maanantai 20. elokuuta 2018

TURUSSA MARSSITTIIN ISLAMISTITERRORISMIA VASTAAN JA SEN PUOLESTA

PVL marssi Turussa 18.8. sananvapauden puolesta
islamistiterrorismia vastaan

Vuosi sitten Suomessa tapahtui jotain sellaista, jota ei olisi pitänyt tapahtua. Meillähän monikulttuuri toimii, kotoutuminen sujuu ja terrorismin syntymistä ehkäistään tehokkaasti. Punavihreiden johdolla näitä hyvän yön satuja on kerrottu vuosikausia demariäänestäjille, Kepun arvopohjallisille ja Kokoomuksen aisankannattajille kunnes herättiin kylmään suihkuun 18.8.2017, jolloin marokkolainen ISIS-sympatisoija murhasi terroristisessa tarkoituksessa Turun ydinkeskustassa veitsellä kaksi naista ja haavoitti vakavasti kahdeksaa muuta. Iskun tekijä, vuonna 1994 syntynyt Abderrahman Bouanane, oli saapunut Suomeen turvapaikanhakijana keväällä 2016. Virallisen Suomen hiekalle rakennettu unelma monikulttuurista, kotoutumisesta ja terrorismin ennaltaehkäisystä romahti muutamassa minuutissa.  Hyväuskoisinkin maailmankyläunelmoija havahtui edes hetkeksi siihen, mitä siloitellun pinnan alla oli kytenyt jo pitkään. 

Vuotta myöhemmin valtamedia ja etnomasokistit olivat jo ehtineet rakentaa uuden hiekkalinnan, jonka hatariin perustuksiin he uskovat vielä sokeammin kuin terrori-iskua edeltävänä aikana. Terrorismin vuosipäivän aattona kuultiin lukuisissa valtavirran tiedotusvälineissä ne samat pitkin vuotta kuullut latteudet "yhteisestä arvopohjasta", jossa tärkeintä on tuomita suomalaisten kuviteltu "rasismi" eikä laittoman maahanmuuton mukanaan tuoma uskonnollis-etninen väkivalta. 

Jos hallitseva nomenklatuura olisi havahtunut tahallisesta ymmärtämättömyyden tilastaan, se olisi paneutunut kansalaisten esittämiin huoliin ja alkanut puhua ongelmista niiden oikeilla nimillä. Ikävä kyllä, meillä ei ole kansan etua ajavaa vastuullista poliittista johtoa, jonka vuoksi ainoat lainmuutokset tehtiin sitä kansanosaa vastaan, joka vastustaa laitonta pakolaissiirtolaisuutta ja siihen kytkeytyvää islamistiterrorismia. Koska petoksellinen ja pelkurillinen poliittinen johto ei halua puuttua eurooppalaisen nykyterrorismin keskeisimpään mahdollistajaan, islamilaisten maiden siirtolaisinvaasioon, me tulemme vääjäämättä kokemaan saman kuin Ranska ja Ruotsi, joissa autojen polttaminen ja uskonnollinen terrorismi ovat arkipäivää.

Seurauksista piittaamattomalle maahanmuuttohulluudelle ei ole loppua näkyvissä, sillä joitain päiviä ennen terrori-iskun vuosipäivää Turun valtuustoryhmät Perussuomalaisia lukuunottamatta teki härskin suomalaisvihamielisen eli "rasisminvastaisen" julkilausuman. Valtapuolueiden suurin huoli terrortiteon muistopäivän aattona ei siis ollut islamistiterrorismi ja sen mahdollistava maahanmuuttoinvaasio, vaan suomalaisten terveet itsepuolustusreaktiot sairasta kehitystä vastaan.

Traagisen Turun tapahtuman muistopäivänä media, poliitikot ja heidän äärivasemmistolaiset yhteistoimintahenkilönsä projisoivat oman syyllisyytensä tuttuun tapaan "äärioikeistoon", jolla ei ollut mitään tekemistä terroriteon ja siihen vaikuttaneiden syiden kanssa. Moraaliposeeraukseen antoi mahdollisuuden Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen (PVL) yli 300 osallistujaa vetänyt mielenosoitus, joka lähti liikkeelle lauantaina puolen päivän jälkeen Puutorilta. Järjestön oman tiedotteen mukaan mielenosoituksen tarkoitus on vastustaa Poliisihallituksen masinoimaa hanketta kieltää PVL ja muistuttaa valtiovallan harjoittaman politiikan vaikutuksesta Turun terrori-iskuun. Mielensoitustapahtuman voi katsoa kokonaisuudessaan täältä.

