perjantai 30. joulukuuta 2016

YLE PETTYNYT ASEMA-AUKION TUOMIOON

Valtamedian jahtaama ja lynkkaama Jesse Torniainen.
Professori Kimmo Nuotion mielestä Torniainen olisi pitänyt
tuomita myös "rasistisesta motiviista". On syytä kysyä
mikä on Nuotion yhteys marxilaiseen Demlaan.

Yle ei peittele pettymystään, että Asema-aukion törkeästä pahoinpitelystä ja kuolemantuottamuksesta syytetty Jesse Torniainen vapautettiin näytön perusteella kuolemantuottamuksesta. Ratkaisu oli ainoa oikea, sillä Torniaisen kuolemantuottamussyyte menetti voimansa sen jälkeen kun Jimi Karttunen poistui omin voimin sairaalasta jatkamaan jo hoidon aikana aloittamaansa huumeiden käyttöä. Näyttö kuolemantuottamuksesta pitää olla veden pitävä, mutta tässä tapauksessa siihen ei ollut perusteita, vaan kuolemaan johtaneesta syy-seuraussuhteesta jäi varteenotettava epäily.


Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Torniaisen kahden vuoden vankeuteen törkeästä pahoinpitelystä, joka on vastaaviin tapauksiin verrattuna kova tuomio. Tämä ei kuitenkaan riittänyt syyttäjälle, jonka kantaa Yle puolustaa jääräpäisesti uutisessaan
Syyttäjä valittaa hyppypotku-tuomiosta hovioikeuteen – pitää potkua syynä kuolemaan ja rasismia motiivina.

Luonnollisesti Yle haluaa antaa julkisuutta vain syyttäjän kantaa edustaville asiantuntijoille. Jutussa Professori asema-aukiotuomiosta: Rasismituomiokin olisi ollut mahdollinen Yle on löytänyt pahamaineisen Demla-henkisen  rikosoikeuden professori Kimmo Nuotion, joka sanoo ääneen sen mitä Yle haluaa itsekin sanoa:
– Meillä ei enää vaadita sitä, että rikos kohdistetaan henkilöön nimenomaisesti tiettyyn ryhmään kuulumisen perusteella. Koventamisperusteeksi riittää rasistinen motiivi laajemmassa merkityksessä.
Eli jossain vaiheessa Demlan punaiset lakiasiantuntijat ovat saaneet ujutettua valtioneuvostolle orwellilaisen  ajatusrikos-lakiehdotuksensa, jonka eduskunta on pelkkänä kumileimasimena hyväksynyt. Tosiasiassa nämä virkamiehet ja "asiantuntijat" eivät ole muuta kuin marxilaisia kansanvihollisia, jotka käyttävät valtaa ohi kansan tahdon. Sitä paitsi lakimuutos on mennyt kaikessa hiljaisuudessa läpi ilman, että media olisi ottanut sitä puheeksi. Muka vallan vahtikoirana esiintyvällä valtamedialla ei tietysti ole ollut tässä tapauksessa mitään syytä nostaa asiaa esille, sillä sehän kannattaa itsekin suomalaisvihamielistä rasismilainsäädäntöä.

Harmistuksesta huolimatta Yle toivoo laskevansa tulevan hovioikeuden päätöksen varaan, sillä se voisi antaa tyydyttävän tuomion verenhimoisille punalynkkaajille ja netissä riehuville "liberaaleille", jotka muutoin kannattavat lepsuja tuomioita paitsi niille, jotka eivät allekirjoita heidän arvojaan. Yleläisten toiveet eivät ole täysin tuulesta temmattuja, sillä hovioikeudessa tuomion antaa vain Järjestelmän uskotut. Nimittäin käräjäoikeudessa päätökset tekevät lautamiehet, joista osa saattaa olla tavallista karvalakkikansaa toisin kuin hovioikeudessa, jossa tuomioita jakavat ammattituomarit, joista monet ovat Demlan punajuristeja ja vapaamuurareita. Se ei lupaa välttämättä hyvää median jo nyt lynkkaamalle Torniaiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti