keskiviikko 7. joulukuuta 2016

SUOMALAISET JUHLISTIVAT SANKOIN JOUKOIN HELSINGISSÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ - VALTAMEDIA TUSKASTUNUT

Osa 612-soihtukulkueesta.

Eilen itsenäisyyspäivänä kolmatta kertaa järjestetty 612-soihtukulkue Helsingin Töölöntorilta Hietaniemen sankarihautausmaalle oli menestys, joka selvästi kismittää suomalaisvihamielistä valtamediaa kuten Yleisradiota. Viime vuonna kulkueeseen osallistui Ylen virallisten tietojen mukaan tuhatkunta ihmistä ja tänä vuonna kulkue oli reilusti yli kolme kertaa pitempi. Poliisi kertoikin pitkään, että soihtukulkueeseen osallistui noin 3000 marssijaa, vaikka samaan aikaan vasemmistomediat kuten Kansan Uutiset yritti harmistuneena vähätellä määrää puhumalla "700-1200 osallistujasta". Tällaisella laskevalla käyrällä KU väittänee viikon päästä, että marssille osallistuikin vain "50 natsia". Liekö syynä valtamedian vähättelevä toiveajattelu, joka sitten tarttui myös poliisiin, kun se myöhemmin tiedotti, että osallistujia oli "noin 2000". Todennäköisesti oikea luku on lähempänä kolmea tuhatta.

Tänään soihtukulkuetta ei ainakaan Ylen puolella kommentoitu mitenkään, ehkä siksi että se katsoo vaikenemisen olevan parempi strategia kuin runsaslukuisen isänmaallisen marssin ruodinta, sillä se saattaa rohkaista entistä enemmän tavallisia suomalaisia osallistumaan kansallismielisiin tapahtumiin. 

Koska kulkueesta ei voi kertoa mitään positiivista, Yle uutisoi verkkosivuillaan näyttävästi marssin jälkeen syntyneestä sotkusta Hietaniemen hautausmaalla. Uutisessa Perussuomalaisten kansanedustaja vaatii tutkintaa 612-kulkueen toimista esitetyt syytteet ovat vielä varmistamattomien, mutta erittäin todennäköisten lähteiden perusteella paljastumassa suurilta osin perusteettomiksi. Siksi poliittisia irtopisteitä kerjäävän kosher-konservatiivisen kansanedustaja Ari Jalosen (ps) julkinen närkästyminen saattaa osoittautua noloksi julkisuustempuksi. Yleisten tietojen mukaan hautausmaa oli ollut siivoton aamulla, vaikkei nuotioita näkynyt järjestäjien ja poliisien poistututtua paikalta eilen illalla. Soihtujätteitä toki illasta jäi ja sitä kulkueen järjestäjä 612.fi myös pahoitteli tänään julkisesti. Osallistujien määrä yllätti kaikki, jonka vuoksi vain kulkueen alkupää kuuli esitetyn ohjeistuksen. Informaatiokatkos marssijoiden ja järjestäjien välillä on tietenkin valitettava työtapaturma, siitäkin huolimatta, että ainakaan osallistujat eivät ole uusimpien tietojen mukaan potkineet lyhtyjä, murjoneet hautakiviä ja sytyttäneet nuotioita. Kuka tällaiseen saattaisi syyllistyä, varsinkin kun teoilla on vielä mahdollisuus mustamaalata kansallismielisiä? The usual suspects.

Monelta suunnalta on tihkunut tietoa, että Rasmus-järjestön eräs ulkoparlamentaarinen uloke, anarkistinen A-ryhmä, olisi marssin jälkeen kerännyt soihtuja ja koonnut niistä rovioita lavastaakseen 612-soihtukulkueen osallistujat moukiksi. Puskaradion kautta on myös kuultu, että poliisi on ottanut viime yönä kiinni kuusi henkilöä hautausmaalta. On erittäin todennäköistä, että kiinniotetut liittyvät vahvasti tähän "soihtukaustiin". Nämä nihilisti-anarkistit ovat sitä samaa seurakuntaa, joka on koko syksyn poltellut autoja sekä kesäkuussa Vantaan bussivarikon, jossa viisi bussikuskia joutui hengenvaaraan. Yle Watch seuraa soihtukausti-tilanteen edistymistä ja tulee kertomaan asiasta tarkemmin kunhan tiedot tulevat ensin varmistetuiksi.

Eniten mediaa kiinnosti tietenkin kansallissosialistisen Pohjoismaisen vastarintaliikkeen (PVL) järjestämä itsenäisyyspäivän mielenosoitusmarssi pari kolme tuntia ennen 612-soihtukulkuetta. Noin parisataa osallistujaa käsittänyt poliittinen marssi lähti liikkeelle Hakaniemen torilta, jonne oli ennen mielenilmauksen liikkeelle lähtöä kello 16.00 kerääntynyt valtava määrä myös poliiseja ja ennen kaikkea skuuppia janoavia toimittajia. Lähinnä muukalaisinvaasion ihanuuteen ja suomalaisten "rasismiin" keskittyvä Ylen punavihreä toimittaja Eero Mäntymaa yrittää olla puolueeton reportteri jutussaan Näkökulma: Itsenäisyyspäivä oli poliisin taidonnäyte, jossa hän kertoo myös Vastarintaliikkeen marssista. Tosiasiassa objektiivisuus on vain näennäistä ja Mäntymaa naamioi oman harmistuksensa "yleiseen huoleen" kirjoituksensa lopussa:
Kiukku uusnatseja kohtaan tuskin kuitenkaan laantuu. Itsenäisyyspäivän jälkeen pestään varmasti jälkipyykkiä siitä, sallitaanko uusnatsien marssit jatkossakin Suomen kaduilla. Poliisihallituksen sopii esittää pikaisesti kantansa siitä, tuleeko kansallissosialistinen Vastarintaliike lakkauttaa vai ei.
Toimittajien epäammattimaisen arvolatautuneen asenteeen voi jotenkin vielä ymmärtää, mutta mitä sanoa "kansallismielisestä", joka on julistanut myötähävettävän leikkisodan PVL:ää vastaan? Tällaisia hiippareita on yleensä löytynyt kansallismielisen liikkeen kosher-konservatiivisesta hajottajasiivestä, mutta Facebook-suurus Jiri "piri-Jiri" Keronen muodostaa itsensä kanssa aivan oman heimonsa, jota voisi nimittää kansallismieliseksi kosher-liberaaliksi. Oulun ja Turun noloimmaksi gootiksi kutsutun Kerosen suurin saavutus lienee valinta aikoinaan Muutos2011 -puolueen johtoon, jonka jälkeen puulaaki alkoi upota ikuiseen unohdukseen. 

Jo pari päivää ennen marssia Jiri Keronen vaati Facebook-sivullaan 612-kulkueen järjestäjiä irtisanoutumaan SVL:stä ja kieltämään heiltä osallistumisen kulkueeseen. Tällaisilla vaatimuksilla liberaalina esiintyvä Keronen osoittaa olevansa itse kavahtamansa totalitaristi, joka on valmis sulkemaan isänmaallisesta tapahtumasta kansalaisia ulos poliittisten mielipiteiden vuoksi. 

Sitä paitsi luulisi jokaiselle käyneen jo ajat sitten selväksi, että vasemmiston ja sille suopean median lepyttely on loputon suo ja se päättyy vasta sitten, kunnes kaikki kannattavat samoja asioita kuin suomalaisvihamieliset punaiset. Teetpä tai sanotpa mitä tahansa, kansallismielinen on medialle ja vasemmistolle aina "natsi".  Itsenäisyyspäivänä nähty Helsinki ilman natseja -mielenosoitus kertoi selvää kieltä siitä, että vasemmisto ei kestä ideoiden vapaita markkinoita, vaan se haluaa poliittisella painostuksella, moraalisella kiristämisellä ja ovelalla syyllistämisellä estää kilpailevien, työväenluokassa paremmin kaikupohjaa saavien kansallisten liikkeiden toiminnan. Siksi ainoa oikea vastaus Kerosen kieltovaatimukselle voi olla vain tämä:Sen verran Jiri Kerosta 612-järjestäjien yksiselitteinen asenne risoi, että hän päätti järjestää yhden miehen Keronen-shown PVL:n marssia vastaan huutelemalla ja kuvaamalla mielensosoitusta. Kerosen oma esiintyminen on puolestaan tallentunut tälle YouTube-videolle. Omasta performanssistaan Keronen kirjoittaa tänään 7.12.2016 Facebook-sivullaan mm. näin:
Itse natsien ja vastamiekkarin antifasistien touhusta jäi tosin sellainen kuva, että rukoilen enemmän kuin koskaan aikaisemmin, että saisin syövän tai jäisin auton alle. Voi luoja sitä laumakäyttäytymisen ja auktoriteettiuskon määrää, kun tyypit huutavat "saastat ulos", vaikka itse edustavat lähinnä sitä geenipoolin heikompaa ainesta. Tai sitä rinkirunkkailua, kun vasurit huutavat toisilleen "ei natseja mihinkään". Varmaan nyt saitte paljon aikaiseksi? Toivottavasti olen kuollut ennen kuin Suomi täyttää 100 vuotta, koska en ihan oikeasti enää halua olla osa tätä lajia. Olisinpa joku kivi tai mursu tai kookospuu tai jotaki, niin säästyisi tältäkin myötähäpeältä. 
Kuvaamani materiaali tulee Internetiin Creative Commons -lisenssillä, mikäli en päädy poistamaan sitä muistikortiltani jatkuvasti karttuvan kääpiöpornokokoelmani alta. Koska olen laiska paska, on materiaali YouTubessa ehkä joskus ensi kesänä.
Keronen kai uskoo olevansa suurikin kansan tribuuni ja kansallismielisen liikkeen guru, jolla on rahkeita arvostella PVL:n aktiiveja "heikompana aineksena". Kun katsoo marssijoiden vetreää yleistä habitusta ja vertaa sitä Keroseen, niin tuollainen lausunto saa aivan omiin sfääreihin nousevan huumoriarvon:

