maanantai 12. tammikuuta 2015

JE SUIS CHARLES MARTELMaahanmuuttotaustaisten muslimien tekemät iskut Pariisissa viime keskiviikkona (7.1.2015) ja perjantaina (9.1.2015) ovat nostaneet valtamedioissa esiin vaatimuksen puolustaa sananvapautta 
– tosin vain "liberaalien" esittämissä rajoissa. Mitään aitoa sananvapauttahan liberaalit eivät luonnollisestikaan kannata riippumatta siitä mitä he itse asiasta sanovat. Kaiken tämän tekopyyhyyden ja hurskastelun kruunaa sosiaalisessa mediassa riivaava karjalampaiden määkyvä meemi, "Ja suis Charlie" eli "minä olen Charlie", joka viittaa 12 uhria vaatineeseen terrori-iskuun pilapiirroslehti Charlie Hebdon tiloihin.

Samalla ongelman ydin, kansalaismielipiteestä piittaamattoman maahanmuuton salliminen vuodesta toiseen, on haluttu lakaista maton alle julkisesta keskustelusta. Siksi terrori-iskujen sarja tulee jatkumaan vain entistä kiivaampana, sillä mitä enemmän Euroopassa on muslimeja, sitä suuremmalla todennäköisyydellä kasvasta massasta löytyy väkeä joka on valmis terroriin. Jo nyt on selvää, että huomattava osa Euroopan 
tavallisista muslimeista tukee hiljaisesti myhäillen viime viikon murha-aaltoa.

Toimittajat ovat yleensä taustaltaan keskiluokkaisia kaupunkilaisliberaaleja ja heille sananvapaus merkitsee sisällöllisesti suurin piirtein samaa kuin Kansainvälinen kirjailijoiden sananvapausjärjestö PEN:n näkemys. Yhteistä molemmille on se, että ne eivät johdonmukaisesti kannata sanavapautta kaikille, vaikka niin juhlallisesti julistavatkin. Tästä löytyy lukuisia esimerkkejä, räikeimpänä kenties se kun nykyinen perussuomalaisten europarlamentaarikko Jussi Halla-aho sai tuomion tosiasiaväitteitteiden esittämisestä islamista ja sarkastisesta kommentista somalien erityispiirteistä. PEN vaikeni sananvapautta loukanneesta tuomiosta kuoliaaksi. Niin kauan kuin liberaalit kannattavat rangaistuksia rodullisten tosiasoiden puhujille, seksuaalivähemmistöjen ikävien puolien esiintuojille ja holokaustiuskonnon kriitikoille, pitäisi heidän lopettaa rehvastelu sananvapaudella.

Mediamyrskyn pyörteeseen joutuneen Charlie Hebdo -lehden kaksinaamaisuudesta kertoo puolestaan se, ettei sekään elä niin kuin saarnaa, toisin sanoen lehti on harjoittanut itse mielipidevainoa omaa toimittajaansa Maurice Sinet'iä kohtaan, koska tämä koski aiheeseen, joka on lännessä koskematon tabu: juutalaisten valta. Sinet sai kriittisen humoristisen kolumninsa (mm. "Sarkozy kääntyi juutalaisuuteen rahan vuoksi") jälkeen potkut lehdestä vuonna 2009 ja läksiäislahjaksi vielä syytteen rotuvihan lietsomisesta, jonka synnyttämän oikeusjutun hän kuitenkin lopulta voitti. Harva tietää, mutta lehden toinen vieläkin raskauttavampi sananvapauden loukkaus tapahtui 12.9.1996, kun kolme lehden työntekijää mukaan lukien Stephane 'Charb' Charbonnier käyttivät lehteä foorumina, joka keräsi yli 170 000 allekirjoitusta, jonka tarkoituksena oli painostaa ja kieltää laillinen Front National -puolue. Melkoisia sananvapauden puolustajia! Y
mmärrettävästi sananvapaudesta mouhoavat charlie-lampaat haluavat unohtaa tälläiset "pikkujutut" häiritsemästä hyvää flow'ta. 

Suomessa jonkinlainen tekopyhyyden huipentuma ja tanssi vielä lämpimien ruumiskasojen ympärillä nähtiin viime torstaina 8.1.2015, kun äärivasemmistolainen Antirasismi X-toimintaverkosto järjesti mielenosoituksen Charlie Hebdo -lehden puolesta. Mielenilmaus todisti, että siihen osallistuneet samppanjasosialistit ja median lellimmät "aktivistit" ovat muuttaneet pakon edessä strategiaa, kun väistämätöntä ei voi enää kieltää. Äärivasemmiston uutena taktiikkana on olla enää hyssyttelemättä islamistisia terroritekoja ja syynä tähän on pelkästään se, että ne voidaan kätevän mielivaltaisesti yhdistää samaan "fasistiseen" jatkumoon kuin persut ja kansallismieliset. Kieltämättä ovela veto kun voi islamistimurhaajien varjolla osoittaa mieltä punamustakaartin omaa vihollista eli kansallisia voimia voimia vastaan. Vähemmän kyynisempi mutta vähintään yhtä naivi mielenilmaus järjestettiin Kuopiossa, josta Ylen verkkosivut kertoo uutisessaan "Sananvapautta täytyy jatkuvasti vartioida" – Je suis Charlie -kampanja näkyi myös Kuopiossa.

Eilen sunnuntaina (11.1.2014) nähtiin lopulta Pariisissa puolitoistamiljoonaa ihmistä kerännyt mielenilmaus, joka todistaa surullisesti, että kansalaiset ovat kaiken tämän jälkeen edelleen sokeita todellisille vihollisille. Jo se seikka, että Ranskan sosialistijohtoinen valtiovalta ei kutsunut kansan yhtenäisyyttä korostaneelle "rauhanmarssille" maan suurimman oppositiopuolue Front Nationalen puheenjohtaja Marine Le Peniä ja hänen kannattajiaan paikalle kertoo kaiken. Le Penin sijaan antautumismarssille saapui Yle uutisten mukaan 50 kansainvälistä kutsuvierasta, lähinnä poliittisen eliitin edustajia kuten Suomen pääministeri Alexander Stubb (jonka fiilistelyjä hölmöläisten marssista voi lukea täältä). Yle: 
Ranskan presidentin François Hollanden rinnalla marssi poliittisia johtajia useista maista. Marssin kansainvälisten arvovieraiden etujoukossa kävelivät Hollanden kanssa muun muassa Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Britannian pääministeri David Cameron. Mukana oli myös muun muassa Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ja palestiinalaisten presidentti Mahmud Abbas.

Eli paikalla olivat pahimmat kansanviholliset, globaali eliitti, joka on pitkälti pääsyyllinen siihen, että Euroopassa oleilee miljoonittain kutsumattomia vieraan kulttuurin edustajia, joita olivat myös viime viikon Pariisin terroritekojen tekijät. Mutta mitä tekevät ranskalaiset lampaat, nuo charliet? Uutiskuvien mukaan kansa marssi rinta rinnan oman maansa teurastajien kanssa! Mikäli kansa olisi hereillä ja tietoinen todellisista vihollisistaan, se polkisi nämä kansanviholliset maahan ja ripustaisi heidät lähimpiin lyhtypylväisiin.

Osa marssijoista olisi ehkä saattanut näin tehdäkin, mikäli globaali eliitti olisi todella kulkenut heidän kanssaan yhdessä rintamassa, mutta yksityiset valokuvat paljastavat, että "kunniavieraat" marssivatkin turvamiesten kanssa omassa porukassaan. Kansainvälisten uutistoimistojen levittämissä filmeissä ja uutiskuvissa näyttää siltä kuin eliitti ja kansa olisivat kulkeneet yhtä jalkaa, sillä tarkoituksena on uskotella, että vain itselleen uskollinen eliitti olisi muka yhtä kansan kanssa.
Valitettavasti Ranskassa yli 4 miljoonaa  "rauhanmarssijaa" keränneet sunnuntain tilaisuudet osoittivat, ettei heiltä löydy ainakaan vielä rohkeutta kohdistaa kiukkuaan varsinaisiin syyllisiin. Paljonko ranskalaisten ja eurooppalaisten veren pitää vielä virrata, ennen kuin kansalaiset suostuvat näkemään todellisen vihollisen? Ehkä tuo lauma tarvitsisi sellaisen johtajan kuin
Kaarle Martelin (Charles Martel, 668–741), joka löi Poitiers'n taistelussa v. 732 saraseenit, arabimuslimit. Luonnollisesti Martelin voitto oli tuolloin helpompi saavuttaa kuin tänään, sillä hänellä oli vastassaan vain ulkoisia vihollisia.
PS. Viimeisempien Yle-uutisten mukaan Ranskan ja Euroopan viranomaiset ovat tuttuun tapaansa valmiita suojelemaan juutalaisten turvallisuutta, mutta mitä se on valmis tekemään kansan enemmistön puolesta, jota vastaan aggressiiviset ulkomaalaiset harjoittavat jo pelkkien tilastojen valossa päivittäistä terroriaan 
 raiskaamalla, ryöstämällä ja murhaamalla? Eipä juuri mitään, mikä todistaa, että tasa-arvoa julistavalle eliitille juutalaiset ovat tärkempiä kuin alkuperäisasukkaat. 

Ironista sietämättömässä nykytilanteessa on se, että juuri vaikutusvaltaiset juutalaiset ovat innokkaimmin ajaneet Eurooppaan monikulttuurisuutta ja "diversiteettiä", mutta saavat nyt maistaa omaa lääkettään lemmikkiensä kiväärin piipusta. Tietenkin tähän voidaan vastata, että uusliberaalien ja vasemmiston ohella 
monikultturismin ajamisessa on vastuussa vain juutalaisten näkyvin eliitti, mutta kuka on kuullut, että tavalliset juutalaiset olisivat protestoineet monikultturismin ideologista pakkosyöttöä ja maahanmuuttoa vastaan? Toki he ovat vastustaneet maahanmuuttoa Israeliin, mutta kansainvaelluksen Eurooppaan ns. tavalliset juutalaiset ovat  hyväksyneet hiljaisesti. Kuin ne kutsumattomat vieraat jotka jättävät uppovan laivan ensimmäisinä ovat monet juutalaiset eri uutistietojen mukaan hylkäämässä muslimeja pursuavan Euroopan. Keräisivät nyt sitä satoa mitä ovat itse kylväneet.


************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

1 kommentti:

  1. Globaali eliitti on myös esim. Libyan, Syyrian ja Irakin tuhoamisen takana. Nämä ovat kai pahimpia esimerkkejä. Irakissa yksin 6 mioljoonaa kuollutta ja maa pidetään murskana ja puutteessa ja gulagina ja tappaminen jatkuu.

    VastaaPoista