torstai 29. joulukuuta 2016

KUULKAAS NYT YLE, TURHA VALEHDELLA DNA:N PERUSTEELLA, ETTÄ OLEMME SAMANLAISIA

Ylen Bullshit BIngo: "Kuvassa valkoihoisia. Ihmiset eroavat
vain ihoväriltään. Rotu on sosiaalinen konstruktio.
Ihmiset ovat kaikki samanalaisia."

Kuten tunnettua Ylen julkeimmat epätieteelliset valheet uppoavat parhaiten valtamedian varassa oleviin auktoriteettiuskoisiin demarieläkeläisiin. Konstit on monet, sillä tällä kertaa Yleisradio yrittää perustella eksistentiaalisesti ja geneettisesti vieraiden maahantunkeutujien maahanpäästämistä tv-uutisten ja verkkosivujen jutulla sukututkimuksesta, jonka propagandistinen pääviesti on puhtaasti ideologinen. Toimittaja Ulla Meriläisen uutisjutuksi naamioitu propagandasatu "Kaikki me olemme maahanmuuttajia" – DNA vie suvun alkujuurille ja paljastaa geeniserkkuja on kerrassaan härski yritys syöttää pajunköyttä pahaa aavistamattomalle suurelle yleisölle:
DNA-testit ovat tarkentaneet tietoa ihmisten vaelluksesta nykyisille kotisijoilleen. Niiden on myös sanottu vievän pohjan pois muukalaisvihalta ja rasismilta. Riikka Piironen on samaa mieltä. – Me kaikki suomalaiset olemme maahanmuuttajia, ihan joka ikinen.
Ja höpö höpö se mitään pohjaa pois vie, varsinkin jos "muukalaisvihalla" tarkoitetaan ihmisen normaalia geneettistä piirettä karttaa vihamielisiä muukalaisia, geenirosvoja ja vapaamatkustajia. Piirosen mielestä virheargumentti "me olemme kaikki maahanmuuttajia" antaa vieraspopulaatiolle kuten vaikkapa kiinalaisille moraalisen oikeuden tunkeutua Tiibetiiin. Uutisankan perusteella on vaikea arvioida, onko Riikka Piironen pelkkä muotiaatteeksi puserretun monikultturismin hyödyllinen idiootti, valehteleeko hän häpeilemättä itselleen vai onko kyse vain höprehtivästä demarieläkeläisestä, joka uskoo kaiken mitä Yle ja Helsingin Sanomat kansalaisille syytää.

Uutinen toistaa monissa muissakin medioissa toistettua valhetta ihmiskunnan absoluuttisesta samanlaisuudesta, vaikka juuri haploryhmät todistavat sanomattomasti, että maantieteellisesti erillisillä ryhmillä on genomissa selvästi havaittavia eroja, jotka erottavat ne muista populaatioista. Yle Watch tyrmäsi viime huhtikuun perusteellisessa artikkelissa Helsingin Sanomien ja Suomen Kuvalahden jutut, joissa yritettiin jymäyttää hyväuskoisia kansalaisia:
Jutun lähtökohtana on myynnissä olevat ja lähinnä liberaalien suosimat kyseenalaiset geenitestit, jotka tuottavat optisen harjan, jossa meissä kaikissa nähdään jotain eksoottista, vaikka vieraan perimän määrä on äärimmäisen vähäinen ja ajallisesti kaukainen. Tuo mittasuhdeharha sopii kuitenkin hyvin liberaalien rodunsekoitusideologiaan, koska testien avulla voidaan "todistaa", että esimerkiksi suomalaiset ovatkin "juuriltaan" afrikkalaisia ja vastaavasti afrikkalaiset taas eurooppalaisia jne.:

"Yhdeksän kymmenesosaa eroista on yksilöllisiä. Eurooppalaisten väliset erot ovat siis suurempia kuin vaikkapa eurooppalaisten ja afrikkalaisten erot."

Taitavaa harhauttavaa retoriikkaa. Väite ei merkitse sitä, että satunnainen afrikkalainen olisi lähempänä eurooppalaista kuin eurooppalaiset keskenään, kuten tarkkaamaton lukija voisi äkkilukemalta kuvitella.
Ryhmien ja ryhmän sisäisten erojen rinnastaminen toisiinsa on analogiavirhe. On tilastollisesti tunnettua, että yksittäisten miesten keskinäiset pituuserot ovat suurempia kuin miesten ja naisten keskimääräinen pituusero. Tästä olisi silti valheellista tehdä sellainen looginen loikka, että miesten ja naisten pituusero on merkityksen, koska ryhmän sisällä pituuserot ovat suuremmat. Tämä ei muuta sitä tosiasiaa, että miehet ovat keskimäärin pidempiä kuin naiset – satunnainen mies on suurella todennäköisyydellä pidempi kuin satunnainen nainen. Ryhmien välisten erojen rinnastaminen ryhmän sisäisiin eroihin on tietoinen analogiavirhe, jolla ei ole rodun/geneettisen klusterin kohdalla muuta motiivia kuin edistää egalitaristista ideologiaa.  
Ihmiskunnan yhdenmukaisuutta saarnaava juttu todistaa tahattomasti aasialaisten ja euroopalaisten fundamentaalisen eron Saharan eteläpuolisiin afrikkalaisiin:  
"Nykyihminen levisi, muut kuolivat sukupuuttoon. He elävät kuitenkin geeneissämme. Kaikkien Afrikan ulkopuolisten ihmisten geeneissä on 1–4 prosenttia neandertalilaista, ja esimerkiksi nykyaustralialaisten perimästä 2–6 prosenttia on kotoisin denisovalaisilta."
Ylen tuoreen jutun argumentti menee suurin piirtein niin, että koska me kaikki olemme "maahanmuuttajia", niin jollain pienellä Suomenlahden suomalaispopulaatiolla ei saa olla oikeutta vaalia kulttuurista ja geneettistä itsenäisyyttä, koska sitä ei ole, sillä kognitiivisesti haasteelliset kongoidit ovat samaa "juurta" kuin me. Tästä "samanlaisuudesta" huolimatta afrikkalaiset eivät ole kyenneet luomaan sellaista hyvinvointia kuin suomalaiset, jonka vuoksi heillä  täytyy olla Ylen mielestä oikeus livahtaa miljoonamäärin Suomeen vapaamatkustajiksi. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla mitä Ylen Bullshit Bingo arpoo seuraavaksi....

1 kommentti:

  1. Mä en ainakaan halua islamisteja tähän maahan vaikka heillä olisi tismalleen samat geenit kuin Suomalaisilla
    Jälleen kerran yle tuottaa täyttä paskaa meidän verorahoillamme.

    VastaaPoista