torstai 15. joulukuuta 2016

EU:N HULLUUDEN ALTTARIT: HYÖKKÄYS RAJA-AIDAN LÄPI PALKITAAN OLESKELULUVALLA

Vieraat vapaamatkustajat iloitsevat, eurooppalaiset
kärsivät.

Ylen verkkosivujen tuore uutinen Siirtolaisten tulo Afrikasta Espanjaan kiihtynyt – kuusimetrinen aitakaan ei pysäytä on valtavalhemedian jutuksi y
llättävän informatiivinen ja arvoneutraali. Tosin jos sen lukisi nyt joku kaksikymmenvuotisesta koomasta  herännyt kansalainen, hän ihmettelisi varmaan sitä, miksi eurooppalaisesta itsetuhoisuudesta kirjoitetaan kuin kyse olisi jostain arkisesta normaalista ilmiöstä tai luonnonlaista.

Arkijärkeä loukkaa myös Espanjan viranomaisten tapa hoitaa kysymys maahan väkisin tunkeutuneista neekereistä:
Saharan eteläpuolisen Afrikan maista tulevat eivät yleensä pyydä turvapaikkaa. Heitä ei silti palauteta väkisin, jos he pääsevät kiistattoman selvästi Espanjan alueelle.
Toisin sanoen kun neekerit tunkeutuvat aggressiivisella rynnäköllä aidan läpi ja yli Espanjan maaperälle, heidät palkitaan tästä rikoksesta oleskeluluvalla. Tämä puolestaan merkitsee sitä, että EU-kansalaiset joutuvat elättämään nämä kognitiivisesti haasteelliset pummit ja heidän mahdolliset jälkeläisensä maailman tappiin asti. Tosiaan, hän jota jumalat haluavat rangaista, he tekevät hulluksi...

Koska Espanja on EU-maa, nämä kutsumattomat tummapintaiset saalistajat voivat halutessaan levittäytyä minne tahansa Eurooppaan, myös Suomeen. EU:n tuhoisuudesta huolimatta eurooppalaiset tarvitsevat joka tapauksessa tässä kysymyksessä yhteistyötä, sillä mustien barbaarien invaasio koskee jokaisen Euroopan maan demografista ja kulttuurista kohtaloa. Järkevintä olisi tehdä EU:sta löyhä itsenäisten kansojen yhteisö, jonka ensisijaisena tehtävänä on puolustaa maanosaamme koskemattomuutta samalla kun se jättää muut kysymykset kansallisvaltioiden hoidettaviksi.

                                                 
                                                            ***********************


Yle TV1 Torstai 15.12.2016 klo 22:00, Exodus: Matkamme Eurooppaan  

3/3. Eurooppaan pyrki viime vuonna miljoona pakolaista. Heistä 75 tallensi itse vaarallisen matkan aavikoiden, Välimeren ja monen rajan yli kohti unelmiensa maata, myös Suomea. Sarja näyttää elämän otsikoiden takana. HD

Psykologisesti taitava reality-show, jossa vedotaan kieroilevasti keskiluokkaisen koulutetun liberaaliväestön empatiaan. Kuten näissä pakolaisdokumenteissa aina, tässäkin keskityään vain yksilön kohtaloihin, eikä haluta nähdä vihamielisen massainvaasion peruuttamattomia demografisia vaikutuksia Euroopalle. Maanosamme on rampautunut jo nyt vakavasti sille vieraiden orgaanien hyökkäyksestä, eikä tälle hulluudelle näytä tulevan loppua ennen kuin kansan raivo vie petturieliitin päät pölkylle.


Yle TV2 Torstai 15.12.2016 klo 21:00, Alias Lönnrot  

5/6. Tuulipuku ja ruoka-pong. Ali Jahangiri ja Eija Vilpas metsästävät kadonnutta tuulipukukansaa. Ali haastaa saamelaistähti Suvi Westin ruoka-pong-peliin, ja tekee vatsahuuhtelun kalakukkosmoothiella. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kutsumattomat muukalaiset, jotka lähtevät kehitysmaistaan Suomeen todistavat väkevästi, että heidän kansansa ja kulttuurinsa täytyy olla onneton, koska eivät kykene omissa maissaan luomaan hyvinvoivaa elämää. Kiitokseksi maahanpäästämisestä monet paskamaiden kansalaiset ryöstävät ja raiskaavat suomalaisia. Jos he taas sattuvat saamaan täällä jonkinlaista koulutusta, he pääsevät tekemään Ylelle ohjelmia, joissa he soittavat suutaan ja vinoilevat suomalaisille.


Yle Teema Torstai 15.12.2016  klo 22:00, Kino Suomi : Musta Lumikki 

(1971) Suomalaistytön ja somalimiehen rakkaussuhde joutuu koville ennakkoluulojen täyttämässä yhteiskunnassa. N: Ulla Kivipato, Eugene Holman. O: Matti Sokka. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).

Niin sanottujen "Suomihuorien" viidakkokuume Afrikan sarven kukkakeppejä kohtaan voidaan jäljittää 20 vuotta aiemmaksi kuin vuonna 1991 Venäjältä tänne ryöstäytynyt somalivyöry. Tämän elokuvan perusteella uusvasemmiston esiinmarssissa 1960-luvun lopulla oli alusta asti mukana roturutsaava suomalaisvihamielinen elementti. Matti Sokan ohjaama raina on valaiseva dokumentti siitä, kuinka kulttuurivasemmisto valmisteli jo kauan sitten Suomen henkistä maaperää, jotta siihen voidaan sopivana hetkenä istuttaa musta invaasio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti