maanantai 15. syyskuuta 2014

"OLLAANPAS ME NOKKELIA YLESSÄ!". ETTEKÄ OLE, VAAN PELKURIMAISEN VALIKOIVIA JA TEKOPYHIÄ.

"Me näytettiin niille homofoobikoille, yesss!!"


Ylen Tampereen toimitus kertoi 9.9.2014 toimittaja Kirsi Matson-Mäkelän johdolla harjoittaneensa tutkivaa journalismia. Jutussaan Pääseekö Tom of Finland Venäjälle? – Yle Tampere testaa toimittaja Matson-Mäkelä (kaksiosainen sukunimi naisella paljastaa toimittajan ideologian) yritetään lapsellisen provokaation avulla kauhistella sitä, kuinka suvaitsematon ja sensuurin taipuvainen nyky-Venäjä on:

– Olen muun muassa saanut Moskovasta lähetettyjä uudenvuoden kortteja tänne asuntooni maaliskuussa. Joka tapauksessa on varauduttava useampaa viikkoon. Ja noilla postimerkeillä varustetut eivät ehkä tosiaan tule tänne ollenkaan, sanoo Ylen Moskovan kirjeenvaihtaja Marja Manninen.
Ylen tutkiva journalismi on ymmärrettävästi sangen valikoivaa, sillä jos tuolla postimerkki-tempulla olisi haluttu testata eri maiden "suvaitsemattomuutta", olisi paketteja pitänyt lähettää myös ns. ihaniin rikkaisiin kulttuureihin eli islamilaisiin maihin kuten Afganistaniin, Pakistaniin, Saudi-Arabiaan ja Iraniin. Olisihan testiä voinut yrittää myös kotimaassa lähettämällä Tomppa-tervehdyksiä suomalaisille imaameille. Jostain syystä pinkkikaartissa katsotaan rauhanuskonnon harjoittajien olevan kaiken arvostelun ulkopuolella, ehkä siksi, että sellainen kritiikki olisi suvaitsemattomuutta™, jota vastaan Hyvät ihmiset ovat aina taistelleet.

Saattaa olla, että tällaiset tutkivan journalismin temput vähenevät Ylessä, sillä yhtiön suojatyöpaikkoja ollaan vähentämässä rajusti, kertoo Yle uutiset 15.9.2014. Yt-neuvotteluiden piiriin kuuluu kolmannes Ylen työntekijöistä. 

Tänään ilmoitettujen yt-neuvottelujen piiriin kuuluu kolmannes yhtiön työntekijöistä, eli noin 1 000 työntekijää. Ylen arvion mukaan suunniteltu uudistaminen saattaa johtaa neuvottelujen päätyttyä noin 185 vakituisen työsuhteen irtisanomiseen. Yt-neuvottelut kestävät marraskuulle.   
– Tietysti tällaisissa muutoksissa on se uhka, että syntyy tarjontaan lommoja. Ihan varmasti joku ohjelma loppuu tai muuttaa muotoaan tai sen esittäminen harvenee tai lähetyspaikka siirtyy esimerkiksi nettiin. Tällaisia havaintoja yleisö saattaa muutoksista jatkossa tehdä, Kivinen summaa.
Muutoksia saattaa tulla ohjelmiin, mutta tuskin puna-Yle luopuu lempilapsestaan, monikulttuurisen propagandan edistämisestä. Valitettavasti, sillä sehän on sitä Ylen "ydinosaamista".************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti