mainiosti, koska ohjelma on osa Ylen narraatiota, jossa vapaussodan voittajia olivat loppujen lopuksi punaiset, koska heillä on eniten uhripääomaa.

Ylessä koko vapaussodan muistelu on keskittynyt merkillisellä tavalla vain sodan lopputuloksena syntyneisiin vankileireihin eikä siihen, että sosiaalidemokraatit aloittivat yhdessä neuvostobolsevikkien kanssa petoksellisen punakapinan.

Suorasanaisuudestaan tunnettu Mikko Ellilä kertoo punaporvari Palefacen viimeaikaisista edesottamuksista sosiaalisessa mediassa:

Paleface on tehnyt Suomen sisällissodasta kertovan hiphop-videon, jolla esiintyy useita somaleita, ikään kuin Suomessa olisi ollut somaleita sata vuotta sitten. Äijällä itsellään on päällä paita, jossa on Espanjan sisällissodan punaisten iskulause No pasaran. Vieläkö joku idiootti yrittää väittää, että ei ole olemassa mitään kulttuurimarxismia?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti