tiistai 20. tammikuuta 2015

A2 JA SELITTELYJEN LOPUTON SUO ENNEN VEDENPAISUMUSTA.TV 1, 20.1.2015, klo 21.00, Ajankohtainen kakkonen 


Onko yhdistyvä ay-liike norsu vai hiiri? Mitä virkaa on yt-asiamiehellä? Ranskan maahanmuuttajalähiöissä sikiää jihadismi. Saksan kaduilla marssii islamvastainen Pegida-liike. Juontajina Salla Paajanen ja Jyrki Richt. HD

Yle Areenan linkki ohjelmaan.

Euroopan ja Suomen kantaväestö on saanut kokea tuta tämän vuoden alusta lähtien, mutta eliitin taskussa oleva media reagoi vuosikausia kasaantumaan päästettyjen ongelmien revähtämiseen kasvoille samoilla loputtomilla selityksillä, joiden ei ole tarkoituskaan johtaa ratkaisuihin vaan pelata aikaa. Tai sitten toivoa, että ajan myötä ongelmat, "monikulttuurisuden kasvukivut", poistuisivat itsestään. Voin monien maalaisjärkeä käyttävien tapaan vain todeta: eivät ne katoa - ne pahenvat. 

Eurooppalaisen sivilisaatio-organismin tasapainoa häiritsemään päästetty kulttuuriparasiitti monikulttuurisuus ja siitä väistämättä seuranneet komplikaatiot olisi voitu takavuosina hoitaa helposti, mikäli koko ongelma - tuhoisa mikrobi - olisi alun perin suljettu ulkopuolelle. Nyt kun vahinko on jo päässyt tapahtumaan, voi henkitoreissaan oleva eurooppalainen organismi säilyä hengissä vain ankarilla kirurgisilla toimenpiteillä. Se vaatii monikulttuurisen meemiviruksen mukanaan tuoman parasiittiorganismin saastuttaman osan poistamista. 

1700-lukulaiseen liberalismiin jämähtäneet tiedotusvälineet eivät konservatiivisessa status quo -ajattelussaan tietenkään uskalla tunnustaa kriisin kuolemanvakavuutta, vaan ne pyrkivät Ajankohtainen kakkonen -ajankohtaisohjelman tapaan löytämään selityksiä selitysten perään diagnoosille, joka on jo alunperin väärä. Siksi saamme kuulla A2:n toimittajilta pelkkää pelkurimaista toisaalta-ja-toisaalta -liturgiaa, maagisten selitysten etsimistä maahantunkeutujien sosiaalisista oloista ja äärimaltillisen Pegida-liikkeen yhdistämistä natseihin. 

A2:n todellisuuden kieltävä toiveajattelu manifestoituu paljastavasti Pegida-jutun lopussa kun se antaa suunvuoron vasemmistolaiselle auktoriteetille, Systeemin miehelle Jakob Augsteinille, joka käyttää uusliberaalia argumenttia talouskasvusta perustellakseen vieraan kulttuuriorganismin jäsenten läsnäolon "välttämättömyyttä" Euroopassa. Tällaisestä "välttämättömyydestä" ei seuraa kuin yksi todellinen välttämättömyys, kulttuurien sota Euroopan sydänmailla. Senkin tuhovaikutukset olisivat pienemmät, jos medialla kuten A2:lla olisi rohkeutta kertoa mikä on tosiasiallinen tilanne ja siihen sopivat aidot ratkaisut.


************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

1 kommentti:

  1. Tai sitten todennäköisempi vaihtoehto on se, että tässä nimenomaan ajetaan tahallaan kohti tuhoa ja sotaa.

    VastaaPoista