sunnuntai 4. tammikuuta 2015

UUSI VUOSI, VANHAT KUJEET.TV 1, 4.1.2015, klo 23.40, Historia: Operaatio jalkajousi *uusinta*

Toisen maailmansodan aikana Hitlerin tavoitteena oli lyödä Englanti polvilleen pelottavilla V-ohjuksillaan. Miten brittilentäjien ottamista ilmakuvista pystyttiin saamaan selville vihollisen salaiset aikeet? T: BBC. (U) 


Näitä saksalaisvihamielisiä ylistystarinoita jaksetaan lähettää jatkuvalla syötöllä ei vain Englannissa, vaan jopa maissa, joissa Englanti auttoi maahantunkeutuvia raiskaaja-bolshevikkeja. Kuten esimerkiksi Suomessa.

Mitä tulee illan dokumenttiin ja V-ohjuksiin, niin sanottakoon, että "voittajien" sodan jälkeinen maahanmuuttopolitiikka on tuottanut Englannille peruuttamattomampaa tuhoa kuin kaikki V-ohjukset yhteensä. Sotasankarit ovat varmaan ylpeitä saavutuksistaan kun katsovat tämän päivän Lontoon katukuvaa ja sen tummahipiäisiä miehittäjiä. Ne ovat karskimpaa porukkaa kuin saksalaisten kohtaamat bolsevikkiraiskaajat. Jo ihan tilastojenkin valossa.

Yle Areenassa.


MTV 3, 1.1.2015, klo 22.45, Schindlerin lista *ties monennenko kerran*

Steven Spielbergin seitsemällä Oscarilla palkittu raju ja koskettava draama on väkevä kuvaus saksalaisesta yrittäjästä Oskar Schindleristä, joka toisen maailmansodan lopulla pelasti yli tuhannen puolalaisen juutalaisen hengen. Ohjaaja: Steven Spielberg, USA 1993, 193'. Pääosissa: Lian Neeson, Ben Kingsley, Ralph Fiennes.

Ooops, tämähän tulikin Bonnier median (you know Who) MTV 3:lta, vaikka kuulukin lähinnä Ylen vakio-ohjelmistoon. Mahtavaa propagandistista synergia-etua, sanoisi moni yleläinen.

TÄSSÄ SELLAISTA KUOLONLISTAA JOSTA YLE JA MTV EIVÄT KERRO VAHINGOSSAKAAN KOSKAAN MITÄÄN:

Hellstorm: The Rape of Germany (Preview)


************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti