perjantai 16. tammikuuta 2015

ME EMME OLE MAAILMA VAAN SUOMI EUROOPASSA.Näinä länsimaisen sivilisaation viimeisinä rappion aikoina kehitysuskovaiset hölmöt yrittävät uskotella meille ja itselleen, kuinka me elämme uskomatonta edistyksen aikaa, vaikka tuo edistys on koskenut enimmäkseen vain muita sivilisaatiota, joiden "eteenpäin menoa" me olemme edistäneet luovuttamalla niille omaa tietämystämme ja resurssejamme. Samalla olemme itse alentaneet oman kulttuurimme tasoa ja päästäneet kilpailevien vieraiden populaatioden ihmisiä miljoonittain sydänmaillemme. 


Kehitysuskovaisten harhaanjohtavaa propagandaa levitetään Ylen tuoreessa artikkelissa 
Maailma on parempi paikka kuin uskoitkaan, jossa luodaan ovelasti mielikuva, että itsekunnioituksensa ja tarkoituksena menettäneessä lännessä meidän pitäisi riemuita siitä, että jollain afrikkalaisilla tai kiinalaisilla menee nykyään entistä paremmin. Vain harhaisessa eurooppalaisessa universalismissa voidaan kuvitella näin, sillä Afrikassa ja Kiinassa ei riemuita yhtään, mikäli meillä menee hyvin, pikemminkin päinvastoin. 

Tämäkään ei vielä riitä länsimaiselle älymystölle, vaan se yrittää uskotella ties kenelle, että vain eurooppalaiset ovat harjoittaneet kulttuurissaan dualistista jakoa meihin ja muihin, vaikka kaikissa muissa kulttuureissa se ilmenee huomattavasti vahvempana jopa vielä tänään, erityisesti juutalaisuudessa. Suurin paradoksi tällaisessa itseruoskinnassa on se, että nimenomaan länsi on ensimmäinen sivilisaatio, joka on määrätietoisessa universalismissaan pyrkinyt kiistämään sisä- ja ulkoryhmien olemassaolon. Siis juuri sen, mihin kaikki kulttuurit perustuvat, pidetään meillä patologisena poikkeuksena, anomaliana. Koska läntisessä maailmassa ihminen on juurittu pois omasta yhteisöstään ja redusoitu pelkäksi kuluttaja-atomiksi, voivat tylsämieliset utilitaristit riemuita siitä, että "yksilöiden" massa on globaalilla tasolla "onnellisempaa" kuin ennen.
 
Kulttuurin syvätasolla "yksilön onnellisuus" ei ole yhdenkään kulttuurin tarkoitus, ellei sitten viitata vaiheeseen, jossa kulttuuri on jo muuttunut sivilisaatioksi, persoonattomaksi kokoelmaksi yksilöitä, joiden funktio on edistää talouden tuottavuutta. Mutta "onnellisuuden" saralla myös se on heikentynyt länsimaisessa sivilisaatiossa, etenkin naisilla, vaikka juuri feminismin piti "vapauttaa" ja "onnellistaa" nainen.


************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti