maanantai 29. syyskuuta 2014

SUOMALAISUUS ILMOITUSASIANA.
TV1, 29.9.2010, klo 21.30, Dokumenttiprojekti: Uusi suomalainen


Timo on virolainen, hänen vaimonsa Maryan somali. Molemmat pyrkivät toteuttamaan unelmansa Suomessa. O: Ville Mäkelä. T: Inland Film Company. HD


Yle Areenan linkki.

Yle se jaksaa väsymättä edistää suomalaisuuden epädramatisointia kuten "arvojohtaja" Tarja Halonen asian aikoinaan ilmaisi. Mikä tällaisenkin dokumentin tarkoitus on? Levittää valheellista käsitystä, että suomalaisuus on pelkkä ilmoitusasia?  Virolainen jobbari ja hänen afrikkalainen vaimonsa on roturutsapari, josta ei koskaan tule suomalaisia vain siksi, että he tallustavat maamme kamaralla.

Pieni loppukevennys. Ylen verkkosivuilla ja uutisissa on kerrottu jälleen ruotsalaisesta kansallismasokistisesta hulluudesta:
Esimerkiksi kohtauksissa, joissa Peppi aiemmin kutsui isäänsä "neekerikuninkaaksi" hän nykyisin tituleeraa tätä vain kuninkaaksi. Pois on leikattu kohtaukset, joissa Peppi leikkii kiinalaista nostamalla silmäkulmiaan. SVT kertoo, että se teki muutokset oma-aloitteisesti. Syynä on se, että 45 vuoden ikäinen materiaali voi nyky-yleisöstä vaikuttaa loukkaavalta.************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti