sunnuntai 14. syyskuuta 2014

PERSUILLA POLIITTISESTI KORREKTIA ROTUDENIALISMIA JA SUOMALAISUUDEN VESITTÄMISTÄ.
Yle Uutisten verkkosivut haastatteli 12.9.2014 päivätyssä jutussaan 
Taideyliopiston rehtorin mielipiteet eivät innosta Perussuomalainen-lehden päätoimittajaa, perussuomalaisten Matias Turkkilaa. Päätoimittajalta kysytään mielipidettä Taideyliopiston rehtorin Tiina Rosenbergin viimeaikaisiin lausuntoihin kuten kuka on oikea suomalainen ja kuka ei. Jutun otsikosta voisi kuvitella, että Turkkila tyrmäisi todellisuudesta vieraantuneen Rosenbergin suomalaisvihamieliset lausunnot yksiselitteisesti, mutta pettymys on suuri kun haastattelua lukiessa paljastuu, että Turkkila on samanlainen suomalaisuuden "epädramatisoija", mädättävä dekonstruktionisti, kuin Rosenbergkin. Kyse on vain suomalaisuuden vesittämisen aste-eroista vai mitä mieltä pitäisi olla tästä herran mielipiteestä:
- Ei suomalaisuudessa ole kysymys ihonväristä, vaan ajattelutavasta ja arvopohjasta. Uskon vilpittömästi, että maailmasta tulisi parempi paikka, jos maailman ihmisille annosteltaisiin ripaus sellaista suoraselkäistä ja itseään korostamatonta suomalaisuutta, jota olen kanssaihmisistäni löytänyt.

Turkkilan väite, kuinka suomalaisuus ei liity "ihonväriin" (rotuun) on kulttuurisesti vahingollista epätieteellistä roskaa. Kukaan muu kuin omaa etnisyyttä vesittävä valkoinen ihminen ei voi sanoa tällaista pelokasta multikulti-valtamediaa nuoleskelevaa soopaa. Aasialaiset ja mustat eivät koskaan hyväksyisi jotakuta sellaista omaan sisäryhmäänsä, joka ei kuulu biologisesti samaan geenipooliin.  Olisi järjetöntä kuulla kongolaisen suusta, että "ei kongolaisuudessa ole kyse ihonväristä, vaan ajattelutavasta ja arvopohjasta" tai että tavallinen japanilainen toteaisi: "Ei japanilaisuudessa ole kysymys ihonväristä, vaan ajattelutavasta ja arvopohjasta". Yleisesti ottaen Turkkilan nöyristelevä ajattelutapa kertoo eurooppalaisen ihmisen vakavasta autoimmuniteettisairaudesta. Se on evolutiivissa pelissä häviäjäryhmän puhetta.  

Ainoa keino pelata etnisessä nollasummapelissä eurooppalaisille lisäaikaa, on kannattaa segregaatiota rodullisen integraation eli hitaan etnisen itsemurhan sijaan.  Valitettavasti kosher-konservatiivi Turkkila kannattaa suomalaisten hukuttamista 7 miljardin enemmistön tummaan kansojen mereen, etniseen kaaokseen:

- Enkä muista koskaan törmänneeni kehenkään, joka olisi ollut suomalaisuudestaan mustasukkainen. Suomalaisuuden puolestapuhujathan nimenomaan toivovat, että maahanmuuttajat omaksuisivat suomalaisia ajattelu- ja käytöstapoja. Monikulttuurisuuden kannattajat näyttävät puolestaan ajattelevan, että muualta tulleet ovat lähtökohtaisesti erilaisia, ja että erilaisina näiden pitää jatkossakin pysyä, Matias Turkkila sanoo.
Todelliset suomalaisuuden puolestapuhujat tunnustavat suomalaisten ainutlaatuisuuden samoin kuin tiibetiläisten, japanilaisten, bretagnelaisten, baskien ja ghanalaisten erityisyyden. Turkkilan lausunto on sukua kommunismille, jossa kaikkien ihmisten kuvitellaan populaatioista ja kulttuurista riippumatta olevan jollain tapaa samanlaisia. Tämä rotudenialismi osana diversiteetin mitätöimistä on vaarallista, virhepäätelmiin perustuvaa polittista retoriiikka, joka palvelee vain yhdenmukaistavan globalisaation arkkitehtejä. Siksi Turkkilaa voi pitää samanlaisena globaalin ylivallan hyödyllisenä idioottina kuin Neuvostoliittoa palvoneet taistolaiset 1970-luvulla.

Persujen polittikka on ainakin puheenjohtaja Timo Soinin suusta kaikkea muuta kuin kansallismielistä ja solidaarista samojen maahanmuutto-ongelmien kanssa painivien naapurimaiden km-puolueiden kanssa. Soini mm. tyrmää yhteistyön maltillisen ja "rasismin" tuomitsevan Sverigedmokraterna-puolueen kanssa. Tällaisten ulostulojen perusteella Persujen kannattaisi tehdä yhteistyötä Feministiskt initiativ -puolueen kanssa, niin ei sitten tarvitsi hikoilla median rasismisyytösten edessä...
************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

6 kommenttia:

 1. Turkkila on samaa opportunistista valeoppositiota kuin Timo "Opus Dei" Soini. Valtaapitäville paras keino kontrolloida oppositiota on luoda sellainen itse, ja siitähän persuilmiössä on kyse.

  VastaaPoista
 2. Nimenomaan, persuissa on kyse Systeemille turvallisesta varoventtiilistä. Ongelmien juuriin se ei käy, ainoastaan reaktionääristä reagointia mädättäjien politiikkaan. Persut eivät ole aktiivinen muutosvoima.

  VastaaPoista
 3. Viime kunnallisvaalien alla Hämeenlinnan kaupunki äänesti positiivisen syrjinnän käyttöönotosta kaupungin rekrytoinneissa. Aloite meni läpi. Kaikki persuvaltuutetut äänestivät muiden mukana sen puolesta.

  VastaaPoista
 4. Persut ääneetsivät myös vihapuhelait voimaan yksimieliseti eivätkä puhuneet edes mitään. Vaaliohjelmassaan he sanoivat tällaista lakia tarvittavan kriminalisoimaan "liian harhaiset" ja "uskontoa laoukkaavat" kirjoitukset. Uskntoa ei saa loukata nytkään, joten ilmeisesti kyse oli siis mistä? "Harhat" kuulotavat ihan sionistiretoriikalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa mitään tuosta sionismin osuudesta, mutta se on ollut helppoa nähdä, ettei persuista ole oppositioksi. He pelaavat suvisten säännöillä kun yrittävät todistella etteivät vaan ole niitä rasisteja. Siinä sitten varsinainen sanoma jää taka-alalle.

   Poista
  2. Uskonrauhan loukkaaminen on jo kiellettyä. Miksi ihmeessä persut halusivat kiristää pykäliä? Uskonrauhalla persut tietenkin tarkoittavat hallitsemis- ja rystörauhaa. Siksi Suomi piti vajottaa kommunsimiin. Liian harhaiset kirjoitukset uhkaavat paljastaa todellisuuden. Totuus on kriminalisoitava kai muissakin asioissa kuin rakkaan holohoax-sadun osalta.

   Poista