tiistai 20. joulukuuta 2016

RAUHANUSKONNON JOULUTERVEISET BERLIINISTÄ!

Karvaiset muslimipukit antavat lahjoja Scanialla.

Maailmalla on eilisten tapahtumien vuoksi ollut tänään vilkas uutispäivä. Muiden valtamedioiden tapaan myös Yle uutiset kertoi ensin Turkin Ankarassa tapahtuneesta Venäjän suurlähettilään murhasta. Moni kysyy nyt syystäkin, että tuleeko tästä mahdollisesta (((neocon-sotahaukkojen))) suorittamasta väärän lipun operaatiosta tämän vuosikymmenen Sarajevon laukaukset. Toistaiseksi Venäjän ja Turkin johto näyttää vannovan orastavan ystävyyden nimeen.

Eilisen uutistähtiä olivat kuitenkin Euroopassa loisivat islaminuskoiset kehitysmaalaiset. Sveitsin 
Zürichissä muslimien rukoushuoneen luona oli ammuskeltu, jonka seurauksena on ainakin kolme haavoittunutta. Tekijä on edelleen vapaana eikä hänen taustoistaan ole tarkkaa tietoa. Kyse lienee perinteisestä shiia - ja sunnimuslimien välienselvittelystä, mutta teoriassa tekijä voi olla myös muukalaisinvaasioon kyllästynyt yksinäinen susi, Aryan Avenger.

Todellisen islamilaisen joulutervehdyksen vääräuskoisille lähetti kehitysmaalainen turvapaikanhakija Berliinissä. Yle on tehnyt tuhoisasta rekka-autolla tehdystä terrori-iskusta monta juttua, joista tähän mennessä informatiivisin kooste on sen verkkosivuilta löytyvä juttu  12 kuollut, kyseessä oli terrori-isku – Mitä Berliinin tapahtumista nyt tiedetään

Ylen tv-uutisissa haastateltu turvapaikanhakija sanoi ääneen sen mitä eurooppalaisia kansoja halveksuva valtamedia ja poliittinen "eliitti" haluaa viestiä myös omassa propagandassaan: "Terrorismi uhkaa pakolaisia siinä missä saksalaisiakin". EU:n johdon ja sen miehitysjoukkoina toimivien tummapintaisen turvapaikanhakijoiden suurimpana huolena on, että kansalaiset alkavat vieroksua murhaavia ja raiskaavia muukalaisia. Poliitikkojen liturgisissa puheissa toistuu edellisten iskujen malliin samat latteudet. Koska he eivät tee ongelman juurisyylle eli ei-valkoisten maahantunkeutumiselle mitään, he eivät voi muuta kuin toivoa, että ongelma poistuisi jotenkin itsestään ja monikulttuuri alkaisi jostain määrittelemättömästä taikahetkestä lähtien vihdoin toimia.Eliitin kanssa samoilla linjoilla on sen hyödyllisinä idiootteina toimivat "kansalaisaktivistit", Unelmoija-bloggaajat, ja etnomasokistit, jotka eivät olleet kiinnostuneista uhreista ja terrori-iskujen arkipäiväistymisestä, vaan siitä miten harmittavasti se saattaa lisätä "muukalaisvihamielisen populismin suosiota". Multikultin tosiuskovien päätä ei voi tietenkään kääntää mikään, koska sisimmissään he toivovat, että Berliinin isku on pelkkä hidaste Suurelle Unelmalle, rodulliselle panmixialle, tuolle tasapäistävälle ja diversiteettiä tuhoavalle biologiselle kommunismille. 

Kansanvihollisten huoli on ymmärrettävää, sillä sattumanvaraiset terrori-iskut tulevat ennen pitkää tekemään tyhjäksi monikullttuurisuuden kaapuun puetun panmixia-unelman. Sama pelko koskee myös islamilaisia hitaan valloitusstrategian visionäärejä, sillä islamistien mieletön väkivalta saattaa keskeyttää kansainvaelluksen ja pahimmassa tapauksessa johtaa jo Euroopassa olevien muslimien karkotukseen. Muslimiterroristien täytyy olla todella yksinkertaisia, koska juuri sillä hetkellä kun "Allah oli antamassa Euroopan kaikki herkut muslimeille" pelkän maahanmuuton ja villin lisääntymisen ansiosta, malttamattomat kuvittelevat hetken olevan jo nyt valmis pyhälle sodalle, jossa voi kursailematta tappaa vääräuskoisia. Tällä menolla uskossaan hieman horjuvat muoti-multikultistit tulevat heräämään ruususen unestaan, vaikka juuri näiden etnomasokististen Unelmoijien varaan koko värillisen maailman islam-invaasio Eurooppaan perustuu.

Nyt olisikin oikea hetki lyödä se todellinen Peli poikki ja lopettaa rasististen värillisten harjoittama valkoisten kansanmurha. Ikävä kyllä valtaansa epätoivoisesti takertunut EU-eliitti ei tule tekemään ratkaisuja, jotka palvelisivat eurooppalaisten etnistä ja kulttuurista etua. Se, mitä luultavasti tullaan tekemään ei ole islamiterrorismia ruokkivan muukalaisinvaasion pysäyttäminen, vaan valvonnan ja kontrollin lisääminen niitä kansalaisia kohtaan, jotka näkyvästi vastustavat maahantunkeutuijia.

Välillä pahasta nousee hyvää ja se hyvä tässä pirullisen alhaisessa terrori-ikussa on se, että eurooppalaiset voivat sen synnyttämän yhteisen surun kautta tuntea aidosti keskinäistä solidaarisuutta. On vain ajan kysymys, jolloin Nietzschen sanoin "uinuva vaalea peto tulee heräämään". Voi niitä karvakäsikäppäniä ja heidän myötäilijöitään kun Pyhän Euroopan Mjölnir-vasara heilahtaa!


                                                          *****************************A-studio Yle TV1 Tiistai 20.12. klo 21:00

Berliinin terrori-isku. Onko terrorismista tulossa arkipäivää? Rinne, Harakka ja... SDP:n puheenjohtajapeli kuumenee. Ja millainen narujen nykijä on puolueen vahva mies Don Eero? #yleastudio HD


Exodus: Matkamme Eurooppaan Yle TV1 Tiistai 20.12. klo 23:45

1/3. Eurooppaan pyrki viime vuonna miljoona pakolaista. Heistä 75 tallensi itse vaarallisen matkan aavikoiden, Välimeren ja monen rajan yli kohti unelmiensa maata, myös Suomea. Sarja näyttää elämän otsikoiden takana. HDAlias Lönnrot Yle TV2 Tiistai 20.12. klo 20:31

5/6. Tuulipuku ja ruoka-pong. Ali Jahangiri ja Eija Vilpas metsästävät kadonnutta tuulipukukansaa. Ali haastaa saamelaistähti Suvi Westin ruoka-pong-peliin, ja tekee vatsahuuhtelun kalakukkosmoothiella. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomiViimeinen vastarintataistelija Yle Fem Tiistai 20.12. klo 21:00

Norjalainen Joachim Rønneberg taisteli toisessa maailmansodassa natsi-Saksaa vastaan Norjan armeijan vastarintajoukoissa. 95-vuotias veteraani kertoo osallisuudestaan Vemorkin raskasvesitehtaan sabotointiin. HDTaistelu kuoleman vedestä (12) Yle Fem Tiistai 20.12. klo 22:00 


Sarja alkaa, osa 1/6. Nobelisti Werner Heisenberg johtaa toisen maailmansodan aikana natsien ydinohjelmaa. Tulevaan reaktoriin tarvitaan raskasvettä, jota valmistetaan vain norjalaisessa Norsk Hydron tuotantolaitoksessa. (U) HD K7 (väkivalta)
4 kommenttia:

 1. Antaas kattoo. Kovin hiljaa se "vaalea peto" on ollut. Mutta niinhän se on, että kun mies joka ei milloinkaan näytä ärsyyntyvän, lopultakin ärsyyntyy silloin on helvetti irti.

  VastaaPoista
 2. Oliko Teillä lupa jutussa käytettyjen kuvien julkaisuun tai oletteko ostaneet julkaisuluvan? Tietääkö kuvaaja, että hänen kuvansa ilmestyvät äärioikeistolaisessa valemediassa? Jos vastaus on -ei-, ette noudata Suomen lakia. Sitähän Te kovasti vaaditte muilta.

  VastaaPoista
 3. Semmonen.
  http://blogit.mvlehti.net/goynblogi/2016/07/13/keittiopsykologi-jore-puusa/

  VastaaPoista