Jiri Keronen

Hallitsevan median harmiksi PVL:n mielenosoitus sujui rauhalliseksi yhtä pientä välikohtausta lukuunottamatta. Anarkistivoimien ainoa uskalias kamikaze, Jari "Laku" Laine, pääsi viime vuoden itsenäisyyspäivän tapahtumien tapaan myös tänä vuonna otsikoihin, sillä tällä kertaa hän yritti läskeillään halata kuoliaaksi PVL:n lipunkantajan. Pienen kieriskelyn jälkeen nenästä verta vuotanut Laine vietiin poliisin kaappiautoon, jossa odotti kiinniotettu ruotsalainen PVL-aktiivi. Poliisin ratkaisu panna nahistelijat samaan kaappiautoon oli outo, sillä maassa maannut Laine sanoi poliiseille nimenomaan olevansa paikalla "vastustamassa natseja". On vaikea sanoa, oliko poliisin virhe tarkoituksellinen vai ei, mutta sitä Laine tuskin jäi miettimään, vaan käytti raukkaimaisesti tilannetta hyväksi ja kävi käsiksi kädet selän taakse nippusiteillä sidottuun ruotsalaismieheen. Varmistamattomien lähteiden mukaan ruotsalaisaktivisti olisi päässyt siteistään irti ja ehtinyt antaa pari vastalyöntiä ennen kuin poliisit puuttuivat tilanteeseen ja neutralisoivat Laineen etälamauttimella. Kuten Iltalehtikin tietää, ruotsalaismiehelle ei käynyt kovin pahasti. Ensiavun jälkeen hänet oli nähty hyvissä ajoin ennen 612-kulkueen lähtöä.

Kaikkea machoilua ja soturimeininkiä virallisesti vastustava vasemmisto on ollut eri foorumeilla erittäin ylpeä laumansa alfauros Laineen halpamaisesta hyökkäyksestä, mikä kertoo aika paljon poliittisen konkurssin partaalla olevan vasemmistoliikkeen henkisestä tilasta. Uskaltavatko he katsoa itseään peiliin ja tunnustaa olevansa globalistien kaappaaman valtiokoneiston työkaluja taistelussa kansojen itsemääräämisoikeutta puolustavia toisinajattelijoita vastaan? Miksi he eivät itsenäisyyspäivänä hyökkää orjuuttavaa globalisaatiota kannattavien suuryritysten, pankkiirien, poliitikkojen, korruptoituneen yliopiston ym. rappioysteemin mätiä tukijalkoja vastaan, vaan löytävät vihollisekseen piskuisen dissidentti-joukon, jota järjestelmä vihaa kaikkein eniten. Syy on ilmeinen: 2000-luvun jälkibolshevistiset antifaviritykset ovat osa Systeemiä, sen likaisen työn tekijöitä, hyödyllisiä idiootteja.

Toisaalta jos hyvin käy, tiedä vaikka Jari Laineesta tulisi seuraavissa vaaleissa Vasemmistoliiton ääniharava, sillä 
puolue suorastaan syleilee sen helmoissa viihtyviä räyhä-anarkisteja. Se näkyi myös PVL:n vastamielenosoituksessa, jonka pääjärjestäjinä olivat Vasemmistoliiton vasemmistonuoret ja anarkistien Varis-verkosto. Mitä enemmän vasemmisto marginalisoi itseään, sen parempi suomalaiselle työväenluokalle.1 kommentti:

 1. Tässä mielenkiintoinen linkki. ALternet on tutkinut mikä on taustalla Washington Postin väitteelle "200 venäjämielisestä trollisivusta". Alternetin tietopaljastukset viittaavaat tällaiseen yhteyteen:

  Ukrainan äärinationalistit---->Amerikanukrainalaiset (Clintonia kannattaneet) pro-Ukraina äärinationalistit ----->CIA----->Lännen valtamedia


  Kirjoitus löytyy tästä:

  http://www.alternet.org/media/anonymous-blacklist-promoted-washington-post-has-shocking-roots-ukrainian-fascism-eugenics-and

  Pro-Israel lobbyn tuki Ukrainan uusnatseille-kirjoitus löytyy taas tästä:

  http://www.alternet.org/world/how-israel-lobby-protected-ukrainian-neo-nazis

  VastaaPoista