keskiviikko 21. joulukuuta 2016

MEDIA TUKEE ASEMA-AUKIOKAUSTISSA SYYTTÄJÄN KESTÄMÄTÖNTÄ VERSIOTAValtamedian kuten Ylen suhteellisuudentajusta kertoo se, että se nosti iltakuuden tv-uutisissa ykkösuutisekseen törkeästä kuolemantuottamuksesta syytetyn Jesse Torniaisen tänään alkaneen oikeudenkäynnin. Syyttäjän liioitelluista syytenimikkeistä huolimatta juuri mikään vastaavanlainen syyte ei ole saanut mediassa samanlaista huomiota Suomen lähihistorian aikana. Toimittajat ovat perustelleet julkisuutta teon poliittisella luonteella, vaikka tavanomaisessa riitatilanteessa ei ollut mitään poliittista, vaan poliittiseksi sen paisutti media. Syytteisiin nähden tapaus on saanut käsittämätöntä julkisuutta vain siksi, että mediaa miehittäville kulttuurimarxilaisille voimille on tärkeää demonisoida kansallismielisyys. Julkisuudessa vellovaan joukkohysteriaan on vaikuttanut myös poliittisen vasemmiston jatkuva rummutus asiasta, johon ovat yhtyneet myös hallituksen "oikeistolaiset" aisankannattajat.


Kuten Yle verkkosivujensa jutussa myös Helsingin Sanomat on korostanut lähinnä vain syyttäjän versiota tapahtumiin. Toisin kuin härski HS, Yle sentään lainaa syyttäjä Anja-Riitta Rinkisen lausuntoa:
– Tilanne on saanut alkunsa siitä, että uhri on ennen tätä sylkäissyt lippurivistöä kohtaan ja sanonut jotain rasismiin viittaavaa, jotain kielteistä Vastarintaliikkeestä, jonka jälkeen välittömästi on tämä potku tapahtunut.
Absurdina voi sen sijaan pitää syyttäjän vaatimusta, että tuomion koventamisperusteena on oltava tekijän "rasistinen motiivi", sillä teko on "kohdistunut rasistista kiihottamista vastustavaan henkilöön". Viikko Asema-aukion tapahtumien jälkeen kuollut Jimi Karttunen oli epäillyn lailla valkoinen etninen suomalainen, joka ennen sylkäisyä herjasi Vastarintaliikkeen aktiiveja kutsumalla heitä rasistipelleiksi. Torniaisen potkun syynä ei kuitenkaan puolustuksen mukaan ollut suomalaismiehen verbaalinen provosointi, vaan taudinkantajalta näyttäneen narkomaanin sylkäisy päin lippumiestä. Kyse oli siis tavallisen häirikön neutralisoimisesta eikä missään tapauksessa "rasismista", koska kummatkin edustivat samaa etnistä ryhmää. Torniaisen tarkoitus oli vain häätää aggressiivinen uhittelija pois paikalta eikä hän voinut mitenkään tietää narkomaanin poliittista ideologiaa.

Mediassa on vasta nyt näytetty video, johon epäonnekas tapahtuma on tallentunut. Video todistaa sanomattomasti, että tiedotusvälineiden ja syyttäjän julkisuudessa toistama tarina, jonka mukaan "Asema-aukion epäilty juoksi 10 [sic] metriä perään ja potkaisi rintaan", on valhetta, sillä miten voi juosta toista perään ja potkaista tätä rintaan. Tätä ihmettä ei tietenkään tapahtunut, jonka myös video todistaa.


Kaikkea media ei silti halua julkaista. Syykin käy selväksi kun tarkastelee Vastarintaliikkeen tänään verkkosivuillaan julkaisemaa esitutkintamateriaalia. Niiden perusteella on syytä väittää, että Jimi Karttunen olisi vielä elossa, ellei hän huumepäissään olisi karannut sairaalasta hoidon ollessa vielä kesken. Torniainen on tunnustanut potkun, mutta on kyseenalaista, voidaanko häntä syyttää törkeästä kuolemantuottamuksesta, koska potilas ei ollut sitoutunut hänelle määrättyyn hoitoon.

Ote esitutkintapöytäkirjasta (klikkaa kuvaa).

Muutenkin poskettomien syytteiden perusteella vaadittu lähes kuuden vuoden ehdoton vankeustuomio on kohtuuton, kun sitä vertaa vastaavista tapauksista annettuihin tuomioihin. Median nyt riepotellessa Torniaista siltä unohtuu Helsingin Rautatietorin taksijonossa vuonna 2003 tapahtunut surma, jossa kaksi somalia potki kuoliaaksi suomalaisen yliluutnantin. Juuri tässä tapauksessa olisi ollut tarpeellista käyttää rasistista motivia koventavana perusteena, koska erirotuiset miehet päättivät "hieman kouluttaa suomalaista isäm maan puollustajaa". Torniaiselle kuutta vuotta ehdotonta vankeutta vaativan tuomion sijaan kumpikin somali sai vain ehdolliset vankeustuomiot.

Toisin kuin huppuihin piiloutuvat luihut potkijasomalit, joukkoraiskaajaneekerit ja huumerikolliset, Torniainen astui oikeussaliin pystyissä päin omilla kasvoillaan, koska tietää syytteiden ankaruuden perustuvan poliittisille syille. Hänellä ei ole mitään salattavaa toisin kuin medialla, viranomaisilla, valtion johdolla ja asianomistajalla. Epäoikeudenmukaisuutta lisää se, että vastaavissa tapauksissa epäillyn saama julkisuus on tuomiota alentava peruste, koska sen katsotaan olevan rankaiseva elementti, mutta nyt sitäkään ei näytetä huomioitavan oikeuskäsittelyssä. Pikemminkin asia näyttää olevan niin, että syyttäjä on halukas antamaan kohtuuttoman lisätuomion vain siksi, että onnettoman tapahtumasarjan syytetty kannattaa vääränlaista aatemaailmaa, jolla ei ole teon kanssa mitään tekemistä.

Oikeus tulee antamaan asema-aukion jutussa päätöksen perjantaina 30. joulukuuta kello 11.00. Yle Watch seuraa tilannetta.


Nyt myös median täytyy esitutkintamateriaalin
perusteella myöntää, että Jimi Karttunen ei
ollutkaan mikään runoilijapoika, vaan tuiki
tavallinen aggressiivinen narkomaani.


                                                        ******************************


Yle TV1 Keskiviikko 21.12. klo 23:05, Exodus: Matkamme Eurooppaan 

2/3. Eurooppaan pyrki viime vuonna miljoona pakolaista. Heistä 75 tallensi itse vaarallisen matkan aavikoiden, Välimeren ja monen rajan yli kohti unelmiensa maata, myös Suomea. Sarja näyttää elämän otsikoiden takana. HD

5 kommenttia:

 1. No niin,vittu mitä paskaa valtamedia on taas kansalle syöttänyt,mutta onneksi totuus alkaa tulla ilmi muita kautta.
  Teko on suurinpiirtein yhtä poliittinen kuin tappelu nakkikiskan jonossa ja puheet rasistisesta motiivista nyt on aivan täyttä paskaa,kuten jutussa todetaankin.
  Ehkä kuolemantuottamus ja siitä ehdollinen tuomio kuulostaisi reilulta,sekin tosin on vähän kyseenalainen kun huumejamppa kerran on itse karannut sairaalasta ja todennäköisesti itse edesauttanut omaa kuolemaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa on 4200 lehteä. Mikä niistä kuuluu valtamediaan? Missä ilmestyy valtamedia? Onko äärioikeistolainen Nykypäivä - joka puollustaa tappajaa valtamediaa entä Kansauutiset, joka kirjoittaa syyttäjän versiosta positiivisesti -- valtamediaa?
   Kun joku Teistä natseista ja rasisteista tappaa - se on Teille ymmärrettävää ja hyvä asia. Mutta kun vastapuoli tappaa, se on kammottava murha.
   Tosin vastapuolenne eli empaattiset ja tuntevat ihmiset ei ole ketään tappanutkaan.
   Miksi muuten olette kaikki niin pelkureita , ettette uskalla kirjoittaa nimellänne, suvaitsevaisto taas kirjoittaa aina omilla nimillään, hävettääkö jokin?

   Poista
  2. 4200 lehden lukijoista yli 90%:ia seuraa vain muutamaa valtalehteä kuten Helsingin Sanomia, Aamulehteä ja Turun Sanomia. Muiden pienempien paikallislehtin multikulturaalinen linja on sama. Sähköisellä puolella on myös ideologinen monoliitti kuten Yle ja MTV 3. Käytännössä julkista yhteiskunnallista keskustelua hallitsevat nämä mediat ja niiden yhtenäinen poliittinen agenda. Juuri siksi niitä kutsutaan valtamedioiksi.

   Omalla nimellä monikulttuurisuuden puolesta kirjoittaminen on yhtä rohkeaa kuin kirjoittaminen Pravdaan Neuvostoliitossa. Systeemin konformistisille puudeleille ei tule suomalaisvihamielisistä kirjotteluista mitään sanktioita, päinvastoin heistä kaunaisimmat palkitaan valtionpalkinnoilla. Korruptoituneet tiedotusvälineet käyvät käytännössä sotaa suomalaisuutta vastaan, joten sitä vastaan on käytävä sissisotaa kaikilla rintamilla, osa anonyymisti osa nimellään.

   Tätä keskustelua en tule enää tässä jatkamaan, sillä YW ei ole keskustelufoorumi. Rakentavat keskustelut kuuluvat menneisyyteen, aikaan ennen kuin kansakunnan petturit ja heidän hyödylliset idioottilakeijansa julistivat sodan suomalaisuuden säilymistä vastaan. Kuten jossain aiemmin sanoin, blogin ensisijainen tarkoitus vittuilla niille jotka vittuilevat suomalaisille joko poliittisilla päätöksillään tai mielipiteillään.

   Poista
  3. Filosofian tohtori Sakari Hankamäki kirjoittaa jutussaan
   Helsingin Sanomat tekee Suomesta Neuvostoliiton (http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2016/12/helsingin-sanomat-tekee-suomesta.html):

   "Minäpä kerron teille, miksi kunnialliset ja oppineet kansalaiset esittävät totuuspuheensa anonyymisti. Tämä johtuu työelämän mielipidevankeudesta, jonka vallitessa työelämässä ei sallita poliittista kiistelyä. Niinpä monet totuuspuhujat pyrkivät salaamaan henkilöllisyytensä suojellakseen itseään ja työpaikkaansa vihervasemmiston, Helsingin Sanomien ja Yleisradion vihamielisiltä iskuilta ja anarkististen rabulistien mustamaalauskampanjoilta, joita he itse toteuttavat tietysti puskista huudellen. Malli huppu päässä esiintymiseen on peräisin heiltä."

   Poista
 2. Jore onko mun tulkittava niin että kannatat homoseksuaalien murhaamista,koska sitä sä nimittäin käytännössä teet jos tuet väkivaltaisen barbaarikultin, islamin leviämistä rakkaaseen maanosaamme ja ymmärrät kai että avoimesti homoseksuaalina mä en suhtaudu asiaan kovin hyvin. Onneksi tässä maassa on vielä järkeviä ja aidosti hyviä ihmisiä,kuten suomen vastarintaliike ja monet muut toimijat,jotka käsittävät vaaran,jonka kyseinen,hallusinoivan,kamelinkusta litkivän sotapäällikön harhoaistimuksiin perustuva uskonto,luo länsimaille ja meidän arvoillemme.
  Ja kiitos ylewatch että jaksatte tuoda virkistäviä järjen tuulia tähän tunkkaiseen monikulttuurisuus- ja femakkohelvettiin.

  VastaaPoista