torstai 22. joulukuuta 2016

HALU KIELTÄÄ VASTARINTALIIKE KERTOO SUOMALAISVIHAMIELISEN ELIITIN PANIIKISTA


Onko Pohjoismaisen vastarintaliikkeen pienimuotoinen toiminta tosiaan Suomen suurin ongelma? Ainakin se näyttää olevan sitä Ylen tv-uutisille ja sen verkkosivulle, jossa Poliisihallituksen kanteesta Vastarintaliikkeen kieltämiseksi kerrotaan tänään peräti kolmen artikkelin voimalla.

Ensimmäisessä jutussa Poliisihallitus nostaa kanteen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen lakkauttamiseksi kerrotaan poliisijohtaja Seppo Kolehmaisen antamasta tiedotteesta:

Katsomme Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen toiminnan olevan olennaisesti vastoin lakia ja hyviä tapoja, joten kanteen nostaminen ja asian saattaminen tuomioistuimen arvioitavaksi toiminnan lakkauttamista varten on perusteltua, poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen sanoo tiedotteessa.
Erikoista Poliisihallituksen tiedotteessa Vastarintaliikettä vastaan on se, että päätös kanteen nostamisesta tehtiin vain päivä sen jälkeen kun Helsingin käräjäoikeus aloitti pääkäsittelyn liikkeen aktivisti Jesse Torniaista vastaan. Miksi kolme kuukautta kestänyt harkinta kanteesta tehtiin juuri eilisen oikeudenkäynnin jälkeen? On syytä kysyä, toimiiko Suomessa länsimainen vallan kolmijako-oppi ollenkaan. Ainakin toimeenpanovallan ja tuomiovallan itsenäisyys on tullut kyseenalaiseksi, sen verran yhdessä ne näyttävät Vastarintaliikkeen asioita yhdessä suhmuroivan.

Pahamaineinen Ylen vasemmistolaistoimittaja Eero Mäntymaa kertoo oman mielipiteensä mahdollisesta järjestön kiellosta yhdistyslain asiantuntija Lauri Tarastin suulla jutussa Vastarintaliikkeen lakkauttaminen tekisi uusnatsien propagandasta laitonta. Lauri Tarasti:

– Suunniteltu kokoontuminen yhdistyksenä on sitten rangaistava teko. Ei voi jatkaa mitään toimintaa, joka on rekisteröimättömän yhdistyksen nimissä tehty.
Koska kansallissosialistiseen järjestöön kuuluvia ihmisiä ei voi kieltää eikä tappaa (johon varmasti liberaaleilla olisi halua mutta ei rohkeutta) toiminta tullee mahdollisen kieltämisen jälkeen siirtymään uuden järjestön nimiin tai jopa maan alle. Jälkimmäisen mahdollisuuden kohdalla Vastarintaliikkeestä tulisi todellinen vastarintaliike.

Suomalaisvihamielisen hallinnon nyrkkinä toimiva poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen avaa Ylen jutussa Poliisiylijohtaja: Vastarintaliike pitää lakkauttaa väkivaltarikosten ja vallankumouksellisuuden takia poliisin perusteita kieltämispäätöksen tueksi:

Kolehmainen sanoo Yle Uutisten haastattelussa, että vähintäänkin yhdistyksen sateenvarjon alla tehdyt väkivaltarikokset ovat yksi elementti sen tueksi, että järjestön toiminta on lainvastaista.

– Sitten jos tutkii heidän ohjelmajulistuksiaan tai asiakirjoja, joita on saatavilla, niin pyritään kuitenkin lainvastaiseen yhteiskuntajärjestyksen kumoamiseen. Näistä seikoista se arvio sitten koostuu, Kolehmainen sanoo.
Kansan oikeutettua raivoa tukahduttaakseen viranomaiset haluavat nyt kieltää aidot oppositiot, jotta jäljelle ei jäisi muuta kuin kosher-konservatiivisuudella vesitetty Perussuomalaisten puolue, joka ei ole lopulta muuta kuin järjestelmälle hyödyllinen valeoppositio. Sen sijaan vallankumousta avoimeisti julistavat kommunistit ja anarkistit saavat edelleen jatkaa rauhassa toimintaansa valtion erityisessä suojeluksessa.

Kieltohalujen sijaan maassamme olisi pohdittava vakavasti sitä, mikä yhteiskunnassa on mennyt niin paljon pieleen, että se synnyttää kansallissosialistisia liikkeitä. Valitettavasti tämä ei näytä olevan näköpiirissä, sillä kuten todellisuuden kieltävässä demokratiailveilyssä aina, julkisuus ja viranomaiset eivät kykene muuhun kuin painamaan paniikkinappulaa, joka vapauttaa heidät puuttumasta "oireen" juurisyyhyn.


Toisessa Ylen jutussa Kolehmainen perustelee kieltopäätostä sillä, että "väkivaltaisten ja avoimen rasististen järjestöjen toiminnalle ei pidä antaa sijaa suomalaisessa yhteiskunnassa". Mitä epämääräisen rasismin tuomitseminen sitten tarkoittaa? Sitä, että Vastarintaliikkeen kieltämisen jälkeen syyte "rasismista" voi lain mielivaltaisen tulkinnan mukaan merkitä kaikkien järjestöjen tukahduttamista, jotka puolustavat suomalaisten etnistä intressiä seitsemän miljardin potentiaalista vapaamatkustajaa vastaan. Punavihreän moraliteetin vankina oleva valtionjohto ja virkamiehet sallisivat tulevaisuuden visioissaan vain monikulttuurisen anti-rasismin, joka on todellisuudessa koodisana valkoisten elintilan riistämiselle ja matalan intensiteetin kansanmurhalle. Vaikka Vastarintaliikkeen politiikka ei miellyttäisikään, täytyisi jokaisen isänmaallisen vastustaa näkyvästi sen kieltämistä, sillä kiellon seurauksena tullaan avaamaan totalitaristinen ovi kaikkien suomalaisten asiaa puolustavien järjestöjen kriminalisoimiseksi.

Jos maassa olisi joku kiellettävä ja tuomiolle pantava, niin se olisi ainakin nykyinen hallitus ja sen sisäministerit Petteri Orpo ja Paula Risikko. Heidän rikollisilla päätöksillään maahan on päästetty viime vuoden loppukesästä lähtien yli 40 000 Euroopan ulkopuolista hyvinvoinnin saalistajaa, joiden olisi pitänyt Dublin-sopimuksen perusteella jäädä Balkanille ja Kreikkaan. Jos täsmällisiä ollaan, niin näillä maahantunkeutujilla ei ole oikeutta tulla Euroopan rajojen sisäpuolelle ollenkaan. Kansan tahdon vastaisesti vihamielisiä muukalaisia maahamme päästäneellä hallituksella on jo nyt verta käsissään, sillä tummapintaiset EU:n miehitysjoukot ovat sekä raiskanneet että tappaneet suomalaisia. Kansantuomioistuin tulee sitten aikanaan arvioimaan heidän tekonsa.

                                                   ***************************Yle TV1, Torstai 22.12.2016 klo 21:05 A-studio: Talk Yle 

Hallitus kompastuu toistuvasti perustuslakiin. Studiossa kansanedustajat Mauri Pekkarinen, Maarit Feldt-Ranta, Sampo Terho ja Emma Kari. Juontajana Jan Andersson. #yleastudio HD


Vihreiden punaraivotar Emma Kari puolustaa 2000-luvun alussa mädätettyä uutta Suomen perustuslakia, sillä se salli kommunistisesti samat oikeudet maahantunkeutujalle, kunhan vain on ensin ymmärtänyt astua rajan yli ja sanoa taikasanan "Asyl". Siellä missä taistellaan suomalaisten säilymistä vastaan, siellä punavihreä khmeri Emma Kari!


Yle TV1, torstai 22.12.2016  klo 22:45, Exodus: Matkamme Eurooppaan 

3/3. Eurooppaan pyrki viime vuonna miljoona pakolaista. Heistä 75 tallensi itse vaarallisen matkan aavikoiden, Välimeren ja monen rajan yli kohti unelmiensa maata, myös Suomea. Sarja näyttää elämän otsikoiden takana. HDYle TV2, torstai 22.12.2016 klo 20:05 Alias Lönnrot

6/6. Rakkauskirje ja some. Ali Jahangiri ja Mariska stalkkaavat suomalaispareja rakkaudenkiilto silmissä. Ali kohtaa Kalevauva.fi-yhtyeen ja pohtii muun muassa onko kananpersetukka merkki suomalaisuudesta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suom

1 kommentti:

  1. Muslimi veljeskunta , sen kuin kukoistaa, tulevan uuden suurmoskeijan myötä.

    VastaaPoista