lauantai 17. joulukuuta 2016

JANITSKININ TUOMITSEMISESTA ON TULLUT KOSTONHIMOISELLE VALTAVALHEMEDIALLE PAKKOMIELLEYle uutiset on kertonut tänään tv-uutisissaan ja verkkosivuillaan MV-lehden perustajan Ilja Janitskinin uudesta luovuttamispäätöksestä Suomeen. Se, että tapaus Janitskinin uusin vaihe saa päivän ykkösuutisen statuksen Ylessä ei ole mikään yllätys. Valtamedian kenttää hallitseva Yle on seurannut tarkkaan Janitskinin pidätysmääräysvaiheita käänne käänneeltä, mikä on tavallisen kansalaisen näkökulmasta sinänsä omituista, koska kyse ei ole vaarallisesta suurrikollisesta, vaan häntä epäillään pääasiassa orwellilaisesta ajatusrikoksesta eli "kansanryhmän vastaisesta kiihotuksesta". Janitskinin pahin rikos valtavalhemedian silmissä on kuitenkin se, että hänen MV-lehti on astunut sen herkille varpaille.

Ollaanpa epäillyn Ilja Janitskinin lehdestä ja saamista syytteistä mitä mieltä tahansa, ne eivät ole väitettyjen tekojen vakavuuteen nähden missään suhteessa niiden saaman julkisuuden kanssa. Ulkomailla on paljon kovemman tason suomalaisia syytettyjä vapaana, mutta jostain syystä he eivät nouse otsikoihin. Saadun julkisuuden perusteella Janitskin näyttää olevan samassa asemassa
kuin Isis-joukoissa taistelleet Suomeen vapaaehtoisesti palanneet murhaajat, joita ei edes epäillä mistään. Kun valtamedian suhdetta Janitskiniin tarkastelee objektiivisesti, ei voi olla huomaamatta, että sitä vain yksinkertaisesti riepoo suunnattomasti se, että suuret kansankerrokset lukevat hänen lehteään, jossa on moneen kertaan osoitettu mm. Ylen ja Helsingin Sanomien valheet. 

Tietysti MV-lehden tarjontaan on mahtunut uutisankkoja, joihin valtavalhemedia on hanakasti tarttunut, mutta ne eivät silti tee tyhjäksi niitä lukuisia uutisia, joita Yle ja HS ovat yrittäneet pimittää. Valtamedian puhe valemediasta onkin pitkälti sen omaa projektiota niitä kohtaan, jotka ovat paljastaneet niiden valheet. Siksi Yle ja kumppanit odottavat kostonhimossaan Janitskinin palauttamista ja kuvittelevat, että homma on sillä selvä ja että ne voivat Janitskinin mahdollisen häkittämisen jälkeen jatkaa entiseen malliin propagandansa levittämistä. Tällaiseen optimismiin valtamedialla ei todellisuudessa ole mitään syytä, sillä yhden vaihtoehtomedian tukahduttaminen tuo tilaa vain muille, kenties uskottavimmille vaihtoehdoille. Niin kauan kuin Yle ja kumppanit levittävät yksipuolista propagandaa, se tullaan kerta toisensa jälkeen haastamaan entistä uskottavamalla argumentaatiolla.

Janitskinista on tullut myös punainen (sic) vaate vasemmistolle, joka haluaa tuttuun tapaansa kriminalisoida sen agendan paljastajat ja haastajat. Kaikkille lienee käynyt jo selväksi, että vasemmisto ei kestä avointa poliittista kilpailua, jonka vuoksi se yrittää päästä ongelman yli vaatimalla sille epämieluisten näkemysten ja poliittisten liikkeiden kriminalisoimista. Yllättävintä Sosialidemokraattisten Opiskelijoiden SONKin puheenjohtaja Hanna Huumosen polkaisemassa "Loppu MV-lehdelle" -kampanjassa on se, että siihen on osallistunut innokkasti myös "oikeistolaiset" vasemmiston aisankannattajat kuten Kokoomusnuoret. Asiasta kertoi viime tammikuussa Yle Watch jutussaan Yle antaa ilmaista mainosta MV-lehden vastaiselle mielipidevainolle.

Me täällä Yle Watchissa olemme sitä mieltä, että vaikka Janitskin tuotaisiin väkisin Suomeen näytösoikeudenkäyntiin, valtavalhemedialla ei ole syytä poksautella samppanjapulloja. Kansallinen oppositio saa vain uuden marttyyrin ja lisäksi tällaiset sortotoimet kiihdyttävät uusia vastamedioita terävöittämään viestiään ja siten saamaan lukijoikseen entistä suuremmat kansalaismassat. 

21 kommenttia:

 1. No tätä epäilin kun olen yrittänyt asiaa tutkia mikä tässä oikein mättää?Eliitin pelko vallan menetykseen on ydin mikäli ymmärsin oikein?Sanan vapaus myös paitsi oikeille sanoille jotka määritellään ylhäältä.

  VastaaPoista
 2. Höpö höpö. Janitskin on syyllistynyt veronkiertoon aivan kuten Al Capone aikanaan. Ajatusrikoksesta Suomessa ei tuomita raastuvassa ketään. Moitteita voidaan saada poliittisista mielipiteistä but who cares...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä veronkierto? Ja mitä se Suomen verokarhulle kuuluu. Viimeksi kuulin, että Janitskin asuu Espanjassa, joten hänen veroasiansa ovat Espanjan viranomaisten kanssa selvitettäviä. Valtamedia listaa mistä Janitskin on jo (valtamedian silmissä) tuomittu:
   - kiihottaminen kansanryhmää vastaan
   - törkeä kunnianloukkaus
   - laittomia uhkauksia
   - rahankeräysrikoksia
   - tekijänoikeusrikoksia
   Noista 3 ensimmäistä ainakin saattavat olla hyvinkin ajatusrikoksiksi kutsuttavia.

   Mielenkiintoisinta tässä on tietenkin se, miten syyttäjä käy yhden suunsoittajan kimppuun raivon vallassa. Jos Janitskin olisi sarjamurhaaja tai Syyrian/Irakin sodan sotarikollinen, häntä ei ajettaisi yhtä hellittämättömästi takaa.

   Poista
 3. Tämä menee tietysti vähän toisarvoisiin asioihin, mutt minua alkoi ihmetyttää, että miksi nämä alituiseen sotajalalla olevat huumoset, petterssonit ja hazardit ovat kaikki saman näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Naisilla joiden ulkomuotoa arvostelet - kun et muutakaan voi on yksi yhteinen piirre todellakin. He uskaltavat kirjoittaa ja toimia nimellään toisin kuin nimimerkkipelkurit.

   Poista
  4. Kannattaisikohan hillitä kiihkoaan. Voisi saada kirjoitettua kerralla julkaisukelpoisen kommentin ja välttyisi lukemasta toisten kommenteista asioita, joita sinne ei ole kirjoitettu. Edes rivien väliin.

   Poista
  5. "He uskaltavat kirjoittaa ja toimia nimellään toisin kuin nimimerkkipelkurit."

   Valtaapitäviä myötäilevien kirjoituksien tekeminen omalla nimellä ei kerro mitään rohkeudesta, sen enempää kuin se, että joku olisi kirjoittanut Stalinia ylistävän kirjoituksen Neuvostoliitossa.

   Valtaapitävien linjasta eriäviä mielipiteiden kirjoittaja on sen sijaan täysin eri tilanteessa - siinä voi joutua suuriin vaikeuksiin. Mainittakoon esimerkkinä Markus Jansson, joka on joutunut viranomaisten mielivallan kohteeksi maahanmuuttokriittisten ja islamisaatiota vastustavien mielipiteidensä takia.

   Ts. oikeus anonymiteettiin on yksi tärkeimmistä ja keskeisimmistä tekijäistä sananvapauden toteutumisen kannalta. Ihmiset jotka vaativat, että poliittisissa keskusteluissa saisi esiintyä vain omalla nimellään, ovat sananvapauden vastustajia ja tyranneja, tajusivat sen itse tai sitten eivät.

   Poista
  6. Joko on pelkuri tai sitten ei. Minä kirjoitan pienen ihmisen, yksittäisen kuvaajan puolesta varastavia rasisteja vastaan ja olen saanut kaltaisiltanne yli 40 tappouhkausta.

   Poista
  7. Joko on pelkuri tai sitten ei. Minä kirjoitan pienen ihmisen, yksittäisen kuvaajan puolesta varastavia rasisteja vastaan ja olen saanut kaltaisiltanne yli 40 tappouhkausta.

   Poista
 4. Aloitin Janitskinin copyrightrikosten kokoamisen - kun hän varasti lapsiprostituutiojuttuun 7 vuotiaan tytön kuvan. Tyttöön kohdistui miltei heti koulukiusaaminen - jonka aikana häntä huudeltiin huoraksi aamusta iltaan.
  Nyt, kahden koulunvaihdon ja pitkän terapian ja pitkän kotiopetuksen jälkeen hän palaa kouluun, eri nimellä.
  Näitä tapauksia on esim Vantaalla, jonka tilannetta tunnen -- lukuisia.
  Janitskinin suorittama ajojahti on aikaansaanut itsemurhia kun henkilö on otettu Janitskinin joukon solvaamaksi ja joku omainen ei ole kestänyt sitä Näin on käynyt kun Janitskin on varastanut HS kehoni alastonkuvia MV:hen ja jokin solvattujen omaisista on romahtanut. Samalla on aiheutunut kollegoitteni työttömyyttä kun ihmiset eivät uskalla antaa itseeään kuvata.

  Janitskin varastaa arviolta 90% materiaalistaan suomen medialta. Palastelee ne jutut - varastettuihin kuviin tehdään tökeröitä kuvamanipulaatioita esim laitetaan penis otsaan ja aletaan sitten joukolla pilkata ihmistä jonka ajatukset eivät ole sopineet janitskinille. Hän kirjoittaa itse pahimmat solvaukset usealla feikkiprofiileilla kuten sini tinttinen yms. janitskin osti niitä ainakin 40 kpl 2014.
  Minusta hän on tehnyt viisi solvaussivustoa verkkoon joiden takia olen menettänyt kaksi parasta asiakastani.
  Syyttäjällä en näe mitään raivoa, hän toteuttaa tehtäväänsä saamiensa rikoilmoitusten perusteella. Sanomilla on valtava määrä copyrightrikoksia tulossa sekä tutkintaan että jo valmiina syytteinä.
  Eliitti ei pelkää janitskinia vaan suhtautuu asiaan sananvapauden kannalta vaikka se koskeekin, niinpä syyttäjän vaatimus rikoksen jatkamisesta ( joka hänen lain mukaan piti tehdä) kilpistyi raastuvanoikeuteen juurikin janitskinin sananvpauden takia.
  Kirjoittakaa MV hakukenttään Nasima Razmyar ja lukekaa komenttiketjujen solvaus ja raiskausuhkausketjuja. Janitskin on ilmoittanut olevansa päätoimittaja joten hänellä on päätoimittajavastuu komenttiketjuista,.

  Mies on muuttunut kokaaininkäytön takia niin epäötoivoiseksi että kirjoitti mm miten hänelle oli MYÖNNETTY kansainvälinen lehdistökortti. laskin onnitteluja..135 ihmistä oli haltioituneita asiasta. Tosin janitskin oli ostanut ao kortin 190 eurolla netin feikkidokumenttimyymälästä ja se on vain arvoton muovinpala kuten kaikki mitä janitskin sivuillaan tekee.
  Olen kysynyrt seuraavan kysymyksen kymmeniä kertoja.
  Kysyn sen taas.
  Janitskin sanoo että ns valtamedia valehtelee, mutta miten se juttu joka janitskinin mukaan on valhetta, muuttuu taikaiskusta todeksi kun se varastetaan mitävittuun.
  Häntä odottaa suomessa ainakin 55000 euroon noussut Lindorfilta saamattomien perintöjen ulosotto. Luulenpa että kun hänet saadaan suomeen ja oikeuteen niin vaikka tuomio olisi ehdollinen on copyrightrikos korvaussumma niin massiivinen että sen seurauksena tuleva matkustuskielto pitää miehen täällä siivoamassa vessoja vokissa. Ne sakot ja korvaukset kun pitää maksaa rahalla jonka alkuperä tiedetään.
  Tästä voi lukea lisää hänen touhuistaan. Linkin takana ykis hänen sadoista valheistaan MV:ssä.
  http://rasismiavastaan.blogspot.fi/2016/01/mv-naruttaa-139.html

  VastaaPoista
 5. Katsotaan miten menee mies varmaan vastaa asiaansa.Itse olen sitä mieltä että jokainen sanoo asiansa mitä mieltä on ja rikos pitää olla oikea rikos ei joku sana.

  VastaaPoista
 6. Copy cat vaanii onko sanan vapaus copy paskaa ei liity Iljaan?Omistan uutisen ja maksa siitä heh se vapaa on kaukana rahastaja pelistä?

  VastaaPoista
 7. Eliitin mafia tekee muiden toiminnan mahdottomaksi estämällä kaikkien mahdollisten kuvien käytön muilta kuin mafian jäseniltä tai harmittomilta. Somessa on alettu sivustoja sulkea pelkistä copyright-epäilyistä. Näitä sitten ovat tehtailleet erinäiset kommunistit supereliitin eduksi. Nettifirmat ovat sulkeneet sitten heti ilman todisteita sivustoja palvelimiltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. copyright-epäilyistä. Näitä sitten ovat tehtailleet erinäiset kommunistit supereliitin eduksi.
   ----------------------
   Copyright rikosten paljastamaisen takana on yksittäisiä kuvaajia ja toimittajia. Vai että eliitin mafia.
   Meinaatko että köyhä freelancevalokuvaaja on kommunisti vastustaessaan kuviensa varastamista.
   Miksei muuten kukaan täällä uskalla kirjoittaa nimellään.

   Poista
  2. copyright-epäilyistä. Näitä sitten ovat tehtailleet erinäiset kommunistit supereliitin eduksi.
   ----------------------
   Copyright rikosten paljastamaisen takana on yksittäisiä kuvaajia ja toimittajia. Vai että eliitin mafia.
   Meinaatko että köyhä freelancevalokuvaaja on kommunisti vastustaessaan kuviensa varastamista.
   Miksei muuten kukaan täällä uskalla kirjoittaa nimellään.

   Poista
  3. Kaikki lainaa ja lisää ja kommentoi ja jakaa se on netin idea?Kuvaajan nimi tietty on hyvä näkyä on myös tavallaaan mainos?

   Poista
  4. Kaikki lainaa ja lisää ja kommentoi ja jakaa se on netin idea?Kuvaajan nimi tietty on hyvä näkyä on myös tavallaaan mainos?

   Poista
 8. Tekijän oikeus pitäisi loppua kun ihminen kuolee viimeistään?Vai pitäisikö esim eläke siirtyä lapselle samalla ajatuksella työstä sekin yleensä tullut?

  VastaaPoista
 9. Tuli mieleen onko lupa kuvata?Rahastaa sillä?Tilanteita myös feikataan ja järkätään etiikka?

  VastaaPoista