Ylen verkkosivujen mielipideuutisessa Sadat marssivat Vastarintaliikkeen kulkueessa Turussa, vastamielenosoituksessa tuhat – Uusnatsien päälle heitettiin hedelmiä asenteellisuutta ei edes pyritä peittämään. Jutussa ei kerrota sanallakaan miksi PVL mielenosoitusmarssinsa piti, mutta sen sijaan Ylen sympatisoimille vastamielenosoittajille annettiin mahdollisuus levittää propagandaansa, jossa marginaaliset äärivasemmiston totalitaristit teeskentelevät olevansa kansanvallan puolestapuhujia. Huomionarvoista on myös se, että Ylen tv-uutiset ei halunnut näyttää katsojille PVL:n ryhdikästä marssirivistöä, vaan kuvaaja zoomasi ainoastaan punabandiittien isoa punaista banderollia.

Oma lukunsa uutisessa oli jälleen kerran osallistujamäärillä venkoilu. Poliisi julkisti tarkistamatta vasemmistöhäiriköiden itsensä antaman luvun, joka oli muka "yli tuhat". Vastaavasti valtamedian  faktantarkastajia tällaisen valheen oikominen ei kiinnostanut, marssitiinhan siellä pyhä Lenin sentään hyvän asian puolesta! Tätä samaa numeroihin fiksaantunutta valhetta toisti Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson eilisessä somepäivityksessään. Siinä hän vähättelee tietoisesti PVL:n marssin osallistujamäärää ja toistaa vastamielenosoittajista annetun liioitellun lukumäärän:

"150-200 uusnatsia on tänään marssinut Turun kaduilla. Se on pelottavaa ja surullista, erityisesti kaupungissa, joka on tunnettu monikielisyydestään ja joka on monien eri taustoista tulevien ja eri uskontokuntiin kuuluvien ihmisten koti. Kenenkään ei pitäisi joutua kokemaan turvattomuutta tai pelkoa omassa kotikaupungissaan. Vielä surullisempaa on, että uusnatsit valitsivat marssia Turun puukotusiskun vuosipäivänä. En voi keksiä huonompaa tapaa kunnioittaa iskussa kuolleiden ja loukkaantuneiden muistoa, kuin väkivallan ja fasismin ihannointi. Onneksi turkulaiset osoittivat, että ihmisten enemmistö on rauhan ja kaikkien yhtäläisten ihmisoikeuksien puolesta. Yli tuhat turkulaista marssi uusnatsien vastaisessa mielenosoituksessa näyttämässä, että pelolle ei anneta tilaa. Mielenosoituksessa puhui myös puukotusiskussa loukkaantunut henkilö, joka auttoi uhreja yrittämällä saada tekijää kiinni. Mielenosoituksen keskeisin viesti oli, että uhreja ei saa unohtaa. Demokratian, ihmisoikeuksien ja rauhan puolesta marssiminen on tärkeä tapa toimia väkivaltaa ja vihaa vastaan."

Li Anderssonilta jää mainitsematta, että huomattava osa vastaprovokaatioon osallistuneista ei edes ollut "tavallisia turkulaisia", vaan he olivat Helsingistä ja Tampereelta busseilla tulleita anarkistisia ammattimielenosoittajia. Suomalaisvihamielisen järjestelmän hyödyllisinä idiootteina toimivia räyhävasemmistolaisia ei voi parhaalla tahdollakaan kutsua kansanvallan ja rauhan puolesta marssijoiksi. Tämä käy ilmi jo "tolkun kansalaisina" esiintyneistä puhujista, joiden koomisen vainoharhaisissa julistuksissa ajetaan räikeän uuskommunistista agendaa (asian voi tarkistaa YouTube-videon kohdasta 1 h 24 min eteen päin). Jopa Helsingin Sanomat kertoi, kuinka osa "rauhanmarssijoista" haki aktiviisesti väkivaltaisia yhteenottoja hyvässä järjestyksessä kulkeneen PVL:n kulkueen kanssa:
Paikalla ollut HS:n toimittaja Toni Lehtinen vahvistaa, että kulkueessa heitettiin ainakin banaaneita Pohjoismaisen vastarintaliikkeen marssijoiden päälle. Poliisi on ottanut kiinni kymmenen ihmistä mielenilmausten aikana. Kiinniotot perustuivat häiriökäyttäytymiseen, pahoinpitelyihin ja ilkivaltaan. Osa kiinniotetuista on jo vapautettu, mutta osa on edelleen poliisin huostassa.
Samat rikollisesti naamioituneet anarko-kommunistit häiriköivät mölinällään myös hieman myöhemmin alkanutta kansallismielistä 188 kukkavirta -tapahtumaa. Tällä hetkellä on varmistunut, että Suomen Kansa Ensin ry:n puheenjohtaja Marco de Wit ja oululainen kaupunginvaltuutettu Junes Lokka joutuivat äärivasemmistolaisten salakavalien hyökkäysten kohteeksi. Viesti ei jäänyt kenellekään epäselväksi: systemaattisella häiritsemisellä 2000-luvun uuskommunistit haluavat estää heidän kanssaan eri mieltä olevien mielipiteen - ja kokoontumisvapauden. Siksi onkin perin merkillistä, että media kohtelee näitä räyhäräähkiä sikkihansikkain, vaikka Antifan ja muiden uuskommunistien toiminta osoittaa selvästi niiden demokratiaa ja kansalaisyhteiskuntaa halveksuvan totalitaristisen luonteen.

Näille pahantahtoisille vandaaleille on turha antaa ansaitsematonta huomiota, sillä jo pelkkä vilkaisu ulkoiseen habitukseen kertoo heidän olevan suurimmalta osin mentaalitapauksia. Heidän "toimintansa" on refleksinomaista, jossa triggeröidytään ehdollistettuihin politisoituneisiin ärsykkeisiin, joiden avulla saadaan purettua tekopyhää moralismia. 

Suomessa äärivasemmiston friikkiosastojen kuten Varisverkoston puuhastelu on vielä pientä, mutta siinäkin näkyy suuren maailman vaikutus. Suoraa näyttöä siitä, että kauko-ohjatuilta zombeilta vaikuttavat suomalaiset "aktivistit" saisivat taloudellista ja teknistä tukea esimerkiksi globalistikapitalisti George Sorosin organisaatiolta ei ole, vaikka ulkomailla tämä yhteys on varmistettu moneen kertaan

Ovatpa Varisverkoston yhteydet vaikutusvaltaisiin globalisteihin mitkä tahansa, jo nyt tiedetään se, että sen katutoiminta palvelee maamme poliittisen eliitin "arvopohjaa". Antifan kaltaiset järjestöt ovat toden totta Systeemin hyödyllisiä idiootteja, sillä ne suuntaavat kaikella tarmollaan kaunansa perinteisen duunariluokan puolustajia vastaan eivätkä niihin, joilla on oikeasti valtaa. Jälkimarxilaisten internationalistien näkökulmasta kansallismielisten suurin synti on vastustaa poliittisen eliitin projektia muuttaa Suomi muukalaisvyöryn avulla halpatyövoiman paratiisiksi. Jo pelkästään äärivasemmiston propagandaa seuraamalla selviää, että se huoraa suurkapitalisteille, koska myös ison rahan globalistit kannattavat rajatonta maahanmuuttoa, kulutuskeskeistä sateenkaariagendaa ja "rasismin" vastaisuutta.

Nykyvasemmiston katuosastolta puuttuu kokonaan positiivinen visio yhteiskunnasta. Systeemin vahtikoirina anarkomarkot eivät kykene muuhun kuin vastustamaan jotain, yleensä sellaista, jonka he kuvittelevat uhkaavan heidän itsekeskeisiä vapauksiaan, etuoikeuksiaan ja ideologisia päähänpinttymiään. Juuri tämän vuoksi Turussa nähtiin lauantaina irvokas näytös, jossa viitisensataa hyväkästä marssi muukalaisterrorismin jatkumisen puolesta, koska se on heidän mielestään yksi monista hinnoista, joka pitää maksaa, jotta maasta saadaan uuskommunistinen maailmankylä. Tosin he saavat odottaa Suurta unelmaa vielä pitkään, ainakin sen perusteella, mitä kansalaiset ajattelevat häiriköivistä vastamielensoittajista vielä sensuroimattomien valtalehtien kommenttiosastolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti