torstai 29. tammikuuta 2015

YLE PROMOTOI KANSANVIHOLLISTEN PROPAGANDAA.Ylen tv-uutisten lisäksi yhtiön verkkosivut kertoo tänään (29.1.2015) päivätyssä myötäkarvaan kerrotussa uutisessa EVA: Maahanmuutto kaksinkertaistettava, että "Suomen työllisyysaste jää pysyvästi liian alhaiselle tasolle, ellei ulkomailta saada reilusti lisää työikäistä väkeä". Tällainen arvio on esitetty Elinkeinoelämän Valtuuskunnan EVAn tilaamassa raportissa 
Tulevaisuuden tekijät, jonka ovat kirjoittaneet yliaktuaari Topias Pyykkönen ja tutkija Pekka Myrskylä

Terveessä kansallisvaltiossa tällaiset tutkijat olisi julistettu kansanviholliseksi ja EVA rikolliseksi suomalaisvastaiseksi organisaatioksi. Ikävä kyllä elämme aikaa, jossa Euroopan maiden juuretonta eliittiä tukeva "sivistyneistö" voi rangaistuksetta käydä sotaa kansojaan vastaan. Päämäärättömän talouskasvun ylimmäksi epäjumalaksi nostanut maamme "eliitti" on viimeistään 1990-luvun laman jälkeen hylännyt valtion ensimmäisen periaatteen, sen tehtävän hoitaa omien kansalaisten etuja. Jokaisella suvereenilla valtiolla on myös maantieteelliset rajat, joiden sisälle pääseminen riippuu kansalaisten tahdosta eikä muiden kuten globaalitalouden asiamiesten ja ulkomaalaisten maahanpyrkijöiden haluista. Valtiojohdon hyväksymät talouselämän lakeijat ajavat ilmiselvästi muiden kuin suomalaisten etua, joten sellainen "eliitti" on yksinkertaisesti pettänyt kansalaisensa. Se, että Yle levittää EVA:n propagandaa ilman sen näkyvämpäa kritiikkiä, asettaa myös veronmaksajien kustantaman tiedotusjätin kyseenalaiseen asemaan.

EVAn liberaalit näkevät kaiken vain taloudellisen kasvun ja materiaalisen "hyvinvoinnin" lasien läpi, eivätkä yksiulotteisina fanaatikkoina kykene ymmärtämään, että ihmiset tarvitsevat muutakin pelkkää materiaalisen hyödyn tavoittelua. Sitä paitsi markkinatalouden ylistämä "onnellisuus" perustuu harvoin omanvoitonpyyntiin, vaan oivallukseen, että ihmisen on mahdollista olla osa jotain itseään suurempaa ja myös vaikuttaa siihen omalla osallistumisellaan. Kaikkialla on näkyvissä merkkejä siitä, että markkinafundamentalistinen ideologia ja sen edistämä elämäntapa ei tuo jatkuvassa näännyttävässä ja tarkoituksettomassa kilpailussa juuri mitään hyvää, eikä se anna varsinkaan ihmisen olemassaololle mitään todellista merkitystä. EVAn tunteettomille teknokraateille esimerkiksi kuuluminen kansakuntaan, sen traditioiden sisäistäminen ja jälkipolvista huolehtiminen ovat silkkaa myrkkyä, koska niistä ei ole kvantitatiivista hyötyä talouden rattaille tässä ja nyt. 

Loppujen lopuksi herrojen taloudellisetkin argumentit vuotavat kuin seula, joten täytyykin kysyä, mitkä ovat heidän todelliset motiivit tällaisten laskelmien tekemiselle, jossa ihmiset ja kansat ovat pelkkiä keskenään vaihdettavia numeroita ja muttereita globaalitalouden isossa helvetinkoneessa.

EVA kuvittelee keksineensä taloudellisen ikiliikkujan rahtaamalla Suomeen alkuperäisväestön syrjäyttäviä ulkomaalaisia:
EVAn mukaan työvoiman tarjonta lisää työvoiman kysyntää eli yritysten intoa kasvattaa toimintaansa. Työn tarjonta kiihdyttää taloutta, työvoiman väheneminen kuihduttaa. Ainoa todellinen keino lisätä työvoimaa on kiihdyttää maahanmuuttoa, raportissa todetaan.
Kun tätä "työn tarjontaa kiihdytetään" ulkomailta tarpeeksi paljon, tuo se ennen pitkää maahan niin paljon ulkomaalaisia, että he voivat jo demokratian keinoin avata portit heimoveljilleen ja lopettaa suomalaisuuden kuten Stalin teki aikoinaan suomensukuisille kansoille Pohjois-Venäjällä. Siksi tässä yhteydessä puhe taloudellisesta "välttämättömyydestä" ei ole muuta kuin maanpetoksellisuutta, varsinkin kun kyse ei edes ole mistään taloudellisesta hyödystä! Sen todistaa jo Ylen jutussa ohimennen kerrottu huomio:

Pyykkösen ja Myrskylän mukaan maahanmuuttajien työllisyysaste on reilut 50 prosenttia. Osa muuttajista, kuten virolaiset, työllistyvät hyvin mutta pakolaisina tulleet huonosti.

Koska pakolaisina maahan päästetyt ulkomaalaiset ovat käytännössä toistaitoisia afrikkalaisia, on heidän taloudellinen hyötynsä Suomelle lähes poikkeuksetta negatiivinen. Ongelmaa pahentaa vielä näiden kognitiivisesti haasteellisten tyhjäntoimittajien (rikosten alalla he ovat yleensä aktiivisia) perheenyhdistämiset. Jotta pääsisimme Pyykkösen ja Myrskylän matematiikalla aluksi tarvitsemaamme 100 000 työntekijän lisämäärään, pitäisi ulkomaalaisia tuoda maahan 
200 000, koska puolet heistä tulisi joka tapauksessa olemaan työttömiä. Mitä tämä sitten merkitsee kansantaloudelle ja valtion velalle, voi kukin laskea tykönään. 

Aivan oma vaikutuksensa tällä hulluudella on kantasuomalaisiin ja jo nyt työttöminä oleviin n. 350 000 - 400 000 kansalaiseen. Miksi talouselämä ei käytä näin isoa suurelta osin koulutettua työvoimareserviä hyväkseen? Tässä ei voi välttyä ajatukselta, että isänmaattoman talouselämän tarkoitus on tuoda maahan kilpailevaa työvoimaa, joka tekee työt huomattavasti halvemmalla kuin oma väki ja alentaa samalla jo työssäolevien palkkatasoa. 

Omituista tässä kuviossa on myös se, kuinka laimeasti duunarivasemmistoa edustavat ammattijärjestöt ja puolueet ovat regoineet valtamedioiden kuten Ylen aika ajoin nostattamiin puheisiin ulkomaalaisen "työvoiman" kasvattamisesta. Sen sijaan uusliberaalien kanssa epäpyhässä liitossa olevat räyhävasemmistolaiset, preka-eetut, no bordersit, anarkomarkot ja muut valtion subventioilla elävät "vaihtoehtoväen" edustajat ovat todennäköisesti sisimmissään vain riemuissaan siitä, että maamme etnistä pohjaa murennetaan ulkomaalaisella halpatyövoimalla ja sen vanassa tulevilla toimettomilla vapaamatkustajilla. Kulttuurinmädättäjille EVAn vaatimukset on vain yksi keino muiden joukossa, jolla pyritään muuttamaan Suomi ei-suomalaiseksi alaluokan vallankumouksen pesäkkeeksi. Päin suomalaisten naamaa heitetyn multikultikakun kirsikkana on RKP:n pakolaispolitiikka, josta kertoo puolueen puheenjohtaja Carl Haglund Ylen uutisessa (28.1.2015) Haglund: SDP:n ja vasemmistoliiton vaalilupaukset epärealistisia:
RKP:n vaaliohjelmassa todetaan, että ”Suomen on oltava avoin ja toivotettava tervetulleiksi ihmiset, jotka tarvitsevat apua ja turvaa”. Puolue ajaa aktiivista ja vastuuntuntoista kehitys- ja kauppapolitiikkaa. Se vaatii vaaliohjelmassaan, että Suomen kehitysavun tavoitetaso nousisi 0,7 prosenttiin bruttokansantuotteesta. Vaaliohjelmassa todetaan myös, että Suomeen otettavien kiintiöpakolaisten määrää tulisi lisätä tuntuvasti.  –Meidän mielestämme se olisi meidän kansainvälisen vastuun mukaista, perustelee Haglund puolueen tavoitetta lisätä kiintiöpakolaisten määrää.


************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

3 kommenttia:

 1. http://www.magneettimedia.com/vaatimus-suomalaistyontekijat-korvattava-ulkomaisella-halpatyovoimalla/

  Tässäkin todetaan vasemmistotoimittajien pelaavan sujuvasti yhteen monopolikapitalistien kanssa. Ei ihme, sillä vasemmisto on kaikissa muodoissaan juutalaisten luoma ja pyörittämä. Se on juutalaisuutta ja ajaa juutalaisten agendaa.

  VastaaPoista
 2. Eipäs nyt yksinkertaisteta asioita, varsinkaan kun tuo ei pidä edes paikkaansa. Väitteiden esittämistä ilman perusteita kutsutaan ennakkoluukoksi: "Vasemmisto on kaikissa muodoissaan juutalaisten luoma ja pyörittämä".

  VastaaPoista
 3. Sanoisin koko vasemmistolaisuuden olevan juutalaisuutta. Tai siis juutalaisen maailmanvaltion rakentamista, sillä eihän ei-juutalainen voi tulla juutalaiseksi, vaan hänen palvelijakseen. Vasemmistolainen liike on juutalaisen maailmanvaltion ja utopian esiaste ja moottori. Juutalaiset ovat kaiken suunnitelleet ja he vetelevät naruista, kuten ovat aina vedelleet.

  VastaaPoista